Új hozzászólás Aktív témák
-
geri005
tag
Tudod jól, hogy itt senkinek nem számít a technikai vélemény, csak a személyes vélemény. Senkit nem lehet meggyőzni semmiről. A "porba alázza" alatt azt értem, hogy inkább használok iPod Touch-ot, és mellette telefonnak egy Nokia 3410-est, mint a defy-t, mert... hogy miért annak tudom javasolni, hogy próbálja ki, ha még nem tette meg. Nyilván nem fog mindenkit meggyőzni, de van akit magával ragad - hype ide, vagy oda.
Még mindig nem azt mondom, hogy nem szeretem az Androidot.
Tiszteletben is tartom a te véleményed, de megvan a sajátom, és nyilván senkinek sem fogom tudni megváltoztatni a sajátját, de egy próbát úgy érzem megért.
[ Szerkesztve ]
-
geri005
tag
20k-t hagytam ott egy 3G 8GB-s iPod Touch-ért (tulajdonképp 2G-s) és bár ez nem telefon, a porba alázza a defy-t. (Azért iOS fut rajta, meg ha már az érintőpanelről van szó... ez 2008-ban volt highend multimédiás eszköz (ha lehet ilyenről beszélni)).
Félek rányomni az OK gombra, mert tudom, hogy megkapom a sok okoskodást. Egyszerűen fájdalmas nekem olvasni, hogy jujj csak azért vesznek iPhone-t az emberek, mert hude túlhype-olt. Hát én anno úgy vettem iPhone 2G-t használtan, hogy tulajdonképp semmit nem tudtam róla, tetszett a design, kíváncsi voltam az iPhone OS-re, mert ahhoz még nem volt szerencsém. Fél évig volt meg, utána egy jó darabig nem volt iOS kütyüm, és rohadtul visszasírtam, így 3 év után is annyira hiányzott, hogy muszáj volt vennem. Nekem Androidnál ez az érzés sosem volt meg. Lehet, hogy azért, mert képtelenek egy rendesen optimalizált rendszerrel megáldott, minden igényt kielégítő telefont kiadni, lehet, hogy azért, mert bár az Androidban nagyon sok lehetőség van, nem használják ki rendesen...
NEM utálom az Androidot, egyáltalán nem!
Csak annyit szeretnék, hogy megértsék az antiApple fanok, hogy nem feltétlen a hype miatt vesz meg valaki valamit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T eladó - 4/64 Gb Megkímélt!
- HP ProDesk 600 G4 eladó! i7-8700/16GB Ram/GTX 1060!
- Eladó 2db bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Újszerű DELL XPS 9315 UHD+ Touch! I7-12gen 16GB RAM 512GB SSD Erős akku, gyari garancias!
- Gigabyte X570 Aorus Elite + Ryzen 5 3600 + be quiet! Dark Rock 4 Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest