Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
A legjobb az volt mikor valami buzgómócsing bement a megoldott mechanika szigorlati feladatsorokkal hogy jó e? Annyira jó volt hogy a köv. vizsga alkalomkor összerakott egy olyan sort
a számonkérés és a tantárgyi adatlap célkitűzései között megfeleltetésnek kell lennie. ha a vizsga nem konform a tantárgyi adatlappal, akkor irány a HÖK tanulmányi felügyeleti része. ha nem vagy biztos benne, akkor szintén. a magyar rendszert nem teljesen ismerem, de a Bolognai Rendszer frameworkje elvileg ugyan az, mint itt.
greenity: az nem baj, ha tudják, hogy megbízható vagy, segítőkész (szociális) és még értesz is eléggé hozzá, hogy tudj segíteni. ez a hármas eléggé ritka és megbecsült együttállás, ahogy én láttam. doktorandusznak kell gyakot is tartania, oda meg ezek a tulajdonságok kellenek.
ha meg az alsóbbévesek ismernek, akkor már félig nyert ügyed van. bár pl elég vicces bemenni az ember régi gólyáihoz, hogy heló, jöttem gyakot tartani
. na ilyen helyzetekben kell elővenni a másik "sapkát".
arra egyébként tényleg ügyelj, hogy Neked is csak 24 órából áll a nap. segíteni lehet, de több órát scannelgetni az ember csak nagyon nyomós indokkal áll neki.
bambano: pontosan, határoknak kell lennie. akik elérik a határt, azoknak át kell menniük, akik pedig nem, azoknak nem. ez jelenthet 0 és 100%os teljesítési arányt is.
-
greenity
senior tag
Egyeztetés alatt azt értem, hogy pótóra, mert elmaradt, vagy pótzh, javítózh..
Ezeket én úgy oldottam meg, hogy volt egy levelezőlistánk, ahova leírtam, hogy a tanár mit ajánlott, aztán megvitat, visszamegy.Amikor az Intézet Anyjaként preferált tanár már fb-n zaklat, hogy akkor mit is beszéltünk meg, mikor lesznek a beszámolók jól mutatják, hogy megszokták, hogy kire lehet számítani....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- YouTube
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest