Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
Biztos sok nevező lesz
GG Totty GG
-
szTotyy
őstag
PHHU Autó Szépségverseny 115.
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4Beszúrva, nem linkelve.
Fontos! Aki nevezést lead, annak szavaznia is kell a többiekre (magára nem), 2-1-1 típusú pont elosztással (kaktusz sem kivétel!).
Aki nevezés ellenére nem szavaz, az -2 pontról indul.
Aki hozzászólást képes összehozni, de szavazást nem, az -3 pontról indul.A Grotti Itali GTO-n gondolkodtam még, de úgy voltam vele, ha most nem ezt választom, soha nem kerül sorra.
(#13992) Gawamatsu: összezavart a pünkösd, még szerencse, hogy szavaztam. -
Gawamatsu
senior tag
A PHHU Autó Szépségverseny 114 szavazását lezárom, a győztese:
SC: szTotyy, 10 ponttal
Autó: Karin IntruderTöbbiek, csökkenő pontértékkel:
Saabe60, 8p
Norbyte, 8p
GTAMoT3C, 6pGratula szTotyy, vendégünk vagy egy Sprunk-ra az Up-and-Atom-ban.
Az új választott jármű nevét küld el nekem vagy az alábbi módon, nevezéssel egybekötve írd ki:
PHHU Autó Szépségverseny 115.
SC:
Autó:Kép1
Kép2
Kép3
Kép4Beszúrva, nem linkelve.
Fontos! Aki nevezést lead, annak szavaznia is kell a többiekre (magára nem), 2-1-1 típusú pont elosztással (kaktusz sem kivétel!).
Aki hozzászólást képes összehozni, de szavazást nem, az -3 pontról indul. -
Plata
félisten
Azt a pletykát hallottam hogy tán egy vagy több új kocsit kapunk.
Remélem nem valami rémdrága szart.
De biztos hogy feldobná a versenyt pár új verda. -
PHHU Autó Szépségverseny 114.
Szavazok:
Norbyte - 2p
szTotyy - 1p
Saabe60 - 1p -
pokers
senior tag
Szavazok:
Saabe60 - 2p
Norbyte - 1p
szTotyy - 1p -
Plata
félisten
Szavazok:szTotyy - 2p
Saabe60 -1p
GTAMoT3C - 1p -
Kiskokó
veterán
Norbyte -1p
GTAMoT3C - 1p -
Szavazok:GTAMoT3C - 2p
Saabe60 - 1p
szTotyy - 2pBazz, szeretem ezt az autót, de annyira úsztam megint, hogy kimaradt...
-
szTotyy
őstag
Szavazok:Norbyte - 2p
GTAMoT3C - 1p
Saabe60 - 1p -
Racer77
tag
Szavazok:Norbyte - 2p
Saabe60 - 1p
szTotyy - 1p -
Gawamatsu
senior tag
GTAMoT3C - 1p
Saabe60 - 1pRendkívül bonyolult a szavazás, mert 4 nevező van ugye és magamra nem szavazhatok
-
Gawamatsu
senior tag
Movel Saabe nem zért, így nekem kell, még ha egy nap késéssel is.
A PHHU Autó Szépségverseny 114. nevezése lezárult, szavazni így lehet:
Szavazok:Itt - 2p
A - 1p
Kánikula - 1pA szavazás szokás szerint kedd 19.00-ig. Úgysincs sok nevező
-
Kiskokó
veterán
-
Gawamatsu
senior tag
Éjfélig lehet nevezni, jó lenne ha nem egy versenyzőből kellene kiválasztani az első, a második és a harmadik helyezettet
-
Kiskokó
veterán
válasz
HussarF #13962 üzenetére
Vágom, ez van.
Mondjuk én nem járok publicba , de amúgy is cink. Eladásokkor sincs semmi csak mindenki felül azt megy...
régen napi 2szer adtam el teli MC-t és sokan mások is 3-4-et de rohadtul nem farmolás volt az az eladás mint mostanság.
Akkor is megvolt időre meg nem volt bukta, csak mindig volt közbe valami akár direkt akár véletlen.
mikor 5 heli áll az MC előtt, meg a postáskocsi tolások
Mikor más MC postásának a tetején végigálltam az utat publicban minigunnal védve
Csak a végére annyi MC lett mindenkinél, hogy muszáj lett haladni, 2 csapatba menni... de hát mc eladás 8 fővel igazán buli!
Na mind1... azt hiszem ez valami bucsú felőlem a gta feléFelmentem, mondom adok esélyt az invnek, kuri hívott Vespucci jobra avgy mire, hát amúgy se vagyok nagy kedvembe, de az a mód nagyon gagyi, fel is kúrt... kiléptem. Még egy PP-t se nyomtam!
Na de azé hétvégén tali!
Avangerről jacuzziba ugrálás a kezdő program! -
Kiskokó
veterán
válasz
pokers #13958 üzenetére
Hát ja, ez a Noobressor II teljesen megöli a játékélményt...
Viszont azt furcsálom hogy az "ökörködés" bandázás sokakat miért nem köt le..
Csomó játékmód van amit lehetne tolni ha legalább 4-6 nyamvadt ember összejönne egyszerre...
De játékmódhoz nekem sincs mindig kedvem, de mégis ezer más lehetőség van a játékban és egyszerűen nem használja ki senki.
Főleg hogy ha van olyan aki tudna mit mutatni a másiknak.
Na mind1 -
pokers
senior tag
válasz
szTotyy #13945 üzenetére
Ez nagy volt, emléxek rá
Ha jól rémlik, eladás után spontán alakult ki a buli. Ekkor még nem vágta agyon az Opp2 az eladás utáni bandázásokat.
Most mindenki széthiccen eladás után, repül vissza a bizniszébe.Tartok tőle, hogy ezek a szép idők nem jönnek már vissza. Látszik, hogy elfáradt a játék, a közösség is megunta. Ez várható is volt, hisz a nyugis ph-s sessionbe mindenki "túlfarmolta" magát, sok pénz lett, mindent megvettek és már nincs kihívás.
Segal sorsára jutott szinte mindenki
A bandázás, ökörködés meg nem sokakat érdekel, ahogy látszik is Szabi (kiskokó) próbálkozásian, egy talit nem lehet már szervezni -
szTotyy
őstag
válasz
Kiskokó #13955 üzenetére
Horizon 4!
Aukósházban lehet megoldani, hogy felrakom a bagóért, te meg lecsapsz rá!
Csak majd jól kell időzíteni. De a részleteket megdumáljuk, ha aktuális lesz.
A játék elején még jól jön minden kocsi.Akkor most Plata te dolgozol vasárnap, Norbi meg henyél, ezek szerint inkább a hétfő lenne a jobb?
-
Kiskokó
veterán
válasz
szTotyy #13953 üzenetére
Na neee ?
Ingyen át lehet adni kocsit ?
Zsír! Az király lenne. Dankeee
Melyik FH 3 vagy 4? 3 van meg csak egyelőre próbaképp virágbolti!
De ha úgy van lehet megveszem mindkettőt eredetiben.Végre átköltöztem, lassan talán lesz egy kicsit több időm is játszani plána ha GTA már nem megy.
Ha úgy van írj privátba aztán megbeszéljük a részleteket.
Daweeee te nem adsz kocsit ? -
szTotyy
őstag
válasz
Kiskokó #13951 üzenetére
Vedd azt a Horizont, de gyorsan, én már összegyűjtöttem 200+ kocsit.
...amíg eljutsz oda, hogy megveszed, majd összeírok egy listát, milyen kocsik vannak duplán, aztán ha kell neked vagy CÉ-nek (ő is mondta, hogy előbb-utóbb beruház rá) átpasszolom ingyé'.
Mindenkinek: a pünkösd melyik napja lenne jobb? A vasárnap délután/este, amikor nem biztos, hogy mindenki odahaza van, vagy a hétfő este, amikor már mindenki megjött a hétvégi kiruccanásból (elege van a családból) és készen áll a másnapi melóra?
-
szTotyy
őstag
Egy kis nosztalgia.. emlékszik még valaki erre?
Az első -és talán egyetlen- motoros találkozó, amikor felszántottuk az egész mapot sörért, de egyik bolti eladó se akart kiszolgálni!
- jóval többen vettünk részt a buliban, mint ahányan a képeken szerepelnek. (ja igen, bocs, a képek elég szar minőségűek.) -
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #13941 üzenetére
ánulu Ű
-
szTotyy
őstag
Szépen ki lett vesézve a tankos kép.
Plata, elérted a célod!
Amúgy nekem is tetszik az új tankcsapdád, csodálatos, gratula hozzá! -
Gawamatsu
senior tag
válasz
Racer77 #13929 üzenetére
Akkor normális formban:
Kép1
Kép2
Kép n+1Beszúrva, nem linkelve.
Fontos! Aki nevezést lead, annak szavaznia is kell a többiekre (magára nem), 2-1-1 típusú pont elosztással.
Gawamatsu
senior tag
A PHHU Autó Szépségverseny 113. győztese
SC: GTAMoT3C, 9 ponttal
Autó: Dewbauchee Rapid GT, Topless és Exemplar
Többiek, csökkenő pontértékkel:
Norbyte 7
PlataC 6
Bluuzia 5
Saabe60 5Gratula a nyertesnek, vendégünk vagy egy üdcsire az Up-and-Atom-ban.
Az új választott jármű nevét küld el nekem vagy az alábbi módon, nevezéssel egybekötve írd ki:
SC:
Autó:Kép1
Kép2
Kép n+1Beszúrva, nem linkelve.
Fontos! Aki nevezést lead, annak szavaznia is kell a többiekre (magára nem), 2-1-1 típusú pont elosztással.
Gawamatsu
senior tag
A szavazást lezárom, mindjárt jönnek az eredmények
-
-
Twingo II RS van valakinek az ismerősi körében? Akár a sima, akár Cup vagy Gordini kiadás.
-
pokers
senior tag
PHHU Autó Szépségverseny 113.
Szavazok:
GTAMoT3C - 2p
Saabe60 - 1p
PlataC - 1p -
Gawamatsu
senior tag
Hihetetlen.
Akinevezett, az már szavazott is.Ugye, hogy nem olyan nehéz?!
-
Kiskokó
veterán
válasz
HussarF #13916 üzenetére
Keress priviben és összedumálunk
"Mondjuk amúgy nem nagyon látom már értelmét annak, hogy márka alapján fikázni a kocsikat,"
Van benne valami, de azért még szerintem van ok előítéletesnek lenni.
Viszont az tuti, ahogy bejött ez a hyper modernség ez a stílus minden gyártónál bejött.
Jobban tudnak szép formákat kihozni az új extravagáns modern vonalakból. -
válasz
CactuS #13914 üzenetére
Az új Peugeot 508 az, ami nekem kívülről és belülről is rohadtul bejön. Csak műszakilag egy vicc a Giuliához képest. Elsőkerék hajtás és max 1.6-os motor? Komolytalan. De el akarok majd azért menni egy szalonba kipróbálni.
Mondjuk amúgy nem nagyon látom már értelmét annak, hogy márka alapján fikázni a kocsikat, azok az idők már elmúltak. Mindenek kb. ugyanaz a beszállítója, Bosch, Magnetti Marelli, stb. alkatrész van az összesben. Egy karbantartott autó bírni fogja, egy letaposott meg bármelyikből szar lesz. Egy új autó emg úgyis garanciás, annak bármi baja van, garanciában megoldják.
Jaja, új QV a cél, ha Isten is úgy akarja. Az idei évtől függ még, január a céldátum.
Egy kis ínyencség: video. Áprilisi ez a gyöngyház fehér QV, 2800 km van benne. A fazon, aki beszél, driftversenyző volt és nagy japánb.zi, volt Nissan GT-R-je is. Első olasz autója és imádja. Azt mondja, hogy ez a legjobb autója, ami valaha volt neki.
(#13910) Kiskokó
Mikor és hol? -
Racer77
tag
Szavazok:Saabe60 - 2p
PlataC - 1p
Bluuzia - 1p -
válasz
HussarF #13908 üzenetére
A németek hasonló teszteken simán kihozzák, hogy a Prius nincs az első 8ban, az első 5ben meg csak német van.
Én most készülök megugrani az előítéleteimet, asszony beleszeretett egy Peugeot 1007esbe, ráadásul a semi automata váltósba.
Ehhez képest egy Alfát venni...
Új Giulia QV a cél?
-
bluuzia
senior tag
Szavazok:
PlataC - 2p
Norbyte - 1p
GTAMoT3C - 1p -
Kiskokó
veterán
Szavazok:GTAMoT3C - 2p
Norbyte - 1p
PlataC - 1p -
szTotyy
őstag
PHHUtimetrial5.szezon4.futam eredménye:
1.GTAMoT3C 2:08.099+3mp=2:11.099 4pont
2.mtamas80 2:17.288+2mp=2:19.288 3pont
3.DavidSimon-HUN 2:20.549+1mp=2:21.549 2pont
4.szTotyy 2:30.044 1pontA 5.szezon állása:
1.GTAMoT3C 16pont (3verseny)
2.mtamas80 12pont (4)
3.DavidSimon-HUN 11pont (4)
4.szTotyy 9pont (4)
5.WolandR** 8pont (3)
6.Courage_24*'' 6pont (1)
7.mikesum77 5pont (1)
8.Norbyte 1pont (1)A következő pálya már szerepelk korábban, Norbyte csinálta: Spanish flu…race
Megnéztem pár jónak tűnő R* pályát, de néhány után feladtam. Lehet lesznek még már korábbi pályák, csak más kocsival, mint korábban. Legalább a srácok se dolgoztak vele annyit hiába. Wolandnak is van más egy csomó szivatós pályája, amit érdemes lenne még felhasználni. De ha esetleg van pálya ötlet, nyugodtan jöhet..
A választott kocsik: Schafter (sima, nem V12), Tailgater, Oracle
A dobogósok e szerint kapnak plusz időt.
Nevezni az alábbi módon, a fórumon:
PHHUtimetrial5.szezon5.verseny:
SC név:
idő :
<kép>
Nevezési határidő: június 16.(vasárnap) 23:59 -
Az Alfa semmivel sem rosszabb, mint a versenytársai, ezen a téren sem. Ezek ilyen 20-30 éves legendák. Csak, hogy egy példát hozzak: [link]
A baj, hogy ilyen sztereotípiák vannak az emberek fejében, ezért esélyt sem akarnak neki adni.(#13907) Kiskokó
Jövő év elejére tervezem a vásárlást, utána fordulhatok arra -
Kiskokó
veterán
válasz
HussarF #13905 üzenetére
Ahogy Neo is írja, 2 baj van, az hogy olasz és az hogy Alfa.
Az alfa sajnos rég elvesztette a piacon a prestiget.
Hiába megy kurva jó időt a nagy márkák ellen, az utcára véve úgyse ez fog számítani.
Arról nem is beszélve hogy az eladott példányok valószínűleg nagyon kis %-a lesz ezzel a motorral.De amúgy le a kalappal ez tényleg egy dögös autó lett főleg hátulról.
Elölről sem rossz de nekem kicsit fura az orra, ha nem lenne ott a nagy alfás háromszög rács én simán valami 2012-15 körüli Mazdának nézném az elejét.Na de akkor mikor szervez ide is valaki egy Alfa próba utat? Azért csak megszagolnám közelről
-
válasz
Racer77 #13902 üzenetére
Itt egy olyan autóról van szó, aminek nincs elődje. Az Alfa 25 éve nem gyártott hátsókerekes sport szedánt, majd úgy döntöttek, hogy visszatérnek a porondra, pénzt és időt nem kíméltek, majd leraktak egy olyan kocsit az asztalra, ami az összes kategóriatársát úgy elverte, mint eső a libasz@rt. Hiába az BMW M évtizedes tapasztalata, rövid időn belül kapitulált a QV-val szemben. A Mercedes meg az Audi... Soha nem is voltak igazán versenyben. Az egyetlen német, ami nem szenvedett kiütéses vereséget, az a Porsche, de azért beléjük is nagyot harapott az Alfa.
Ebben a kocsiban a Ferrari 488 V8-asának motorját gyúrták össze a Forma-1 V6 technológiájával, és egy ilyen Ferrari tervezésű motort kapott. Ebben az autóban debütált a brake-by-wire technológia. Nyomatékvektorozós differenciálművel rendelkezik és olyan kettős keresztlengőkaros első futóműve van, hogy páratlan kormányzása van a kocsinak.
Csak a német autógyárak pénzén elő, német (propaganda)autósújságok nyekegtek meg írták az izzadságszagú cikkeket, hogy ez nem is olyan jó autó, meg kicsi a pohártartó, meg nem olyan tapintású a műanyag... A világon minden máshol, Ausztráliától az USA-ig, kikiáltották az új királyt.
Ezt az autót még a tekintélyes Bloomberg gazdasági hírportál is úgy emlegette, hogy ez akár befektetés is lehet később. Ez nem egy tucat M-es BMW.
Bár gondolom arra gondoltál, hogy oldalról a sziluettje hasonlít egy 3-aséra. Csak annyit tudok erre mondani, amit Vályi Pista is mondott. Ez nem másolás, egy hátsókerekes sportszedánnak ezek az ideális arányai, így kell felépíteni. Ha jobban megnézed a két autót, sok hasonlóság nincs köztük. -
Logitech
aktív tag
-
Plata
félisten
Szavazok:Bluuzia - 2p
GTAMoT3C - 1p
Norbyte - 1p
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
Állásajánlatok