Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gomsadi#

tag

válasz tzl #103 üzenetére

Ha bármilyen formám beszélünk róla, már összehasonlítjuk. ezek szerint ne is beszéljünk arról, kinek milyen ez-az?? Egyszerűen a helyén kell kezelni a dolgokat szerintem. Ha ez mondjuk a mobile meeting keretein belül, élőben történt volna, nem lett volna semmi vita, egyszerűen megbeszéltük volna a dolgot azt kész. szvsz

Nem tudom a képeket megcsinálni úgy, hogy látható legyen aminek lellene :(

[ Szerkesztve ]

Have a Lot of Fun!!

• gomsadi#

tag

válasz tzl #101 üzenetére

Én egyszer fogtam, de állandóan "melléböktem" vele, pedig a G3 touch screen-je elég hasonló érzékenységben és egyébként. Nem értem, miért lehet ez.

Ezt meg kell cafolnom! A Defy touch panele jo volt, a Legendahoz kepest! Meg szep nagy! Eleg nagy huvelyk ujjaim vannak, de az iPhone az elso telefon, aminel nem utok felre portrait modban!! Pedig "csak" 3,5" az iPhone. Szerintem csak siman a Galaxy 3 paneljahoz hozza vagy szokva. A wp7(omnia7;4,0";optimus7;3,8") sokat dicsert billentyuzeten pl tobbet utottem felre mint droidon(Defy;3,7").

@gomsadi#: azt ugye érzed, hogy nem iphone kijelző, meg android kijelző van, hanem iphone, motorola, samsung, etc.

DeFranco: koszi, hogy figyelmeztettel! Elirtam. Viszont Az apple akkor is klasszisokkal jobb panelt vett ebbe, mint amit a samu rakott a galaxy 3-ba. M@xys baratomnak volt, tudom milyen annak a touch panelja

Jól van baszki. Akkor klasszisokkal jobb panelt tett bele. Twice as amazing. Another f*ckin' woodhead topic. Hiába próbál itt az ember objektív lenni, meg óvatosan fogalmazni. Leléptem.

Ne érts félre! Nem azzal van bajom, hogy szerinted rosszul hasonlítottam össze, hanem azzal, hogy ezt hámozod ki belőle. Azt elismerem, hogy az aláhúzott részt nem gondoltam át helyesen. De nem akartam összehasonlítani, mert abban igazad van, nem egy kategória!
    Csak azt szerettem volna tudatni vele, hogy az iPhonenak elég jó a panelja, ezt tapasztaltam én is. Pedig a Defyével nem volt baj, elég korrekten tudtam gépelni, használni. Mégis, a nagyobb kijelzőjű felső kategóriás Omnia 7, majd az Optimus 7 panelján is rosszabbul gépeltem, mint a Defyjén. Hát nem érdekes? Azt értsd már meg, nem hasonlítani akartam, csak az illetőnek felnyitni a szemét, hogy adjon a (iPhone)panelnak még egy esélyt.
    Ami még érdekes, szeretnék egy ilyen cikket írni, az iPhone és a többi telefon touch paneljéről, de a legjobban fényképekkel tudnám bemutatni. De eddig akárhány képet lőttem - még szuper-makróban is -, nem látszanak a fém szálak, pedig a sűrűségben hatalmas a különbség az iPhone javára(még ilyen sűrű rácsozatot nem láttam!

[ Szerkesztve ]

Have a Lot of Fun!!

törölt tag

válasz tzl #97 üzenetére

"adreno250"

inkább PowerVR SGX530, mert Adreno250 nem létezik...

• gomsadi#

tag

válasz tzl #97 üzenetére

Akkor mostmar szaljal le a magas lorol oreg. Abebel egyutt okoskodtunk(termeszetesen o okositott engem is eloszor)sokszor privatban, es a nem teglazhato defy irasom csak azert nem kerult bele az elso hszbe, mert lusta voltam. Ugyhogy ne oszd itt az eszt, mert kesobb valamit ott osszehoztal - olloztad - mert minden ami ott szuletett az elejen, a lenyeg, az abe es a hozzam hasonlo kiserletezo embereknek koszonheto. Baszki meg azt sem tudod milyen gpu dolgozik a defyben?! Gondolom pici erzekeny leleked osszetort a cikket olvasvan - ezt is egy gyerek gondolhatja, hogy valaki vesz egy apple termeket es mar fanboy lesz.
    Nezz utana rendesen a defy hardverenek, foleg amikor megjelent milyen eros volt az a hardver (tekintve, hogy januar ota en is tulaj voltam) eleg sok mident vegig ragtak mar ott is, azert meg ne legyel elszalva, mert nem tudod magadban feldolgozni ket ember beszelgeteset. Netan az irigyseg szol beloled?? Esetleg ugy keress - mert tuti fogsz -, hogy gombsadi.
    Lovagolj tovann a touch panelen, nem baj az ha dual tuchot tud, de nezd mar meg napfenyben a fem szalakat benne, meg meg nehany telefonban. Aztan az iPhoneban. Ez a lenyeg, nem az, hogy dual, multi meg ultra multi super touc. Amig ilyen alap dolgokkal nem vagy kepben ne akarj mar it jani lenni a hegyrol, ki be ***** egybol:)
    akkor is, az iPhone a jobb:D nesze

[ Szerkesztve ]

Have a Lot of Fun!!

• gomsadi#

tag

válasz tzl #95 üzenetére

Nagyon okos vagy. Jót mondtál a Defy hardverével együtt :DDD
    Akarod, hogy linkeljek a Defy topikból?

90.ik hsz: no comment :N

[ Szerkesztve ]

Have a Lot of Fun!!

• geri005

tag

válasz tzl #89 üzenetére

Tudod jól, hogy itt senkinek nem számít a technikai vélemény, csak a személyes vélemény. Senkit nem lehet meggyőzni semmiről. A "porba alázza" alatt azt értem, hogy inkább használok iPod Touch-ot, és mellette telefonnak egy Nokia 3410-est, mint a defy-t, mert... hogy miért annak tudom javasolni, hogy próbálja ki, ha még nem tette meg. Nyilván nem fog mindenkit meggyőzni, de van akit magával ragad - hype ide, vagy oda.

Még mindig nem azt mondom, hogy nem szeretem az Androidot.

Tiszteletben is tartom a te véleményed, de megvan a sajátom, és nyilván senkinek sem fogom tudni megváltoztatni a sajátját, de egy próbát úgy érzem megért.

[ Szerkesztve ]

• gomsadi#

tag

válasz tzl #83 üzenetére

Te a cseh 2-őt nézed ilyenkor?? Hiába trollkosz, értő olvasás 0. :DDD

Have a Lot of Fun!!

• geri005

tag

válasz tzl #83 üzenetére

20k-t hagytam ott egy 3G 8GB-s iPod Touch-ért (tulajdonképp 2G-s) és bár ez nem telefon, a porba alázza a defy-t. (Azért iOS fut rajta, meg ha már az érintőpanelről van szó... ez 2008-ban volt highend multimédiás eszköz (ha lehet ilyenről beszélni)).

Félek rányomni az OK gombra, mert tudom, hogy megkapom a sok okoskodást. Egyszerűen fájdalmas nekem olvasni, hogy jujj csak azért vesznek iPhone-t az emberek, mert hude túlhype-olt. Hát én anno úgy vettem iPhone 2G-t használtan, hogy tulajdonképp semmit nem tudtam róla, tetszett a design, kíváncsi voltam az iPhone OS-re, mert ahhoz még nem volt szerencsém. Fél évig volt meg, utána egy jó darabig nem volt iOS kütyüm, és rohadtul visszasírtam, így 3 év után is annyira hiányzott, hogy muszáj volt vennem. Nekem Androidnál ez az érzés sosem volt meg. Lehet, hogy azért, mert képtelenek egy rendesen optimalizált rendszerrel megáldott, minden igényt kielégítő telefont kiadni, lehet, hogy azért, mert bár az Androidban nagyon sok lehetőség van, nem használják ki rendesen...

NEM utálom az Androidot, egyáltalán nem!

Csak annyit szeretnék, hogy megértsék az antiApple fanok, hogy nem feltétlen a hype miatt vesz meg valaki valamit.

[ Szerkesztve ]

• gomsadi#

tag

válasz tzl #81 üzenetére

Ne trollkodj légyszíves.... :U

[ Szerkesztve ]

Have a Lot of Fun!!

• gomsadi#

tag

válasz tzl #79 üzenetére

(#5) DeFranco válasza aggleány (#4):

Én egyszer fogtam, de állandóan "melléböktem" vele, pedig a G3 touch screen-je elég hasonló érzékenységben és egyébként. Nem értem, miért lehet ez.

(#6) gomsadi# válasza DeFranco (#5):

Ezt meg kell cafolnom! A Defy touch panele jo volt, a Legendahoz kepest! Meg szep nagy! Eleg nagy huvelyk ujjaim vannak, de az iPhone az elso telefon, aminel nem utok felre portrait modban!! Pedig "csak" 3,5" az iPhone. Szerintem csak siman a Galaxy 3 paneljahoz hozza vagy szokva. A wp7(omnia7;4,0";optimus7;3,8") sokat dicsert billentyuzeten pl tobbet utottem felre mint droidon(Defy;3,7").

Többször nem kérdezem: Értő olvasás????? Troll :U :B

[ Szerkesztve ]

Have a Lot of Fun!!

• gomsadi#

tag

válasz tzl #75 üzenetére

Látom az értő olvasás nem erősséged... arról volt szó, hogy az iPhone touch panelje jobb, finomabb. Bármelyik telefonhoz képest, ezt vállalom. A másik része, természetszerűleg egy olcsóbb készüléknek nem lehet drága touch panelja. Akárhogy csűröd-csavarod...

Have a Lot of Fun!!

• gomsadi#

tag

válasz tzl #68 üzenetére

Termeszetesen igazad van, de ez forditva is igy van!

Have a Lot of Fun!!

Új hozzászólás Aktív témák