Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok
A telefon mennyire bírja a gamma-sugárzást?
-
sprinter24
aktív tag
válasz Viper26 #21641 üzenetére
Nem fogod megbánni
Annyi kérdésem lenne, hogy fent szólóhoz, hogy amikor a probléma (ghost touch?) fennáll nyomkodja-e a töltőn a telefont? Azért kérdezem, mert én ha piszkálom töltés közben brutál módon felhevül teló, ami azért kicsit aggasztó és lehet ennek a problémának az előzménye(szóljatok ha hülyeséget írok!)
Én azt vettem észre, hogy a gyári töltő + kábellel pillanatok alatt feltölt a telefon ha nem piszkálom! De ezt úgy kepzeljétek, hogy kb másfél óra 6%-ról, fullig...
Qi töltővel más a helyzet itt sokkal több időbe telik a töltés. Interesting
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz sprinter24 #21658 üzenetére
Az első kivételével eddig az összes Nexus megfordult nálam, és mindegyiket szerettem, szóval remélem ezzel sem lesz másként.
Akkor Qi töltőt gondolom hanyagoljam inkább.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
-
Eyesis
őstag
-
randras_83
addikt
válasz Viper26 #21660 üzenetére
nálam működik a qi, bár én azt ajánlom, hogy valami drágábbat vegyél, az olcsókkal van probléma, illetve nagyobb eséllyel fogsz ki olyat amivel lesz. A Nillkin magic disket ajánlotta valaki a fórumon.
Nekem sima kis kör alakú olcsó van ami tölt tokon keresztül is, viszont van olyan, hogy ha leveszem és utána x idő elteltével visszarakom leáll a töltés és furcsa enyhén sípoló hangot ad, csak az segít, ha kihúzom az usb-t és visszahttps://www.flickr.com/randras83/
-
Viper26
nagyúr
Ahogy látom Spigen, és Ringke is eléggé jó tokokat gyárt a telefonhoz, a kérdés az, hogy honnan érdemes ezeket beszerezni?
A legtöbb esetben a postaköltség ugyanannyi, vagy több mint amennyibe a tok kerül...(#21664) randras_83.:
Gyárit gondoltam beszerezni elsősorban, de ahogy nézem ez a Nillkin sem egy hulladék.
(#21661) Xaels.:
Amúgy láttam a hirdetésed, írtam is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Madoc
veterán
Régebben volt kérdés a hangfelvétel hívás közben: Total recall 2.0.21 teszi a dolgát rendesen, csak root kell hozzá. Mindkét fél hangja tisztán hallható
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
rjg
őstag
válasz Eyesis #21662 üzenetére
Tedd fel a BusyBox-ot, nekem segített hasonló szituban, illetve frissítsd a SuperSu-ban a binárist..
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
mtcob
senior tag
Sziasztok!
A napokban boldog tulaja lettem egy 16GB os, fehér készüléknek, Nexus 4 után hatalmas előrelépésnek érzem, pedig azt is szerettem
Első kérdésem az lenne, hogy az L Developer Preview mennyire használható a mindennapokban? -
mtcob
senior tag
válasz lord.lakli #21673 üzenetére
Appok arányaiban mennyire kompatibilisek vele?
-
lord.lakli
őstag
Valahol (itt fórumon is volt linkelve) egy Excelben szedegették össze a problémás progikat. Kezdetben több google programokkal is volt gond, de megoldották. Nekem egyedül touchdown-ban volt gondom a push idő beállításánál, mert szinte nem is látszódtak a mutatók, de más gondom nem volt.
-
mtcob
senior tag
válasz lord.lakli #21675 üzenetére
rendben, akkor lehet teszek vele egy próbát
más kérdés: tokból ki milyet használ?
van jelenleg egy egyszerű szilikontokom, de ennél azért valami komolyabbat is szeretnék -
Nashville
tag
Na végre, újra gép előtt. Köszi mindenkinek a segítséget. Akkor sorjában a válaszok:
- radicspeter1: igen a probléma akkor is fennáll, ha USB- n keresztül a PC- ről kapja a feszt, bár akkor nem olyan durva, mint a konnektorból
- Uzi74: a vezeték nélküli töltőn én is gondolkodtam, de azon keresztül úgy halottam sokkal lassabban töltődik fel
- Zol77: Köszi a tesztprogramot. Tesztelés közben képtelenség volt a Paint teszttel folytonos vonalat húzni, csak szaggatott és jobbra-balra kiugró vonal sikerült kisebb nagyobb „tinta” szünetekkel. Időnként a piros tintaszín is megjelent, mintha egy másik ujjammal belehúztam volna. A Touch tester lehetőségnél is elég bizonytalanul működött időnként felvillant a piros és lemaradt az ujjamtól a kék „pötty”, akadozva haladt, de nem annyira erősen, mint a videóban (nekem „csak” max a piros villant fel időnként.) Persze ez éppen elég ahhoz, hogy ne működjön normálisan az érintőképernyő.
Igen a G2 töltője USB kábeles verzió és a saját kábeljával és az enyémmel is ugyanaz a helyzet.
- bucsupeti: kipróbáltuk más épületben is, sőt Németországban is, ott is dettó.
- egy23: ha hard reset után is vacakol, akkor elküldöm gariba és csináljanak vele, amit akarnak.
…sok az az egy hónap javítási idő, de így nem kell, mert használhatatlan. -
Eyesis
őstag
Android L-ben hogy tudom elohozni a tarcsazo beallitasait? (Caller id beallitasok miatt keresem)
Eyesis
-
m_dawe
senior tag
válasz m_dawe #21683 üzenetére
Szerk. idő lejárt és most látom hogy rossz a link...
Ez már remélem jó. -
w333
félisten
Valaki emlékszik hogy a "Hirek és időjárás" mikor is volt utoljára frissítve
Nekem még az Defy Android 2.2 rendszerben is ugyan ez volt mint most, viszont jó hír akik használják, tegnaptól elérhető a frissítés hozzá (így 4 év után)
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
Most frissítettem én is, szerintem sokkal jobb és használhatóbb
Aki nem találja (Saját alkalmazások / Összes) ott lesz a Frissítés !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
LógaGéza
veterán
válasz Viper26 #21660 üzenetére
Én nekem az egyik szempont az volt amikor megvettem, hogy Qi töltővel is lehessen használni - ez döntött a N5 és a O+O között. Egy kamu-Google Qi töltőm van (ilyesmi, csak nincs rajta Nexus felirat), ezzel használom melóban, mert egyszerűbb csak rádobni ha visszajövök, és felkapni mikor mennem kell. Kicsit melegszik igaz, de nem veszélyesen. Pontos töltési időt sose mértem, elég annyi, hogy mindig kéznél van amikor kell
Majd valahogy autóba is be akarom szerkeszteni, de ez még a jövő zenéje.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
HREH
senior tag
válasz slice14 #21698 üzenetére
Stockon vagyok CB276-os kernellel.
A másik, hogy fogalmam sincs hogyan került oda a GT-P5200-as eszköz, ez egy Galaxy Tab 3, ilyenem nem is volt, most sincs, és a környezetemben sem tudok senkiről akinek ilyenje lenne...kicsit aggasztó...[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest