- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexusking
aktív tag
ICS-sel kapcsolatban mi az utolsó infó?
Már jópár napja nem olvastam, de kiváncsi volnék ha van valami új infó. -
toto0569
addikt
válasz
Slukkica #8296 üzenetére
adat kapcsolat,wifi bekapcsolva,és ez akkor történt amikor lenyitottam az értesítés sávot,hogy kikapcsoljam ,az helyett több próbálkozásnál is egy launcher jött be. de csak akkor ha mindkettő be volt kapcsolva.
neked friend caster pro van telepítve? nekem az el sem indult. közben látom,hogy csak 1* -
-
volvoguy
addikt
Üdv! A fóliát hogyan kell normálisan felvarázsolni a Nexus S-re? Ahogy olvastam sokan az elsőt el is cseszik, mondhatni az a teszt verzió...
Mi a trükkje a dolognak??
-
ktgida
csendes tag
Sziasztok! Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy i9023-as Nexusnak.
GPS probléma jelentkezik. Visszaolvasgatva a fórumot láttam rá megoldást, hogy az első gps bekapcsolásnál jó ha van net a közelben(nálam wifi), hogy le tudja szedni a pályaadatokat. Nos nekem valamiért így sem akar működni benne a GPS. Csak villog a piktogramja fent. Mennyi idő volt nektek míg az első GPS jelet megtalálta? -
rcsaszi
csendes tag
válasz
bandigyerek #8284 üzenetére
Köszönöm a segítségetek , és a hozzászólásokat ! Nexus S lesz a befutó..
a "gyorsbolt" adja legolcsóbban a hivatalos források közül, de mi az a +2 hónap ?
- milyen fóliát javasoltok és honnan rá ?
- szilikon tok ami jobban bejönne, valaki használ ilyet rá ? ( 9023-as modellem lesz ) -
toto0569
addikt
válasz
Slukkica #8231 üzenetére
Ma a MIUI 1.11.18 olyat csinált mikor kiakartam kapcsolni a wifi-t,hogy az értesítési sávot lehúztam és nem a kapcsolók hanem egy szürke hátterű launcher jelent meg benne a programokkal amiket vertikálisan lehetett görgetni.Mondanom sem kell,hogy frissen telepített rendszer az elő írtaknak megfelelően,többször sikerült ezt előidéznem amíg próbálgattam,aztán próba képpen ráböktem egy progira de akkor hiba üzenettel leállt a launcher.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Kicsit off, de talán tudjátok a választ.
Milyen Titanium Backup verziót kellene hogy használjak, hogy amikor visszaállítást végzek és kijelölöm azokat a programokat amiket vissza szeretnék rakni a telefonra, és amikor elkezdi visszaállítani NE kérdezze meg minden egyes programnál, hogy valóban vissza akarom-e állítani és telepíteni, hanem amiket kijelöltem kérdés nélkül egymás után vissza tegye?
-
válasz
rcsaszi #8254 üzenetére
Halihó!
Három hete vetem a Nexust a páromnak a gyorsboltban 70e-ért.
A Defy+-t nem ismerem, de a Defy nagyon nem győzött meg, és amit mások is írtak: a Nexus referenciamodell, mindig tiszta Androiddal.
Nap végén nálunk is van még 40-50% akkuidő, a készülék pedig kifejezetten kellemesen használható a gyári ROM-mal.Üdv: MaCS
-
Toobee
veterán
válasz
hallerlaller #8276 üzenetére
Azt pontosan nem tudom, hogy ott honnan van, csak tudom, hogy onnan hozták nekem. Szerintem ez egyszeri alkalom volt, valamilyen kedvezményt kihasználva. Cirka 1 hónapja.
-
premete
veterán
ICS-előzetes tapasztalatok a Koush_alpha9-en:
Nagyjából minden megy rajta, azért még 1-2 napig használom, nem akarok hülyeséget írni.Tehát eddig:
Akkuidő rendben van, 0.5%/óra 2g-s szinkronnal éjjel.
Megy:
-telefonálás
-net 2G/3G
-wifi/ wifi tethering
-kamera
-camcorder
-bluetooth
-gps
-szinkronizálás
-email
-zene
-video lejátszás (mp4)
-fancy widget
Nem megy
usb storage (recovery módban megy)
agenda widget (gyári naptár widget megy, scrollozható)
root explorer (rom toolbox megy, tudja ugyanazt) -
csabibmx
tag
válasz
rcsaszi #8263 üzenetére
Neeeem...de tényleg nem.
Csak nálam is felmerült a Defy (akkor még sima) mint opció.
De végül Nexus lett,főleg a natúr Android és a támogatottság miatt.
Azóta meg a többi.
És a napokban olvastam a W tesztet és tetszett,ha most választanék esélyes lenne.
Bár a Nexus ismeretében ennél maradnék csak hát kinek mire kell és mi fontos. -
Toobee
veterán
válasz
hallerlaller #8268 üzenetére
Én 51 ezerért vettem a vadi új Nexus S-t
-
hallerlaller
addikt
válasz
rcsaszi #8263 üzenetére
drágább? gsm boltokban 75e a nexus s, galaxy w meg kártyásan 76e, előfizetéssel még olcsóbban is hozzá lehet jutni, de itt aprón már hirdetnek.
(#8267) Viper26
syncmypix nem működik?
(#8269) Toobee
de aláírtál gondolom 2évet, én meg kártyásan vettem 61,7-ért és még egy 1000 ft-os sim kártyát is kaptam, azóta a polcon hever
-
Viper26
nagyúr
ICS alatt hogyan oldható meg, hogy ne 2 pixel legyen egy hívókép?
-
Dzsuri89
őstag
A 2x már megkapta a Ginger frissítést.
Valaki legyenszíves egy képernyõmentést csinálni Slukkica ics romjának értesítési sávjáról. Az lesz majd alap droidban is? Csak azért kérdem, mert a beta 12 volt amit próbáltam utoljára és ott üres volt, mint Ginger alatt.
----
Azért az a Galaxy W közelébe nem érhet a Nexus S-nek... A szoftver szokás szerint el lett cseszerintve. Mindenképpen a Nexus S-t vedd, vásárlás elött állô fórumtárs.
-
bandigyerek
senior tag
Én ezért vettem ezt a típust. + Nem piszkált bele senki. Nincs saját launcher, egyén vackok, nem rondít bele a szolgáltató. Az van rajta amit én akarok, és Google bácsi gondoskodik a legfrissebb verziókról. A Spicát szénné kellett moddolni, hogy elfogadható teljesítményt nyújtson. Ezt nem. Baromi kíváncsi vagyok az ICS-re.
-
rcsaszi
csendes tag
válasz
forintuser #8260 üzenetére
Mi volt a gondod ?
-
Toobee
veterán
válasz
bandigyerek #8258 üzenetére
Pont ma olvastam, hogy az Optimus 3D 2.3.5 frissítését ma kezdték. Vicc kategória
Viszont a 2X szerintem még mindig a 2.2.2-vel döcög, amióta kint van. Röhej az egész, de komolyan...
-
bandigyerek
senior tag
válasz
rcsaszi #8254 üzenetére
Nem akarok a Nexus mellett beszélni, de én is azt venném, kivéve, ha igényed van a strapa mobil létre (munka, sport, ect. kifolyólag). A NS kijelzője, ha nem is sokkal, de nagyobb. Az aksi gyengébb, de mivel GPS-re kérdeztél rá gondolom úgyis szivargyújtóról fogod hajtani, így mindegy is. A Moto tele van fölös vackokkal, az NS pure Android. Ha csak nem veszel nexus prime-ot te leszel a második aki megkapja a 4.0 Android verziót, amiről mindenki csak sokáig álmodozni fog. Ha hajlandó vagy bütykölni, Slukkica alap TSM romja tartalmazza a legúljabb GPS műhold kordinátákat, így se perc alatt "éles" a rendszer. (megjegyzés: egyébként sincs vele gond)
De ez én vagyok. Gondolom rákérdeztél a Defy+ topikban is, meg a pénztálca is tud segíteni dönteni. Pl.: 16GB microSD kb.:5-6000 plusz forint. A Nexusban van szabad 13GB. Sok sikert a jó döntéshez. -
csabibmx
tag
-
csabibmx
tag
válasz
rcsaszi #8254 üzenetére
Mi Nexus tulajok biztos elégedetten ajánljuk a Nexust.Nálam a gps is jól működik és az üzemidő is rendben.Az ilyen szintű Androidos cuccoknál jellemző 1 napos üzemidőt stabilan hozza.Persze itt custom rommal 2-3 napokat is csinálnak tulajok de nálam gyári rom van.
Ami a Nexus mellett szól az a támogatottság ami a Motorola esetében nem túl fényes bár bizakodásra ad okot,hogy a google kezébe került.
A gps jellel és pontossággal nincs bajom de pl ha több órát akarsz navigálni (külföldi út) akkor érdemes egy bika autós töltőt szerezned mert,ha folyamatosan megy a kijelző akkor annyira melegszik,hogy leold a töltés.Így pár óra alatt lemerül.Én mondjuk úgy taktikáztam,hogy ha "menj tovább 230km-t" akkor kikapcsoltam a kijelzőt és akkor tölt közbe.225-nél meg vissza.Persze nem mindenki szeret így trükközni (én sem) viszont nagyobb töltővel nem próbáltam de azt írták itt úgy működik trükkök nélkül is.
Persze lehet a Defy is ilyen azzal nincs tapasztalatom ezt a Defy fórumba kérdezd.
Illetve ajánlanám még figyelmedbe a napokban tesztelt Galaxy W-t. -
rcsaszi
csendes tag
Sziasztok,
2 kérdéssel fordulnék hozzátok, mert ti biztos tapasztaltabbak vagytok. Eladtam a korábbi telefonom és most 2 készülék között variálok.. ami fontos számomra az üzemidő és a jó gps képességek. A 2 készülék:
- Google Nexus S ( I9023 , S-LCD )
- Motorola Defy +Hol érdemes venni amúgy Nexus S-t, ha így döntenék ahol megbízható magyarországi 2 éves Samu gart is adnak hozzá?
-
kolosanyi
veterán
Na megy vissza a MIUI. Jó az ICS, de ez a hangerőgomb hiba idegesít. Minden nap BKV-zok és mindig zenét szoktam hallgatni közben. Idegesít ha nem tudom állítani a hangerőt, ezenfelül az új kamera alkalmazás elég tré. Amúgy frankó az egész rendszer, a böngésző pl nagyon bejön, az új értesítési sáv is f@sza, szóval nem lesz ez rossz, de pár dolgot másképp raknék bele a 4.0-ba. Ilyenkor sajnálom, hogy nem tudok romokat gyártani.
-
kolosanyi
veterán
Az miért lehet, hogy a PowerAMP nem reagál a hangerőgombokra? A gyári lejátszóval nincs gond, de jobban szeretem a PowerAMP-t. Ja a Slukkica féle ICS TSM romnál van.
-
Jannn
aktív tag
Na én is feltelepítettem, köszi Slukkica. Elsőre tetszik, bár a fancy widget nálam sem működik rendesen. Meg az mp4 videókat sem játssza le. És a voodoo controls sem működik normálisan (nem veszi át a hangerő gomb a voodoo irányítását, hiába pipálom be)
Azon kívül eddig tetszetős. -
Slukkica
őstag
válasz
toto0569 #8230 üzenetére
Próbáld ki az ICS-t, szerintem meglepően gyors és stabil, annak ellenére hogy még nem hivatalos. Én igencsak MIUI fan vagyok de nem is olyan rossz!
Bár a Caller ID fénykép pixelhalmaz kicsit gáznal tartom ahogy a google megoldotta. Ha meg minden facebook képből az HQ-t állítom be, akkor a fél SD-m avval lesz tele. Ha egyáltalán működik és nem kézzel kellen beállítani
-
Slukkica
őstag
Akkor szedd ki belőle és kész!
IceCreamSandwich-TSM
Akit érdekel.... -
FőDudu
veterán
Allitolag videot nem vesz fel.
En mar leszedtem, mert megtalaltam benne a Superuser cuccot tehat rootolt.
Nekem az mar nem megbizhato - szoval probanak tetszetos volt, de nem bizom az ilyen osszedobalt cuccokban.Majd az eredeti johet.
-
FőDudu
veterán
Feltettem az egyik ICS buildet...
http://www.drewgaren.com/DrewGaren.com/ICS/Entries/2011/11/21_ICS_FULL_AOSP_ALPHA_2_Download.htmlIgen impressziv. Gyakorlatilag minden mukodik (aprosagokat kiveve mint video kamera).
A jo az volt, hogy a Google automatikusan visszarakta az osszes alkalmazasomat ami 2.3.6 alatt fent volt. -
forintuser
őstag
Ha valaki vesz olyan neoprémet, én is kérek egyet légyszíves.
-
Toobee
veterán
válasz
jackbacsi87 #8210 üzenetére
Jó rá, meg sokat enged is. Nekem benne a pattintósba és azzal együtt is még belefér. Nem pont nexusra van egyébként, ha jól emlékszem más 4"-ra valót rendeltem. Mindjárt előtúrom a linkeket.
(#8209) kisg
(#8211) FőDuduDokkoló (külső töltő is egyben), a szimpla olcsóbb.
A pattintósból meg még mindig van 3 fekete és 4 fehér, vegyétek vigyétek. 800 ft, ha valakit érdekel esetleg.
-
ktgida
csendes tag
válasz
hallerlaller #8201 üzenetére
FCC szabványnak könnyebb megfelelni mint az Európában használatos rádiósugárzási szabványnak. FCC sokkal megengedőbb interferencia terén...
-
-
robert83
csendes tag
ICS frissítés nem úgy volt igérve, hogy november közepén jön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Okos Otthon kezdőknek
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest