Új hozzászólás Aktív témák

• Doze

aktív tag

válasz greenity #13 üzenetére

Mondjuk a csoportos tanulásra azt értem mikor feladatokat oldunk meg.... esetenként olyan példákkal ami 2+ oldal. Ilyenkor van értelme együtt tanulni mert több szem többet lát... ki ezt, ki azt ad hozzá... egyedül meg marha könnyű elszúrni. Elméletet ami elég specifikus, vagy definíciót tanulni meg úgyis egyedül kell.

Mondjuk nem tudom mit értesz, a tanárral egyeztetés alatt... nekünk megmondja a tanár ekkor-akkor van ez-az aztán annak úgy kell lenni.... mondjuk némelyik marha rugalmatlan. Ezt viszont nem árt tiszteletben tartani mert képes besz*patni.... Mondjuk úgy hogy, 110 emberből 11 ment át... minden héten, Sorolhatnám.

A legjobb az volt mikor valami buzgómócsing bement a megoldott mechanika szigorlati feladatsorokkal hogy jó e? Annyira jó volt hogy a köv. vizsga alkalomkor összerakott egy olyan sort... hogy 1 hét tanulás után nem tudtam belekezdeni... és nem érdekelte mennyi ember bukik meg, de 50-60 százaléknál többet soha nem enged át... ilyenkor nem értem am az egész oktatást... ha mondjuk 80% tudja legalább elégséges szintre akkor sem megy át több ember.... egyébként a rövidített 2 és 3 betűs egyetemeken megy ez... jómagam is ebben a félévben voltam 20x vizsgázni mi az eredménye?: 15 kredit... :F :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés