Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djgeg

őstag

válasz Peddy789 #3045 üzenetére

Szerviz lesz :)
    Amint LG papa hajlandó behozni... Saturn ténában akkor se nagyon hiszek. MM ben vett is MM es garizás nem pedig LG. Amig LG nem fogja behozni. 1-2-3 hónap... Vagy ki tudja... Addig NINCS mód magyar Garanciáztatásra... Még nincs ,slusz pasz :D

Egyébként meg ki a fene mondta neked, hogy szar a Nexus? xD S3 mamat adtam el a Nexus ért... Aztán beszivadtak November óta nem tudok szerezni egyet... Nevetséges.
    Most meg, hogy zötyög felém valamelyik EU-s országban. Kiderül, hogy cseszhetem a garanciámat. 3 Hónap alatt nem tudtam szerezni... Amúgy meg a Supporthoz az első kérdésem a garanciáról szólt... Most nem rég voltak hajlandók válaszolni. No meg szivat a Suport ott ahol ért !

Ezek után K ra jogosan gyújtanám fel azt a nyomoronc N4 et ha megérkezik....
    Szeretnék egy N4 et... De úgy, hogy 3 hónap alatt nem tudok szerezni, max 16 GB NINCS GARIM.... Ez így nevetséges öngól nekem.

Ezért marad az S3.
    Google-t meg a jövőben elfelejtem mert ennyit nem szívtam még egy termékért, hogy megszerezzem... Kicsit nevetséges xD

Ezek mellet, hogy itt voltam vagyok leszek a topikban neked mivel lesz rosszabb ? xD Semmivel. Akkor meg? :U

[ Szerkesztve ]

"640 kByte memória mindenre elegendő"

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés