Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz thesound #50050 üzenetére
Az ilyen teszt írásokban nem vagyok túl jó, de majd meglátom.
lord.lakli: Hehe...
Hát azért majdnem magam alá f@stam, de aztán olvasgattam a fórumot, hogy nem az én készülékemben lehet a probléma.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
randras_83
addikt
-
twine
veterán
válasz lord.lakli #50052 üzenetére
-
slice14
veterán
válasz randras_83 #50054 üzenetére
Én meg nem cserélek.
Na jó, hagyjuk abba az off-ot. Legalább addig, míg le nem adom a topic-ot.
Fkris: Nem akarod magad visszakönyörögni TG-nek? Nem akarok úgy lemondani róla, hogy nincs más helyettem.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Fkris
őstag
válasz slice14 #50056 üzenetére
Jól kérdezted!
Kérdezd meg Intrudert, hogy mi erről a véleménye, vagy keressen ide mást!Lassan kihaltok mellőlem, aztán vagyunk vagy 3an a régebbi aktívak közül
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
SteveJobs
őstag
Nekem lassan 2 éve van meg a n5 azóta folyamatosan olvasom a fórumot.
Pár telefont már összehasonlítottam gyorsaságra de szinte egyformák. -
GrooveHero
addikt
Májusban lesz két éves a drágaszág, eddig mindennemű hiba ( nexus betük, keretrepedés, stb) nélkül, szóval már hatan vagyunk. Nem mondom, hogy májusban is nexuson leszek, mert csábit az új xiaomi mi5, de a nexus 5 marad, megy vitrinbe. Soha nem fogom eladni, majd hamvasztáskor zsebre rakatom.
Szal kell új totyikgazda? Kit kő kibannúni?[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
dkovizoli
addikt
válasz GrooveHero #50061 üzenetére
Nekem júniusban lesz 2 éves. Sajnos van keretrepedés is meg betűelhagyás is. De a többivel egyetértek. Van mellette még más is, de marad, az tuti! Tehát maradok én is.
[ Szerkesztve ]
-
SteveJobs
őstag
válasz lord.lakli #50063 üzenetére
Igen most gyári.De lassan neki esek megint egy próbának de már tudom miket hibáztam meg mi kell hozzá.
Csak nem tudom honnét rendeljek hozzá gyári g2 akkut.Mert hiába írják gyári sajnos hosszas vizsgálat után mégse olyan.Nincs úgy kidolgozva,meg a külleme se olyan.
Mondom!Hihetetlen g 975 be rendeltem gyári akkut a szalagvezetője letörött belül az akku panelon mert rideg kemény volt.Forraszthattam vissza. -
-
latis666
aktív tag
Bocs ha teljesen off de Miui 7 alatt lehet valahogy a képenyő alján lévő régi stílusú gombokat alakítani? Mert mindig visszarettenek annyira bumfordi.
-
Nashville
tag
Sziasztok!
Kihagytam a Lollipop- ot (memória elfogyás miatt) KitKat- ről jöttem egyből Marshmallow- ra. Tudom, hogy 6.0- án volt baj a hívás után fellépő fekete képernyővel így vártam a 6.0.1 megjelenéséig. Először NRT- vel flash- elgettem (ROM, TWRP Recovery és a Root- ot is). KitKat- en jó volt minden MM- on nem kétszer kellett a TWRP- t feltenni vele, mire minden okés volt nem csak a fekvő android felkiáltójeles piktogram jelent meg, de most nem ez a lényeg. Parancssoros megoldással újrahúztam az egészet az összefoglalóban leírtak szerint (köszönet a szerzőknek) így flottul ment minden. Flash- eltem a BETA-SuperSU-v2.66- ot, de valami nem tetszik. A TWRP- ből való kilépés előtt figyelmeztet, hogy nincs telepítve az SU, amit már tudom, hogy figyelmen kívül kell hagyni.
Szóval most a Stock 6.0.1- et használom Xposed+Gravitybox- al. Sajnos egy SOS gond akadt. Ha a Titanium Backup- al vissza akarok állítani korábbi mentést, akkor nem engedi. Utána olvastam a témában így találtam rá az SELinuxModeChanger app-ra amit telepítés után Permissive- re kell állítani, csak így sikerült működésre bírni a TB- ot, hogy hibátlanul működjön. Próbáltam Cataclysm- en is, ott is ugyanígy tudtam csak megoldani.
Kérdés: Mennyire veszélyes ez a progi? A januári bizt. frissítés jelentkezésekor fel is kínálta az eltávolítását maradandó károsodásra hivatkozva. Persze maradt, mert szükségem van rá.
Gondolom a még nem kifejlett root technika miatt kell ez a Permissive mód a TB- nak.
Láttam, hogy Chainfire készített egy módosított boot image- t a 6.0- hoz [link], ami gondolom nem jó 6.0.1- re. Sajnos az angolom elég hiányos, így nem akarok nagyon mellé nyúlni.
Ti hogy root- oltátok a 6.0.1- et? Mit javasoltok hogyan tovább? -
szpali
addikt
Sziasztok!
Stock 6.0.1-em van.
Be lehet valahogy állítani, hogy a lockscreen gyors ikonja közül a bal oldali ugyan úgy a tárcsázót indítsa el, mint ahogy a feleségem stock 5.1-én a Moto G-n?iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
LógaGéza
veterán
válasz Nashville #50068 üzenetére
Üdv!
A TBnek kell a permissive mód, ha nagyon félsz, akkor miután visszaállítottál mindent utánna állítsd vissza Enforcedre, és töröld, ha meg megint kell, akkor vissza az egész. Véleményem szerint nem vagy előrébb sokkal az Enforced móddal se, nem kell félned tőle, én simán így hagynám.szpali
Beállítások > Alkalmazások > fogaskerék ikon > Alapértelmezett alkalmazások > Segédalkalmazás és hangbevitel > Segédalkalmazás. Állítsd át arra, hogy nincs.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
szpali
addikt
válasz thesound #50072 üzenetére
(#50071) LógaGéza , (#50072) thesound
Köszi, ezt kerestem
(#50070) Nashville
Neked is köszi, de mióta karácsony előtt megvettem az új készüléket, az a kihívás, hogy meddig bírom ki stock rendszeren[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Dottore
addikt
válasz Nashville #50068 üzenetére
Nincs tovább. Kb. mindenki így csinálja.
Parancsor (itt annyi, hogy a stock kernelt kicseréltem franco kernelre, eleve ezzel tettem fel), utána TWRP és root (SuperSU 2.65 mert nem volt még akkor 66).
Mentés mizériát én hagynám, de lehet bennem van a hiba, soha nem értettem ezeket nagy mentéseket visszaállításokat és, hogy ez jó lesz így.
Néha talán egy játék amiben sok idő van az fájhat, de egy sima backup appal azokat megoldom.[ Szerkesztve ]
-
m_dawe
senior tag
Pár hétig visszatérek egy N5-tel A sors fintora, hogy ugyanazt vettem meg, amit korábban eladtam az illetőnek
-
Nashville
tag
válasz LógaGéza #50071 üzenetére
Köszi!
Ha azt mondod nem veszélyes, akkor nem törlöm le és hagyom Permissive- en, mert sokat használom a TB- t. Nem minden program működik úgy MM- en, mint KitKat- en szóval sokat kell fagyasztani-olvasztani, menteni-visszaállítani mire megtalálom a megfelelőt.
Másik verzió:
Nézegettem az ElementalX kernelt is, lehet az is megoldás lenne egy "stabilabb" root érdekében.
Kíváncsiságból tennék egy próbát vele. Aki használja mi a tapasztalata vele, érdemes feltenni? Ha igen, akkor milyen metódus szerint telepítette? Csak mert találtam olyan videót, hogy először az EX- et tette fel majd wipe dalvik/cache (ezt muszáj?) majd SuperSUmajd megint wipe.
EX oldalán így írja: "Use SuperSU 2.66 or later for rooting stock ROM. Flash SuperSU BEFORE flashing ElementalX." Ezek szerint gondolom mehet fel a mostani 6.0.1 stock kerneles root- olt rendszeremre csak TWRP alól flash- elem a zip- et és nem kell semmi wipe. Jó lesz így? -
petfoto
tag
válasz randras_83 #50062 üzenetére
+1
-
Grande Ale
őstag
Régen vodeozás közben ha hozzáértem a kijelzőhöz csinált egy fényképet. Kivették ezt a funkciót, vagy nálam nem jó valami?
-
gabro0
őstag
válasz Grande Ale #50080 üzenetére
Igen kivették. Végre lehet közben is a fókuszt korrigálni. Utólag meg akkor vág ki az ember képet amikor akar.
-
MrPetya19
addikt
Ha már kamera.
Csak szerintem csinált régebben szebb képeket a teló?,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Fkris
őstag
-
Frenky89
addikt
A legfrissebb SuperSU-hoz hol lehet leírást találni? Őszintén szólva én már belekavarodtam ebbe a havi frissítés + systemless témába...
-
LógaGéza
veterán
válasz Frenky89 #50085 üzenetére
XDA-n külön fórumja van, de ha csak a systemless opció érdekel, akkor ez a te postod!
Esetleg ha elmondod mi érdekel pontosan, akkor megpróbálunk segíteni.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz Frenky89 #50087 üzenetére
A GravityBoxban van lehetőség beállítások mentésére, és visszatöltésére - igaz, csak a fizetős verzióban.
De szerintem, ha root után visszateszed a gyári recoveryt, akkor semmi akadálya nincs az OTA-nak, és a root is megmarad-hat (nem tudom megerősíteni, nem próbáltam).
-
Nashville
tag
LógaGéza vagy aki éppen olvassa és ért hozzá az #50076 kérdésemre az EX kernel telepítésével kapcsolatban tudtok egy rövid instrukciót adni? Nem használtam még más kernelt a stock- on kívül.
-
LógaGéza
veterán
válasz Nashville #50089 üzenetére
Én nem használok EX kernelt, én a franco.kernelt preferálom.
Ha úgy kell telepíteni, ahogy írtad feljebb, akkor ha 2.66-os SuperSU van fenn, akkor csak simán fel kell raknod a kernelt.
Viszont a biztonság kedvéért azért csinálj előtte egy full mentést.[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
-
Nashville
tag
válasz LógaGéza #50092 üzenetére
Igen gyári ROM- on vagyok. Egy régebbi írásodban láttam, hogy franco-nak saját ramdiskje van, így vigyázni kell vele.
Ha mégis vissza akarok térni stock kernelre, akkor elég a biztonsági másolatként elmentett stock kernel img fájlját parancssorból, vagy Flashify- vel ráflashelni?[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz Nashville #50093 üzenetére
Csak akkor kell az unSU, ha a ROM amit használsz rendelkezik beépített Superuser alkalmazással - a gyári nem, ergo nem kell.
Ha visszaakarsz térni, akkor mehet parancssorból is, de TWRP backupból is."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
bl4ze
veterán
Betelt a pohár, megint nem jelzett a gmail 3 bejövő emailre.
Feltettem az Inbox-ot.
Gmail-ben letiltottam az értesítéseket, ennyi elég?
Vagy alkalmazásokban érdemes "tiltás"-ra tenni a gmail-t? Törölni nem lehet ugyanis a gmailt....Ki használ Inbox-ot? Bármi tweak, beállítás kell hozzá, hogy tényleg szépen sync-eljen ne maradjon ki értesítés stb ?
.:. bl4ze .:.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest