- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
Ahogy többen írták már valószínűleg a HDD-vel lesz a probléma, méghozzá a 750-essel (gondolom ez a rendszerlemez?). A rákötött sata kábel se tökéletes, érdemes cserélni, de az ilyen mértékű hibát nem okozna.
Néhány éve pontosan ilyen jelenségeket produkált egy Samsung 640es merevlemezem. Az ok pedig, hogy egy részén gyenge szektorok sokasága jelent meg, csak a lemez nem tekintette (még) annak. Valaki javasolta a lemez újrainicializálását HD Sentinellel, de ez sajnos nekem csak ideiglenesen segített. Előbb-utóbb megjelentek a smart-ban is a gyenge szektorok, majd a bad sectorok. Magamnál tudtam lokalizálni ezek helyét, így particionáláskor kihagyva nem okozna ilyen gondot. Diagnosztikához a Sentinel is jó, de én a HD Tune Error scanjét ajánlom. Ha valamelyik szektorra bepirul, akkor a környékét én nem használnám. Sőt onnantól max backupra használnám a vinyót, mert nem éri meg a macera és ahol 1 bad sector van, ott általában lesz több is.
Másik rendszerlemezzel egyszerűen tudod tesztelni, hogy igazam van e, de nagyon úgy tűnik, hogy a 750-es vinyód nem egészséges!
Egyébként tipikus Samsung betegség a lemez egy részének mágnesezettségének gyengülése. Mondanám, hogy a HD Regenerator elvileg segíthet, mert "ígéri", hogy javít ezen, és "újramágnesezi", de én nem tapasztaltam változást...
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest