Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
parandroid #12 üzenetére
Lényegében nézve nagyon jól összeszedted azt, amire szükség volt már egy ideje a notebook-os körökben. Öröm volt olvasni, és még inkább tetszik, hogy valakinek végre volt elég bőr - vagy vas
- az arcán és ezt el is merte mondani (leírni).
Öröm volt olvasni.
Igazság szerint nem is kötekedni, csak pusztán kiváncsiságból kérdezem, hogy miért gondolod azt, hogy a 16:10-es képarány az annyival nehezebben kezelhető (méreteit tekintve), mint egy négy-hármas... És itt most feltételezem, hogy járt már a kezeid között 16:10-es masina - legalább is a cikkből nekem ez jött le.
Mint tudod, nekem egy 16:10-es képarányú Toshiba notim van, apumnak pedig szintén, egy 16:10-es Dellje.
Lehet, hogy csak én vagyok túl láma és nem érzem azt amit mondasz mert már annyira megszoktam, beletőrődtem, nem veszem észre, mint te. Vagy nem tudom valójában felfogni azt, amit ezzel mondani akartál.
Az a plusz 1-2 cm szerintem nem akkora eltérés a fizikai méretben. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
lo A fejlődés töretlen, minden egyre nagyobb, szebb, jobb, gyorsabb, kívánatosabb. De vajon előre megyünk?
- Ukrajnai háború
- Kerékpársportok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest