Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
simon105
tag
válasz
szTotyy #11573 üzenetére
Most ugyan minden játékidőmet leköti egy másik játék, de a TTkre továbbra is nevezek majd.
Szeretnék viszont felmentést kérni a járműmegkötés alól, mivel pont most engedélyezett a Custom használat, így a szokottnál is nagyobb hátrányba kerülnék. Vallási okokból ugyanis, soha, egyetlen játékban sem veszek Ferrarit (itt ugyebár Grotti). Előnyhöz ezzel nem jutnék, mert a Brioso tudomásom szerint kimagaslóan a kategória legjobbja. Természetesen, ha akár szTotyyn kívül is bárkinek gondja lenne ezzel, írja le bátran, megyek három kört egy Stock Fiattal.
Az extra fordulótól függetlenül is eszembe jutott már javasolni viszont valamit. Bár korábban én is máshogy gondoltam, a következő fordulóban mégis engedélyezném a Custom autók használatát kizárólag kategóriamegkötéssel. Ez ellen a fő érv az volt, hogy mindegyik osztálynak megvan a toronymagas legjobbja, ezért bevezethetnénk egy tiltólistát, ahol mondjuk az utolsó helyezett (vagy a három utolsó helyezett egyet-egyet, rajtam kívül, mert nem előnyhöz akarok ezzel jutni) a következő körre megnevezhet három típust, amivel nem lehet menni a következő körben, vagy ilyesmi (így egyúttal egyfajta handicap rendszert is kaphatnánk). A tuningolt kocsik mellett pedig az szól, hogy ha már nem kevés farmolás árán megvesszük, csinosítjuk, tuningoljuk a kocsikat, akkor legalább a TT-ken használhatnánk is őket. Különösebb jelentősége úgysincs az időknek, mert ez még mindig egy baráti társaság által szervezett tét nélküli verseny, és így is elég nagy a szórás az időeredmények között.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest