Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Egyetértünk,,és azt hiszem félre érthető is voltam,,,
Az üzemidőt csak azért kérdezem, hogy nincs e valami nyűgje(bug) az aktuális verziónak...
Csodát én sem várok,hogy majd az uj kerneltől egy hétig bírja a telefon
épp az ellenkezője miatt kérdezem, hogy nem k*rtak e el rajta valamit...[ Szerkesztve ]
-
-
dnelb
veterán
válasz siofok #20752 üzenetére
Csak simán a rendszerben, nem appokban. Sajnos a 90% nincs rendesen megírva és laggolnak, ez a legnagyobb hátránya a droidnak van pár nagyon szép holo elveknek megfelelően megírt progi, pl a fuelio, ha az összes ilyen lenne kicsit máshogy nézne ki a rendszer megítélése....
[ Szerkesztve ]
-
WolfLenny
aktív tag
Feltetem a stock 4.4.4-et és a youtube 720p-ben játsza le a full HD filmeket.
L alatt megvolt a 1080p is. Ez mitől lehet? -
Madoc
veterán
válasz radicspeter1 #20756 üzenetére
Többször is néztem amit írsz de a kernel első oldalán erről egy mukk sincs.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
radicspeter1
őstag
-
nagyúr
huha, mahdi rom majdhogy megduplazta az uzemidot az android L-hez kepest. Raadasul beepitett wifi adb funkcio, eddig nagyon bejovos a cucc
#mahdi
-
kekigyu
aktív tag
Sziasztok!
Kijelző védelmére milyen fóliát vagy üveglapot ajánlotok? Olyan kellene, ami befér a Spigen Slim Armor alá.
-
SteeWe
aktív tag
Németországi MM-ből való a készülékem. Házhozszálítással rendelték. Egy lepecsételt A4-es papírt kaptam, de szegényes német tudásom alapján nem tudom megítélni, hogy az elég-e a gariztatáshoz. Nem találok rá utalást, hogy mennyi a garancia stb.
Van-e bármi teednőm, egy esetleges gariztatás előtt? -
atillaahun
veterán
Mahdi kivette mostanában a nav sáv színének állítását vagy csak én nem találom?
-
KFeri22
tag
Most váltottam Mahdira. A kérdésem az lenne, hogy van benne okos rádiókapcsolat állítási lehetőség, mint a Gravitybox-ban? Nekem csak ez hiányzik, de lehet én nem találom. Ha nincs benne, akkor fel lehet-e telepíteni a Gb-t ugyan úgy, mint a gyárira?
-
KFeri22
tag
válasz atillaahun #20774 üzenetére
Arra gondolok, hogy be tudtam állítani, hogy amikor Wifire vált, akkor a mobiladat 2G-re, illetve ha mobilneten van 3 G-n és aludni megy szintén átvált 2 G-re, ha felélesztem visszavált 3G-re.
Most nézem amit írtál az akkumulátor kímélő mód valami ilyesmi a Mahdiban. -
Frenky89
addikt
válasz SteeWe #20769 üzenetére
Pénteken voltam a Szegedi MM-ban hasonló konfiggal és eddig nem szóltak rá semmit. (Értsd: simán bevették garanciális javításra, küldik Pestre.) Mondjuk az vicces, hogy a csaj 389,90Ft-ot írt az igazolásra vételárként.
Mivel olyan baja volt szegénykémnek, ami miatt nem tudtam még csak gyári állapotba sem visszaállítani (unlock+root volt), ezért remélem, hogy ezután sem szólnak érte semmit.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz atillaahun #20771 üzenetére
Kivette, én sem találok ilyen menüpontot.
-
Szabo_0
csendes tag
Üdv újra!
Ha minden jól ment akkor elvileg sikerült csatolnom a szervíz fényképeit.
Bánatomban hétvégén feltoltam én is az L-t és a hibák ellenére is imádom! Piszkosul tetszik.
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-08/11/434359_hvb76nqrhid3i6v9_skmbt_22314081108191asd3.jpg[ Szerkesztve ]
Lenovo Y500 - i7 Gt650M SLI 16GB Ram //\\ Nexus 5
-
Szabo_0
csendes tag
válasz radicspeter1 #20784 üzenetére
Péntek óta ezen gondolkozok és arra jutottam hogy maximum akkor kaphatott "vizet" amikor a sport tokban volt és mozogtam. Másra nemtudok gondolni mert víz közelébe nem vittem. A tok pedig a jack dugónál ki van vágva szóval ott becseppenhetett
Lenovo Y500 - i7 Gt650M SLI 16GB Ram //\\ Nexus 5
-
atillaahun
veterán
válasz Szabo_0 #20785 üzenetére
Milyen az a sport tok?
Szerintem egy csepp víz nem csinál ilyet, főleg hogy a jack csatlakozó is nagyrészt zárt. Ha merítve nem volt akkor szerintem rendszeresen érte tartósan párás levegő. Ha az sem, akkor meg nem te voltál az egyetlen aki használta...[ Szerkesztve ]
-
Szabo_0
csendes tag
válasz atillaahun #20788 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/Black-Workout-Running-Sports-Gym-Armband-Case-Cover-For-LG-Google-Nexus-5-D820-/161161227561?pt=US_Armbands&hash=item2585f52d29
Futáshoz meg görkorizáshoz használtam. Csak nálam volt szóval rejtély. Másra nemtudok gondolni.Lenovo Y500 - i7 Gt650M SLI 16GB Ram //\\ Nexus 5
-
radicspeter1
őstag
válasz Szabo_0 #20785 üzenetére
Biztos megfigyeltétek már ha a csupasz telefont fogjátok huzamosabb ideig akkor a hátlap a kéz hője miatt bepárásodik, pláne ebben a melegben a csupasz gumi felületén...Ez a fő oka annak hogy elválik huzamksabb idő után a nexus logó.
Megoldás egy olyan tok ami teljesen zárt.Bár a témánál maradva én sem hiszem hogy a hátlapot átáztatná bármilyen kéz is
[LG NEXUS 5]
-
Szabo_0
csendes tag
-
atillaahun
veterán
válasz radicspeter1 #20793 üzenetére
Épp hogy a zárt tok okozta ezt szerintem. A benne maradó kevés levegő egy része beszivárog a telefonba a csatlakozókon keresztül, napon 60 fokra felmelegedve a pára kicsapódik belőle és kész a korrózió. Mindezt persze rendszeres ilyen jellegű használat mellett. Aki télen zárt tokban tartja az kb. ugyanezt kockáztatja.
(#20794) Szabo_0
Kérj ajánlatot tőle is.[ Szerkesztve ]
-
Just486
senior tag
Van elerheto Sailfish OS image nexus 5 re, ha valakit erdekel. Fel ora alatt telepitheto masodlagos rendszerkent (multiboot), adatvesztes nelkul. A rendszerverzio a legfrissebb, de az image még alpha, ennek nagyjabol megfelelo funkcionalitassal.
That unconquered country we call the future.
-
enteok
újonc
Sziasztok,
gyári garanciás (telenoros) ügyintézésnél számít, ha egyszer nyitva volt a bootloader? Természetesen vissza lett zárva, a rendszer is gyári rajta.
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest