Új hozzászólás Aktív témák

• Doze

aktív tag

Hát a saját tapasztalataim szerint, nálunk egyetemen azzal indítanak hogy közösen oldjuk meg a beadandókat, próbáljunk együtt tanulni stb... csak mikor én is elkezdtem az egészet fél-egy év alatt összekovácsolódtunk... a kreditrendszer áldásos hatása miatt meg szétszóródtunk... így elég nehéz együtt dolgozni idegen/félidegen emberekkel.

Jómagam is ismertek olyan csoporttársakat akik, átbuszoznak a váráson csak azért, hogy lepasszoljanak valami anyagot. (nagyon rendesek)... no persze vannak olyanok is akik magányos farkosok, meg olyanok is akik gyűjtögetnek (legrosszabb): bekeverednek valahova mindenkit szipolyoznak, aztán megunja megy tovább... csak eljátssza ezt 4-5x nincs olyan ember aki tapasztalatból/hallásból ne ismerné....

Gépészmérnökként nálunk pl: a csajok nagy százaléka ilyen gerinctelen... Sok pasi/kevés lány... aztán ilyenkor a lányok elszállnak. (még a legrondábbak is :W ).... mondjuk nem mintha egy Jogász/Gazdasági karon jobb lenne... no mind1

Első lépésként szívesen segítek bárkinek, de akkor szeretem ezt hallani: hogyha kell valami gyere nyugodtan...

Ugyan ez a tanárokra is igaz..... Volt olyan aki nagy-ívben elzavart... meg olyan is akit este hétkor is az irodájában találsz, és olyan a hozzáállása mintha most kezdte volna pedig már elmúlt hatvan...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés