Új hozzászólás Aktív témák
-
gortyn
csendes tag
Nem tudom , hogy mitől,de megoldódott. a Főnökség kérésére próbálkoztam újra az én gépemen, meglepetésemre ment. Egy másik laptopon szintén működött. Valószínű a központban lehetett valami autentikációs probléma okozhatta a folytonos hibát. Mindig azt írta ki hogy " Nincs hálózat".. Eltelt egy hétvége, újra próbálkoztam vele a hét elején és lám, jó lett.. Igazándiból semmit nem csináltam máshogy, mint a legelején. Lehetséges, hogy a program újbóli felrakása orvosolta, erre tudok még tippelni. Viszont a hozzá vásárolt kis Huawei Wlan router nagyon profi eszköz és mindössze egyszeri 1000 forint ellenében kaptuk. Így , hogy már működik a net, elég jó statokat mutatott a speedtest.net mérésén. Lefelé 5mbps felfelé pedig 1,5 mbps sebességet produkált, ami szerintem nem olyan rossz.
Szóval az igazi válasz a kérdésedre: Nem tudom ! -
gortyn
csendes tag
Köszi a segítséget!
Zolaash, egyébként próbáltam úgy is, hogy tiltottam, de akkor is azt írta ki a voda kapcsolatkezelő programja, hogy " Nincs kapcsolat", amint eltávolítottam újra csatlakozott. De valami biztos van, mert pl az én gépemre(melós gép, elég régi) rádugtam, akkor nem volt probléma. Még az oprendszerre vagy valamely komponensére gyanakszom én, hogy félre ismeri az eszközt. Valószínűleg befolyásolja a SP(nem Sanyi Pityu ) verziója is.
Minden esetre most megoldottnak tűnik a gond. -
Thome
veterán
Nálam ilyen gond nem volt.
Rádugtam, telepítettem, SIM-et beütöttem, hawaii (akarom mondani huawei)... -
Zolaash
senior tag
Jó helyen jársz az Eszközkezelőben, csak nem eltávolítani kell, hanem tiltani. Addig marad tiltva, amíg nem engedélyezed újra. Nekem a pendrive-omat látta a gép cd-rom-ként is, és így oldottam meg. Azóta is így van.
Rip and tear
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HIBÁS! eladó alaplap + proci + hűtő
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 16GB RAM - Ryzen 7 5800H - RTX 3050 - 10hó gyártói garancia
- Lenovo SFF Intel 14Gen i5 - 16GB DDR5 - 512GB nvme
- BRAUN 300S Férfi borotva, piros gyári dobozában
- Apple Watch Ultra 2, Black Titanium, kettő darab eredeti apple Ocean Band szíjjal! 28 hónap garancia