- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
gortyn
csendes tag
Nem tudom , hogy mitől,de megoldódott. a Főnökség kérésére próbálkoztam újra az én gépemen, meglepetésemre ment. Egy másik laptopon szintén működött. Valószínű a központban lehetett valami autentikációs probléma okozhatta a folytonos hibát. Mindig azt írta ki hogy " Nincs hálózat".. Eltelt egy hétvége, újra próbálkoztam vele a hét elején és lám, jó lett.. Igazándiból semmit nem csináltam máshogy, mint a legelején. Lehetséges, hogy a program újbóli felrakása orvosolta, erre tudok még tippelni. Viszont a hozzá vásárolt kis Huawei Wlan router nagyon profi eszköz és mindössze egyszeri 1000 forint ellenében kaptuk. Így , hogy már működik a net, elég jó statokat mutatott a speedtest.net mérésén. Lefelé 5mbps felfelé pedig 1,5 mbps sebességet produkált, ami szerintem nem olyan rossz.
Szóval az igazi válasz a kérdésedre: Nem tudom ! -
-
gortyn
csendes tag
Köszi a segítséget!
Zolaash, egyébként próbáltam úgy is, hogy tiltottam, de akkor is azt írta ki a voda kapcsolatkezelő programja, hogy " Nincs kapcsolat", amint eltávolítottam újra csatlakozott. De valami biztos van, mert pl az én gépemre(melós gép, elég régi) rádugtam, akkor nem volt probléma. Még az oprendszerre vagy valamely komponensére gyanakszom én, hogy félre ismeri az eszközt. Valószínűleg befolyásolja a SP(nem Sanyi Pityu) verziója is.
Minden esetre most megoldottnak tűnik a gond. -
Thome
veterán
Nálam ilyen gond nem volt.
Rádugtam, telepítettem, SIM-et beütöttem, hawaii (akarom mondani huawei)... -
Jó helyen jársz az Eszközkezelőben, csak nem eltávolítani kell, hanem tiltani. Addig marad tiltva, amíg nem engedélyezed újra. Nekem a pendrive-omat látta a gép cd-rom-ként is, és így oldottam meg. Azóta is így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest