Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szerintem legtöbbünknek nem kábítószer, inkább napról napra bővülő lehetőség a mai technikai bumm. A jót könnyű megszokni, mondják és tényleg így van. Fura lenne, ha valamit nem tudnék megnézni a Google-ban. Kifejezetten idegesített például szombaton, hogy a turistatérkép nem volt nagyítható, mint a Google Maps, ellenben a Facebookra föl se néztem három napig. Az is természetesnek tűnik már, hogy ha bármely gondolatomat meg akarom osztani egy a téma szempontjából releváns ismerősömmel, azonnal megtehetem. Nem kell unatkoznom a laborvizsgálat előtti "kötelező" órás várakozás alatt, de a net helyett legutóbb is egy kedves idősebb hölggyel beszélgettem. Ha valamit nem tudok hirtelen, akkor gugli, de komolyabb információk elérése akár több napos bányászatot igényel ma is, végső esetben könyvekhez kell fordulni, noch dazu gyakran nyomtatott változathoz. Nagy korlát jelenleg a kijelző bámulása is, zsebben kicsi fér el, a nagyobbak nehezek is és az energiaellátás is okozhat gondokat. Így várom azt az időt, amikor az agyban jelenik meg közvetlenül minden és minden valaha létrejött információ elérhető lesz, persze a keresést még javítani kell hozzá, hogy ezeket meg is találjam...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Assetto Corsa Rally
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Energiaital topic
- Apple MacBook
- RAM topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest