- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
Update

-
greenity
senior tag
Nah sikerült hazaérnem

Egy napot még ráhúztunk, mert annyi kajánk volt, hogy nem bírtuk megenni, és a pizza és a palacsinta még el is maradt
Szerintem jól sikerült
-
greenity
senior tag
Egyiksenem.... francia, magyar kártyát és solot fogunk vinni.
Ilyen tekintetben nem egyezik az ízlésünk teljesen és kockaságunk mértéke is változó
FatalEror Majd kiderül
Nem szoktam minden ilyet kirakni, mondjuk a nyáron kb ez lesz az egyetlen, mert mint mondtam szanaszét vagyunk
Ősztől meg jön a nagybetűs élet 
-
bullseye
addikt
Na de milyen kártya? Magic? Star Trek? Legend of the Five Rings?
-
greenity
senior tag
Lecsót főztünk, bent össze lett vagdalva a cucc, amíg ketten kint tüzet raktunk, és valóban éjfél körül végeztünk vele és még utána álltunk neki enni
De finom lett és hatalmas adag 
Egy Xperia X10 Mini Pro vakujával világítottam
Amint látod nem mindig tanulok

(#7) bambano hát azt éppen nem

-
greenity
senior tag
köszi

sokat tanultunk a tavalyiakból

A legjobban elrontott dolog a halászlé volt... mivel idén nem fogtam kellő mennyiségű halat, ezért nem is lesz.... A többi ehető volt.
A lecsóval pl az volt a gond, hogy némelyeknek nem tetszett benne a padlizsán meg a cukkini... pedig finom lett
Ahhoz képest, hogy vaksötétben főztük 
-
Vakegérke
félisten
Zsugabubus...

Várom a mesét.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest