- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madexx
tag
válasz
gipsztigris #42299 üzenetére
Megvolt már ez is, legalább 10-szer. Másik usb portot is próbáltam, gép, telefon újraindítást is...
Most próbáltam másik gépen (szintén nexus4 tulajnál), ott felismeri minden baj nélkül... még az usb kábelét is elhoztam, de azzal sem megy. Telefonja is nálam van, de a szitu ugyan az, mint az én telefonommal... Valami driver probléma van, de nem sikerül helyrehoznom...atillaahun: én sem így szoktam fájlokat másolni a gépre, csak most ha már úgyis össze volt kötve a két eszköz, gondoltam így pikkpakk menni fog a dolog, erre a másolás megszakadása óta sehogy sem ismeri fel a telefonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay
- Rap, Hip-hop 90'
- Projektor topic
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Gumi és felni topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged