- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
Én nem tudok róla, hogy ezeket az androidos tv-s cuccokat lehetne távirányítani mondjuk telefonnal vagy más mobil eszközzel. Max úgy és annyira, mint ahogy egy mostani androidos telefont tudsz egy másikról. Mivel a TV-k nem érintősek, ezért egy távirányítót (kontrollert is venni kell hozzájuk), ha használni akarod őket. Hang alapú utasítás/gépelés/vezérlés úgy jöhet szóba, ha mondjuk a külön megvett kontrollerbe van mikrofon és az android verzió kezeli, ami a kütyün fut. Gépelés elég nehézkes egy airmouse-al, külön bill+egér kombót lehet venni hozzá, de azt meg szerintem elég macerás ágyba fekve használni. Szóval több ismeretlenes egyenletről van szó. Vannak esetek/helyzetek, amikor jó, meg vannak amikor nem.
A kínai dologgal kapcsolatban mire vagy kíváncsi bővebben? A Rikomagic legyártotta ezeket, ezer helyen árulják őket a neten. Az, hogy mennyi meg milyen szoftverek/támogatás van hozzá, azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Haditechnika, harcászat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest