Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Doze #14 üzenetére

A legjobb az volt mikor valami buzgómócsing bement a megoldott mechanika szigorlati feladatsorokkal hogy jó e? Annyira jó volt hogy a köv. vizsga alkalomkor összerakott egy olyan sort

a számonkérés és a tantárgyi adatlap célkitűzései között megfeleltetésnek kell lennie. ha a vizsga nem konform a tantárgyi adatlappal, akkor irány a HÖK tanulmányi felügyeleti része. ha nem vagy biztos benne, akkor szintén. a magyar rendszert nem teljesen ismerem, de a Bolognai Rendszer frameworkje elvileg ugyan az, mint itt.

greenity: az nem baj, ha tudják, hogy megbízható vagy, segítőkész (szociális) és még értesz is eléggé hozzá, hogy tudj segíteni. ez a hármas eléggé ritka és megbecsült együttállás, ahogy én láttam. doktorandusznak kell gyakot is tartania, oda meg ezek a tulajdonságok kellenek.

ha meg az alsóbbévesek ismernek, akkor már félig nyert ügyed van. bár pl elég vicces bemenni az ember régi gólyáihoz, hogy heló, jöttem gyakot tartani:DDD. na ilyen helyzetekben kell elővenni a másik "sapkát".

arra egyébként tényleg ügyelj, hogy Neked is csak 24 órából áll a nap. segíteni lehet, de több órát scannelgetni az ember csak nagyon nyomós indokkal áll neki.

bambano: pontosan, határoknak kell lennie. akik elérik a határt, azoknak át kell menniük, akik pedig nem, azoknak nem. ez jelenthet 0 és 100%os teljesítési arányt is.

Új hozzászólás Aktív témák