Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPetya19
addikt
Használ itt valaki o+o kamera appot?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
tybsen
addikt
válasz #24633088 #20514 üzenetére
"Csak szerintem a zsebből kikapva egy olyan átlag ember mint én (aki nem tud fotózni) jobb képet lő a nokia".
Nagyon furcsa amit írsz, nekem ezzel szemben az a tapasztalatom hogy a nexus sokkal jobb képeket készít és sokkal alkalmasabb a hétköznapokban bármilyen szituációról is legyen szó.
Nekem is lumia 625 van es Nexus 5.Teljesen mas szinvonal a ketto, nem is erdemes osszehasonlitani, foleg belterben es kozeli kepekben. Mozgasban levo dolgok megorokitese eseten (madar vagy sport vagy ilyenek) vagy "gyorsan elokapom es kattintok" szituaciokban egyarant a nexus a jobb szerintem, kepstabilizator eleve nincs is ugye a lumiaban. Nem ertek a fenykepezeshez, de igy is latszik a kulonbseg, en mindig a N5-tel fenykepezek.
-
-
horvathkrisz
addikt
Hogy allitjatok a governort?
-
MrPetya19
addikt
Hali
Az L dev. preview mennyire használható nap, mint nap?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
m_dawe
senior tag
válasz horvathkrisz #20560 üzenetére
Kernel Tweaker / No frills CPU
-
nagyúr
Sziasztok! A Nexusom már másodszor játssza el ezt velem 2 napon belül. Valami hihetetlen gyorsan lemerül, ma reggel 7-kor levettem a töltőről 100%-osan, 58 perc kijelző használattal most pittyegett hogy 15% maradt az akksiban
Android L van most fent egyébként más is tapasztalt már hasonlót?
MrPetya19: Akksi gondon kívül amit fentebb írtam ezek a problémák jöttek elő: számítógép nem hajlandó felismerni a telefont, 4.4-el ez nem volt gond, számológép random lefagy, dropbox nem indul el, random mód melegszik, lassabb mint a 4.4, de mondjuk ez nem számottevő, pl. a hívásindításnál tűnt fel nekem. perpill a facebook sem működik, ez nem tudom hogy az L hibája-e (nem indul el...). összes értesítés eltüntetése egyszerre gomb megszűnt, meg azért néhány funkció megváltozott (szarabb lett).
Ha hétvégén hazamegyek repül az L, megy fel valami más helyette, ez még nagyon béta.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz tboy93 #20564 üzenetére
Nem tudom egyébként mit szórakoztok vele, ez fejlesztőknek lett kiadva, ők tudnak rendesen bug report-olni a G-nek. Azzal nem sokra mennek, hogy páran helyi fórumokon panaszkodnak a hibákról.
Nekem eszembe se jutott felrakni, szerintem hibátlan a 444 is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
-
nagyúr
válasz atillaahun #20569 üzenetére
pü
-
WolfLenny
aktív tag
válasz tboy93 #20568 üzenetére
Nálam már volt fent 444+exposed+GB és pár nap után elkezdte a rendszer zabálni az aksit.
Semmilyen új programot nem tettem fel.. miuátn leszedtem megint jó volt az aksi időm.aszem még 1-2 cutsomot kipróbálok és ha semmi extra változás nincs, akkor marad a stock+root.
Kb. ennyi.
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Van a telefonnál duplakoppos ébresztés?
Nem Knockcode ra gondolok.Köszi!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
trance89
őstag
tegnapelőtt én is feldobtam az L preview-t mert hajtott a kíváncsiság de tegnap muszáj volt visszadobnom a slimkat-et, semmi hibát nem tapasztaltam de annyira fapados ez a gyári L hogy csak na, még a gyári kitketben is több beállítási lehetőség van, kismillió 3rd party app kell ahhoz hogy csak a legszerényebb tudású romok tudását hozzá
az, hogy a redőny lehúzása után még még kevesebb toggle volt elérhető mint a 4.4-ben egyszerűen felb*xott, a power toggles nélkül így szinte használhatatlan a power usereknek
a beállítások menü fehér hátterét pedig nemtudom milyen ökör találhatta ki, erre nem találtam semmilyen áttálítási lehetőséget, ez egyszerűen irritálja a szememet
a másik nagyon zavaró dolog a recent apps, ekkora ablakokkal gyakorlatilag használhatatlan 20-30 háttérben futó app-al, ezt szintén csak egy balfax álmodhahatta meg és egy mégnagyobb balfax hagyhatta jóvá
tuisztában vagyok vele hogy ez még messze nem végleges kiadás de a főbb funkciókat már mind tartalmazza, amiket még max hozzáadhatnak azok csak apró változtatások lesznek, még szerencse hogy ott van nekünk az xda sok sok használható rommal mert ez a google gyári droid minél tovább annál használhatatlanabb, ez az L is már kezd nagyon emlékeztetni az iOS-ra... -
hariboh
tag
Nem tudom érdekel-e valakit, de leírom, hátha valakinek még a segítségére lesz. Elindult a kalandom a német Playből vásárolt Nexus 5-öm garanciáztatásával. Tesóm kinn van, kivitte magával.
Először kellett a megrendelés száma, összefoglalni egy dióhéjban (írásban) a problémát, majd utána "Request Call" és felhívta egy Google munkatárs. (Mint már írtam, a kijelzőmmel van probléma, sötét háttereken van egy kis lilafoltom, minden fixet megpróbáltam [ami szoftveres, szétszedni nem fogom a garisat], de nem segített.) Végig mondta neki a már általam is próbált dolgokat, fényerősséget állítsa, stb. Sajnos ekkor sem segített, majd ezután mondta a munkatárs, hogy 48 órán belül e-mailt kap, amiben a továbbiakról lesz szó.
Majd jelentkezek, ha az megjött! -
bucsupeti
senior tag
Nekem bejön az L, nagyon tetszik, biztosan olyan dolgokat használok ami nem kíván olyat amit az L ne tudna.
De a problémádra válaszolva nekem van egy elméletem.
A Google fejlesztői rom-ját nyilván ő is teszteli. Ez azt jelenti hogy a felhőben is rengeteg folyamat változik, újak jönnek be amik esetleg még kliens oldalon nem is nagyon érezhetők. De mivel ezt tesztelni is akarja ezért futtat néhány új felhőszolgáltatást amit tesztel. Ezek nyilván az új L romokat szólítják meg. Abban is biztos vagyok hogy nem az összes L romra indítják a tesztelendő folyamatokat hanem csak egy csoportra. Aztán várják a reakciókat, reportolásokat.
Ezért lehet az hogy egyszercsak azt veszed észre hogy valami nagyon rángatja az aksit, aztán másnap minden normálisnak tűnik.Igen. Ezért fejlesztői ez a ROM....
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
nagyúr
-
Frenky89
addikt
Valaki járt már úgy, hogy beragadt a bekapcsoló gomb - legalábbis én erre következtetek - és folyamatosan újraindul a telefon? Bootmenu-be be tudok lépni, de onnan is rögtön kilép.
-
Frenky89
addikt
Most kiderül, hogy a német MM-os számlához mit fognak szólni, mert ez gyanúsan garis intézkedés lesz. Csak azt nem tudom, hogy MM-ba vigyem, vagy egyenesen a helyi LG-sekhez.
Illetve remélem a root+unlock-ból se lesz baj, mert azt így nem fogom tudni visszaállítani.
Amúgy szerintem bazira nem használtam ennyit a power gombot, hogy ez a meghalás indokolt legyen, de sebaj...
[ Szerkesztve ]
-
bucsupeti
senior tag
válasz tboy93 #20582 üzenetére
Azért elég sokmindenre felhívja a google ez ügyben a figyelmet:
A Preview License-ben pedig még több minden van...
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
DarkByte
addikt
Akkor nem vagyok egyedül a Facebook buggal. Ráadásul úgy nézem hogy pörgeti is az adatot a semmire amikor be van ragadva a "Setting up" felírattal a boot-kor.
Egyébként szeretem az Android L-t de sajnos vannak vele gondok is, úgyhogy valószínűleg visszarakom a napokban a 4.4.4 Stock firmware-t mert az tökéletes volt nekem. -
Frenky89
addikt
Fizikailag nincs beragadva/beesve - legalábbis a kívülről látható része nincs - tehát a kis klikkelés is érződik, amikor benyomom a gombot, csak úgy viselkedik a telefon mintha folyamatosan be lenne nyomva a power gomb.
Töltőt csatlakoztatva: Google logo -> kikapcs -> Google logo -> kikapcs -> ...
Töltőt nem csatlakoztatva: néha már be se tudom kapcsolni, ha mégis akkor ugyan azt csinálja, mint a töltőt csatlakoztatva + néha eljut a színes körös boot animációig.Just486: Igen valamilyen zárlatra tippeltek, ha jól gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Trol
tag
Hali!
Paranoid Android 4.5 beta1 van a telón, néha csinálja, hogy eldobja a hálózatot és utána nem is jön vissza, csak újraindítás után. Előtte slimkat volt, azzal is előfordult néha. Idegesít a dolog, szerintetek mitől lehet?
Köszi -
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
Aki CWM recoveryt használ, keressen már meg egy pillanatra itt, vagy privátban.
Szigorúan N5 felhasználók persze.Köszönöm!
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest