Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyle23
tag
Elon úgy jön ide, hogy engem nem az érdekel mi zöld és mi nem, hanem hogy ő is egy gépjárművet gyárt mint mondjuk a Mercedes vagy Bentley vagy a Ford. A hajtáslánc a más. Ő elektromos rendszerrel szereli őket a többi cég benzín/diesel üzemű belsőégésű motorokkal. Most ha összehasonlítjuk a 2-t, akkor szerintem nincs vita abban, melyikben van sokkal több és bosszantóbb megkötés. Akkor most menjünk át az ő oldalára vagy azokhoz a fórumokhoz ahol a Teslákról van szó és folyamatosan obégassunk nap nap után, folyton uazt írva/mondva?
Egyébként azt megmondod nekem, hogy egy elektromos rendszer megépítése és előállítása (akkumulátorok, vezetékek stb.) majd a meghibásodás után mennyivel kisebb lábnyomot hagy a földön akármelyik belsőégésű motoréhoz képest? Csak mert ugye az aksikat nem fűből vagy lehullott falevélből készítik ha jól tudom.
De szerintem azt sem tudod nekem megmondani, ahogy innen egyenlőre senki sem, hogy pl a saját rendszer alkalmazása hogy viszonyul az energia fogyasztáshoz. Mert azt tudjuk, hogy a GMS szükségtelenül is tud marha sokat zabálni az aksiból, ha nem állsz neki kigyomlálni az olyan appokat amit kapunk Googlé bácsitól a telóba, akkor folyamatosan dolgoztatja a telót ha akarod, ha nem. Az meg ugye eszi az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest