Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
Ahogy többen írták már valószínűleg a HDD-vel lesz a probléma, méghozzá a 750-essel (gondolom ez a rendszerlemez?). A rákötött sata kábel se tökéletes, érdemes cserélni, de az ilyen mértékű hibát nem okozna.
Néhány éve pontosan ilyen jelenségeket produkált egy Samsung 640es merevlemezem. Az ok pedig, hogy egy részén gyenge szektorok sokasága jelent meg, csak a lemez nem tekintette (még) annak. Valaki javasolta a lemez újrainicializálását HD Sentinellel, de ez sajnos nekem csak ideiglenesen segített. Előbb-utóbb megjelentek a smart-ban is a gyenge szektorok, majd a bad sectorok. Magamnál tudtam lokalizálni ezek helyét, így particionáláskor kihagyva nem okozna ilyen gondot. Diagnosztikához a Sentinel is jó, de én a HD Tune Error scanjét ajánlom. Ha valamelyik szektorra bepirul, akkor a környékét én nem használnám. Sőt onnantól max backupra használnám a vinyót, mert nem éri meg a macera és ahol 1 bad sector van, ott általában lesz több is.
Másik rendszerlemezzel egyszerűen tudod tesztelni, hogy igazam van e, de nagyon úgy tűnik, hogy a 750-es vinyód nem egészséges!
Egyébként tipikus Samsung betegség a lemez egy részének mágnesezettségének gyengülése. Mondanám, hogy a HD Regenerator elvileg segíthet, mert "ígéri", hogy javít ezen, és "újramágnesezi", de én nem tapasztaltam változást...
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Videószerkesztés
- Synology NAS
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- TP-Link Archer TX50E AX3000 Wifi + BT PCI-E adapter
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest