Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
Ezt ajánlják XDA-n ez működik.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
WolfLenny
aktív tag
Stock 4.4.4-hez felmegy a code blue kernel?
Aszem maradok a stock+root+valami jó kernel ami nem laggol és kicsivel jobb az üzemidő mint a gyári.
-
bzs73
őstag
válasz pzoley #20645 üzenetére
én azért írtam azt hogy nem biztos hogy ma, mert 23h körül volt, és hát mondom lehet már csak reggel lesz.
egyébként én is először valahogy így éjszaka kérhettem, és másnap du-tán bírtam letölteni, de nem dőlt össze a világ.[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
gabro0
őstag
Friss GPU driver
-
Just486
senior tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy Nexus5 -ön hogyan működik a multiboot intézménye? A Clockwork Mod képes két telepített ROM közül választani, vagy mással kell megoldani? A gyári 4.4.4-et és egy alternatív rendszert szeretnék futtatni.
That unconquered country we call the future.
-
Just486
senior tag
válasz atillaahun #20664 üzenetére
TWRP-n tudok bekapcsoláskor választani a telepített ROM-ok között, vagy vissza kell állítani valami backupból azt amelyiket használni szeretném?
-
ati888
senior tag
Hello!
Segítsetek már nekem, most android L van a telefonon, igazából nekem megfelel, de most ráraknám az újabbat, de már nem tudom, hogy kell. Az előzőt Nexus Root Toolkittel tettem fel, de ez most valamiért nem megy. Lépésről lépésre valaki leírná nekem hogy kell?
köszi
ati
-
Just486
senior tag
-
Szabo_0
csendes tag
Kedves fórumtársak!
Tiszta idegállapotba vagyok!!! Bevittem a telót szervízbe a távolságérzékelő szenzor nemműködése miatt. Mondták 2 hét. Oké mondom 2 hétig kőkorszak de legyen legalább frankó lesz. Ma szóltak hogy mehetek érte és amikor a kedves leányzó mondta hogy mi történt azthittem kettéfejelem az asztalát. Beázott. Lefagyva kérdezem hogy ezt mégis hogyan hiszen óvtam mint egy kisdedet. Szóval fizetethetem vagy hírdethetem. Nagyon felidegesített! A jegyzőkönyv frankón leírja mit tapasztaltak. Képek tanúsítják hogy a jack dugónál valahogy bekerült. Mellesleg a szakik elég szépen összekarcolták a kijelzőt még szerencse hogy volt rajta fólia. Ennek ellenére összerakták rendesen nem recseg nem ropog és máshol nincs sérülés. Valaki esetleg nem tudja mennyibe fáj egy alaplapcsere?Lenovo Y500 - i7 Gt650M SLI 16GB Ram //\\ Nexus 5
-
rolcsibácsi
őstag
szoval milyen a hdr az uj Lben?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz rolcsibácsi #20675 üzenetére
ugyanolyan lassu szar..... ajj
-
atillaahun
veterán
válasz Szabo_0 #20672 üzenetére
Ha megtudod valszeg tényleg kettéfejelsz valamit. Általában a telefon értékének kicsit több mint a fele munkadíjjal együtt.
Képekre kíváncsi lennék, ha gondolod oszd meg.
Mindenesetre vidd be az LG-hez hogy erősítsék már meg ezt a beázást ők is.
Egyébként úgy rémlik N4-en még nem voltak a szenzorok az alaplapra integrálva, nem tudom N5-nél hogy van ez, de ha tényleg beázott, kérj árajánlatot a szenzor cserére, az elméletben nem kerül túl sokba. -
dnelb
veterán
válasz rolcsibácsi #20676 üzenetére
Szerinted megváltozik a HDR készítés módja vagy mi ? Sose lesz gyorsabb.
-
Fkris
őstag
Ha minden jól megy, jövőhét elején érkezik meg a drágám, addig is szeretnék kicsit tájékozódni az androidos dolgokról.
Alapvető, naprakész infók érdekelnének, illetve el szeretnék kezdeni moddolgatni is.
Nem feltétlenül a hogyan kérdésre keresném a választ( egyenlőre), hanem "mi-micsoda?" szerűen.
Magyar írás van erről?
Ha nincs, akkor az angol is jó lesz, csak kicsit fárasztóbb...
Köszönöm!"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Szabo_0
csendes tag
válasz atillaahun #20677 üzenetére
Fantasztikus!
A szenzor annyira még nem halálos dolog (jó természetesen zavart azért vittem be de a beázáshoz képest nem vészes), de kitudja mikor jut el odáig hogy végleg beadja a kulcsot.
Nincs szükség szenzorra. Már korrodálódik. szabad szemmel látni. Hétfőn leszek scaner közelben akkor majd feltöltömLenovo Y500 - i7 Gt650M SLI 16GB Ram //\\ Nexus 5
-
rolcsibácsi
őstag
ulj le egyes
(4.4.4ben semmi baj nincs vele de az L-ekben kibaszott lassu, jopar masodpercig csinalja.. vagy ez valami uj mod?..)
a notificationok meg mindig nem bezarhatoak egy gombbal, kosz hogy kivettek... ahogy a recentsekhez sem sikerult berakniuk...
meg ezek a kartyak tok szarul neznek ki es hasznalhatatlanabbak mint az eddigi androidban, foleg ha bugosak es atlatszoak is..
a navbart lekicsinyithetnek valamennyivel sztem mert tul nagy a sav.amugy nyilvan hasznalhato de a legutobb kiadott verzio kozt meg ekozott nemsok kulonbseg van. lehet szabadsagon vannak par honapra mert nem eroltetik magukat agyon..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Gyors kérdések órája!
Valaki tesztelte már a CM 11 M9-et?
Ha alaphangon CM van fent, akkor hogyan s miképp lehetne egy gyors updatet nyomni M9-re vagy akár a frissebb nightly verzióra?Előre is nagy köszönetem a válaszadóknak!
-
Draken
őstag
válasz rolcsibácsi #20681 üzenetére
444-ben max 2mp mire elkészíti
-
rolcsibácsi
őstag
meg a kameraban sincs benne mar megint az onkioldas... miasz.. van ezekkel... miert veszik ki a hasznos dolgokat
tudja valaki hogy hogy lehet irkalni a googlenek a bugokrol meg eszrevetelekrol?
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz rolcsibácsi #20685 üzenetére
Na jo ez my bad, updatelni kellett hozza az appot, bar nem gondoltam volna hogy a legujabb androidba egy ilyen regi apkt raknak..
-
Bilux
veterán
The only difference between the L Developer Preview (LPV79) and the Google Fit Preview (LPV81C) device system images is that we updated the bundled Google Play Services APK that enables the Google Fit APIs.
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
huan
őstag
Sziasztok
Ha a gyári névjegyzékben a megjelenítendő névjegyeknél a google-t választom, akkor listázza az összes telefonszámos és e-mail-címes névjegyzéket.
Hogyan kell beállítani,hogy csak a telefonszámosokat mutassa? A google címtárban kell esetleg gépen állítani? -
Madoc
veterán
Nah kipróbáltam ezt a csoda 247-es code blue kernelt a Mahdi rommal. 2 napig birtam a szaggatást.Elementalx-nek a nyomába sem ér.Az tény hogy a fogyasztás és a deep sleep jobb volt,de használatban NEKEM szarabb!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
sir fg
aktív tag
Régen volt egy olyan beállítás, hogy csak a telefonszámosokat mutassa, de most nem találtam. (Mondjuk az másik telefonon volt, szóval lehet, hogy nem echte Google app.)
Én azt csináltam, hogy a sz.gépen a Google címtárban hozzárendeltem egy címkét az összes telefonszámos névjegyzékhez, és a telefonon erre a címkére szűrök. Egyszer kell ezt megcsinálni, utána meg arra figyelni, hogy ha új névjegyet veszel fel, ez a címke is be legyen pipálva.Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock
-
Just486
senior tag
válasz rolcsibácsi #20232 üzenetére
Te a romolással jutottál valamire a towelroot segítségével? A bootkezelő nekem is felment gond nélkül, viszont ha alternatív romot választok bootolásra (CM11 / M9), a Google logónál megállni látszik a történet.
-
D4ni
őstag
Valaki tud olyan alkalmazás ami lehetővé teszi hogy töltés közben világítson a Led az előlapo?
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
-
Buster17
addikt
Nincs valami jó foto app? Nagyon zavar hogy álandóan fokuszál amikor a tàvcsőbe dugom és tekergetem annak a fokuszát és így képtelen jó képet csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest