Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz79
őstag
(#34341) droid16
Még gyári 4.4.4-el nyüstölöm...
Gondoltam frissitem 5.0-ra majd jelezte a teló az 5.0.1-et.
Valamiért elhúztam idáig, Nekem a 4.4.4 stabil és jól szuperál.
Várok még a fórumtársak tapasztalataira.
Az elején nem gondoltam volna ,hogy megszeretem a telefont, úgy ,hogy közbe i5s is volt mellette párhuzamba és az ment...
Szép estét![ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
vacs
veterán
válasz RocknRoller #34346 üzenetére
Nem tudom melyik szolgáltatónál vagy, de ha épp nincs 4G/LTE lefedettség ott ahol vagy, akkor állítsd vissza a preferált hálózatot 3G-re.
Nekem ez segített, azóta nem dobálja el a hálózatot!(^)(>.<)(^)
-
bigrock
addikt
válasz RocknRoller #34346 üzenetére
Ahol anno javíttattad a telefont, ott elvileg a javításra garanciát kéne vállalniuk-szerintem.
-
dozsabalint
senior tag
Gyanítom, hogyha az 5.0.1-et raktad volna újra factory images-ből, ezek a problémák akkor is eltűntek volna.
(#34340) Krisz79 Nincs vele semmi különösebb bajom. Néhány app viszont még mindig nem százas lollipop alatt. Nekem 5 óra kijelzőidőt erőlködés nélkül tud a cucc úgy, hoy az én felhasználási szokásaimmal kitkat soha nem tudott 4-et sem. Viszont a Google Play Servicessel mostanában hegesztenek valamit, mert múltkor még az volt a legnagyobb fogyasztó, most meg egész szépen megvan.
Nálam a memory leak sem jelentkezik, 1-1,5 hetes uptime után legalábbis nem. Főképernyő meg max reboot után rajzolja újra magát.[ Szerkesztve ]
-
Martinitius
tag
válasz #85541376 #34316 üzenetére
nekem mindkét helyen megvan repedve (jack csati, sim tálca), igaz kb észrevenni sem lehet. Egyébként szerintem szériahiba, mert nem hobbim a telefonom dobálni/ugrálni rajta/törés teszt céljából kalapáccsal ütögetni, mégis előjött a két kis hajszálrepedés Igaz, ilyen rápattintós (0-24ben rajta lévő) tokot még képről sem látott, én szeretem alle natur a zsebben hordani
Ius est ars boni et aequi. // Nexus nagyhatalom vagyok: 3db Nexus 5; 2db Nexus 5X; 1db Nexus 6P.
-
tpapru
csendes tag
BAJ VAN!!!
Youtube appban elindítottam egy videot, miközben elforgattam a telefon nyomtam egy hangerő fel-t is és teljesen kifagyott. Azóta semmire sem reagál, képernyőzár gombjára lezár, aztán ha megint megnyomom simán felold (anélkül, hogy félre kellene húznom a zárolt képernyőt).
Eddigi telefonjaimnál ilyenkor akksi ki-be, de ez ugye most nem működik. Van ötletetek, hogy mit kellene csinálnom?
Nite
őstag
pontosan ez bosszant a legjobban!
(#34356) dozsabalint: termeszetesen factory image-bol raktam fel, es meg wipe-oltam is utana!
ja, hat olyanrol mar nem is beszelek, hogy amig pl. nalam nincs mobilnet, a 20 centire melettem levo s4 mini-t kippukasztja a 3g kethetente egyszer siman elofordul...
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
-
Víz Elek
senior tag
-
bigrock
addikt
válasz Víz Elek #34366 üzenetére
Ezek a sérülések sajnos relatív dolgok, mert nem tudod bizonyítani, hogy nem ejtetted le a telefont/nem karcoltad meg gyémántvágóval az üveget stb... Általában pozitívan állnak hozzá a szervízben, de pl. nekem nem pálya, hogy 2-3 hétig ott dekkol egy kis repedés miatt... (Ringke Slim tok ápol és eltakar )
-
akela91
addikt
Támadt dgy hülye ötletem. Ha egyszerre tölteném a telót fali csatival és QI töltővel, akkor gyorsabban töltődne, vagy letiltja az elektronika a másikat?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Víz Elek #34366 üzenetére
randras írta, hogy neki simán cserélték a repedés miatt. És mivel az oldalkeret egyben van a kijelzővel, csak egyben tudják cserélni, szóval a kijezőt mindenképp cserélik, ha szólsz ha nem a karcokról. Meg szerintme azt is fontos hozzátenni, hogy ez a központi LG szerviz a Váci úton. A Telemax már nem biztos, hogy ilyen jószívű lenne, szóval érdemes egyből hozzájuk vinni, vagy nekik postázni.
-
arkone
aktív tag
válasz Martinitius #34358 üzenetére
Konstrukciós hiba. Nagyon vigyázom a telefonra és nekem is ott van.
-
törölt tag
válasz randras_83 #34352 üzenetére
randras_83, Martinitius, Köszi nektek is! Ezek szerint van hajlandóság a javításra a szervizekben! Bár ez akkor szerencsétől is függ! Az viszont rossz, hogy akkor bármikor újra megrepedhet. Akkor elvileg ez tipushiba sajnos!
[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
Nekem meg kopnak a sarkai a telónak. Nem makulátlanok a Nexus-ok sem. Ez pedig nagyon durva...
[ Szerkesztve ]
-
SybenX
őstag
-
metal01
őstag
válasz Scooter74 #34379 üzenetére
Nem a gyorstöltés hibája ez. Fos az akku és az elektronika. Hevül az akku mint az állat. Attól púposodik. Az ilyen akku képes akár "elpukkanni" is. Na, az jó móka lehet pl. ha épp zsebben van a teló. Nekem anno a Nokia E51-ben púposodott és forrósodott fel az akku úgy, hogy a hátlap teljesen eldeformálódott. Pedig annak fémből volt.
Azért vicc, hogy 2014/15-ben egy referencia készüléknél ilyen orbitális hibák vannak. :/
Szerk.: Kíváncsi leszek mit reagál majd a Motorola, mert lesz még jópár ilyen piacon lévő Nexus 6.
[ Szerkesztve ]
-
-
metal01
őstag
válasz s3nsitivity #34384 üzenetére
Tény, hogy a fastcharge miatt is több hő termelődik, de ha a gyorstöltés funkció adott egy készüléknél, akkor erre (túlhevülés) gondolni kellett volna.
Lehet, hogy én várok el túl sokat, de na...
-
marquuard
veterán
Elég érdekesek ezek az anyagkárosodások (hajszálrepedés a SIM-tálca mellett, a jack csatlakozó mellett, leváló hátlap, stb.) és legtöbbjük úgy alakul ki, hogy normális körülmények közt van használva a telefon. Ismerősöm N5-je már esett párszor pofára, de tünetmentes a telefon a mai napig. Ez nem lehet a revízió miatt? Ha jól tudom, van 3 HW revision. (1.0/1.1/1.2)
PSN ID: marquuard
-
metal01
őstag
-
pumukli56
tag
válasz Martinitius #34358 üzenetére
Nekem is mindkét helyen jelen van ez a hiba de már így vettem.
Szerintem gyári hiba lehet több ilyen vanPü-re válaszolni nem bűn! / LG Nexus 5 White 16GB
-
randras_83
addikt
válasz metal01 #34383 üzenetére
nem kell ettől hanyatt esni, az iphone6+ hajlik, a samsung, sony beázik, a G3 kezdetben laggos volt. Mindenkinél vannak hibák, a gond inkább ott kezdődik, ha az adott gyártó rosszul reagál és kihátrál, vagy user error-ra fogja...
@(#34358) Martinitius: sajnos széria hiba, vagy előjön vagy nem. Én is csak véletlenül vettem észre.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
A Partneronál most 91 a 16 GB-os fekete Nexus 5. Tudtok esetleg olcsóbban újat?
Köszi.
"nincs rá lezsóidő"
-
s3nsitivity
addikt
-
marquuard
veterán
Karbon fólia mennyire tartós? Beruháznék egyre de attól félek, hogy egy idő után feljön a széleken.
-
marquuard
veterán
válasz randras_83 #34394 üzenetére
1000Ft-ért találtam Hardveraprón 1 db-ot, szóval nem hiszem.
-
Krisz79
őstag
Láma kérdés
4.4.4-ről-5.0.1-re.
Ota-frissitéskor a beállitások megmaradnak?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Víz Elek
senior tag
válasz Krisz79 #34396 üzenetére
Ma kaptam egy ajanlatot az 1 eves N5-omre (Bugatti bortok, Sony Mh1c fulessel arulom)..
Az ajanlatban allt 1 garis fugettlen Sony SP (ha hamar tulakarok adni rajta ~30K az erteke) plusz 70k-t akartak erte adni, ami osszessegeben 100 ropit jelent, de nemet mondtam, mert jelen pillanatban csak Z3-ra cserelnem le, vagy a 3GB ramos G3-ra, amik termeszetesen mind 100 felett vannak..
Szerintetem hulye voltam, hogy nem fogadtam el az ajanlatot?
3 ok van, amiert lecserelnem az N5-ot..
1. nagyobb akku kellene
2. 3GB ram
3. 4k videofelvetel, 60fps-120fps videofelvetel.Szerk.:
Bocs Krisz79, nem a kerdesedre akartam ezzel valaszolni, csal veletlen arra nyomtam ra.[ Szerkesztve ]
Samsung S9
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Víz Elek #34397 üzenetére
Szerintem a 3 gigás G3-mal, vagy Z3-mal nem leszel előrébb. Ha egy 3 gigás HTC-t vennél, még azt mondanám igen, de a Sony és LG ROM-jai simán felzabálnak annyi RAM-ot, hogy a Nexus 5 jobb legyen multitaskingban.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
zolka95
őstag
válasz Oppenheimer #34398 üzenetére
na igen
vagy pont 3 gigával annyira gyors mint a nexus 2-vel3GB RAM miatt fölösleges cserélni
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest