Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz Peddy789 #3045 üzenetére
Szerviz lesz
Amint LG papa hajlandó behozni... Saturn ténában akkor se nagyon hiszek. MM ben vett is MM es garizás nem pedig LG. Amig LG nem fogja behozni. 1-2-3 hónap... Vagy ki tudja... Addig NINCS mód magyar Garanciáztatásra... Még nincs ,slusz paszEgyébként meg ki a fene mondta neked, hogy szar a Nexus? xD S3 mamat adtam el a Nexus ért... Aztán beszivadtak November óta nem tudok szerezni egyet... Nevetséges.
Most meg, hogy zötyög felém valamelyik EU-s országban. Kiderül, hogy cseszhetem a garanciámat. 3 Hónap alatt nem tudtam szerezni... Amúgy meg a Supporthoz az első kérdésem a garanciáról szólt... Most nem rég voltak hajlandók válaszolni. No meg szivat a Suport ott ahol ért !Ezek után K ra jogosan gyújtanám fel azt a nyomoronc N4 et ha megérkezik....
Szeretnék egy N4 et... De úgy, hogy 3 hónap alatt nem tudok szerezni, max 16 GB NINCS GARIM.... Ez így nevetséges öngól nekem.Ezért marad az S3.
Google-t meg a jövőben elfelejtem mert ennyit nem szívtam még egy termékért, hogy megszerezzem... Kicsit nevetséges xDEzek mellet, hogy itt voltam vagyok leszek a topikban neked mivel lesz rosszabb ? xD Semmivel. Akkor meg?
[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest