Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
-
Lenry
félisten
nem menekülök. feljebb tekerem a progmetált
-
Domxc
senior tag
Nem rosszak a fentebb említett számok. A mixed is nagyon jól sikerült biztosan szvsz, de a yt letiltotta.
Nálam, most ezek a befutók, Katy B mellett:
Little Boost- Earthquake (Fytch Remix)
N.A.S.A. (Feat. Kanye West, Santigold & Lykke Li) - Gifted (Masuka Remix)Egyébként én először a Gemini által ismertem meg a dubstepet.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz
huntermati #99 üzenetére
Akkor téged bizony majd kergetünk.
-
huntermati
aktív tag
Nem menekülök.
-
gzbotii
nagyúr
Nem rosz
-
proci985
MODERÁTOR
az a kelemen kabátban valami ismert dolog?
klasszikus electro... hm, kraftwerk, ellen allien, anthony rother, vagy picit mást értesz alatta? houseból is a klasszikus egyeseknek a chicago house, másoknak a prog (korai global undergroundok), de a glitch/break/klick/mikro/minimal variánsok óta is eltellt 10 év.
-
GabN73
addikt
Nekem Albin Myers is bejön
Igazából közel áll hozzám a disco zene, de egy kelemen kabátbant a világ összes kincséért se játszanék le. Inkább a klasszikus house, electro.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
engem picit serj tankianra (system of a down) emlékeztetett pár helyen a vokál.
najó, inkább valszeg az volt a probléma, hogy én közvetlenül a gathering/bpmpire (illetve a becoming insane EP) után hallottam a vicioust, és kissé megdöbbentem, hogy mekkorát változtak hangzásban. szóval vártam valami dark full-on/trance szerű dolgot (gitárszerű valami már volt pl a gatheringben is), erre... emlékszem elsőre csak beletekertem pár helyen, de nem fogott meg. de mégegyszer a kedvencem talán az over mode és a spaniard volt és hasonlóra számítottam.
aztán jó két évvel később beraktam megint, tegyünk vele mégegy próbát alapon. első szám skip (ept széthallgattam anno), második szám ezmiez skip pár másodperc után (artirelly), harmadik már jobban hasonlított első kettőre (hm ez egész jó -vicious delicious-) és azon a ponton nekiálltam (volna) dokumentálni.
következő szám, hm, ez megint jól indul. felénél rájövök, hogy ez a legállatabb kiállás, amit utóbbi években hallottam. vége, de sebaj, skip vissza (album első hallgatáskor ilyet évente egyszer csinálok). állat. skip vissza. hm, van nekem hangszóróm is, lehet úgy jobban kijönne, ha a lábamban is érezném. skip vissza. egyértelműen jó mozgó padlóval. ok, lement négyszer a heavyweight, lehet, hogy akkor már az egész albumot is meg kéne hallgatni. happy end? ja, főleg, hogy a végén ott volt a before, szóval megkaptam az oldschool psy/trancet is, amit eredetileg vártam
. egyébként így lehet, hogy az artillerryt mai napig furcsának tartom, a forgive me pedig az egyik kedvencem az albumról (pedig az is kilóg rendesen).
meg mellesleg három hétig folyamatosan ez volt ben a lejátszómban. utánna rendesen végighallgattam a converting/supervisor/wider/classical mushroom/merlin/legend of albumokat, úgy már logikusabb volt a történet, de elsőre ettől még szíven ütött, hogy hogy kerül egy kvázi hiphop darab egy infected mushroom cdre
-
proci985
MODERÁTOR
ja, majd elmúlik...
aki divatból csinálja, az max 20éves korára úgyis áttér popra.
disco/fiatalabbak által preferált rokk/hip-hop meg általában könnyen emészthető (pl hiphop alatt nem ninja tunet szoktak érteni). de úgyis kinövik, vagy a pop irányba, vagy elmélyülnek stíluson belül és megtalálják a szépségeket. aztán 20 fölött meg az ember úgyis rájön arra, amit már addig is lehetett sejteni, nevezetesen van jó zene, meg van rossz, stílustól függetlenül.
anno én egyik barátommal szigeten játszottam open mind hetet: ő rock/pop vonalon mozgott, én inkább elektronikuson. mivel együtt szoktunk kimenni összeállítottunk egy programot közösen és úgy mentünk általában. én pl azelőtt nem is hallottam Toolról, ehhez képest az egyik legjobb koncert volt a sok év alatt, ahányszor kimentünk. én meg pl elráncigáltam Modeselektorra
. aztán voltak a közös pillanatok, mint Nine Inch Nails, Justice, Killers, Prodigy... szép idők voltak
.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Ez így igaz, Gorillaztól kezdve Armining, szinte majdnem minden genreből van zeném. Aloe Blacc, Bob Marley, Def Leppard, Chris Lake, Fedde Le Grand, Guns N Roses... csak egy pár (album)...
De ha csak a korosztályomat nézem: nem nagyon ismerek olyat aki például jazzt vagy chillt hallgatna. Inkább a disco/rock a menő még mindig, meg egy kis hip-hop... Ami szerintem szörnyű
mármint nem a hiphop a szörnyű hanem a mai fiatalok ízlése zene téren
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
az infected mushroomra nem találok szavakat. már az artilerryt sem értettem, a legenden is volt pár breakbe hajló darab (feleslegesen), de ez így különösen hogy. remélem a következő albumon nem fogják ezt erőltetni.
GabN73: szerintem pont, hogy jó a sokszínűség. legalább van választék
. egyetlen baj, hogy sose elég a telefonban/mp3lejátszóban a memóriakártya.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Menekülök...Psy/trance felé
Bár bejön az electro is, bár nekem nem a Skrillex az már nem az igazi dubstep. Inkább ilyen glitch-step-house.
Az a baj hogy annyi stílus van már... -
tildy
nagyúr
A KAty B az kis lightos, nekem most ez a kedvencem
Illetve Coven- Wake you up
Es a vegere egy kis psyos dubstep: PSystep.[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Első fele dbstp, második dnb. LINK - Lávcsizzátok, engem szakít.
-
Giot
addikt
Háát ja ez már ízlés kérdése, liquid, funk, liquid funk. Legalább kiderült hogy ezek a műfajok tetszenek nekem elsősorban a d&b világában. Meg mellette még jó sok minden. De ebbe már nem mennék bele.
A pop nekem nem tartozik a fogyasztható kategóriába, mivel a legtöbb képviselőjére allergiás vagyok. Reakciók: magas vérnyomás, fejfájás, idegi problémák.....
Apropó vokál pld Harcsa Veronika egy gyönyörű hangú tünemény.
De ez már tényleg messze van a Dubstep világától. -
Az a baj, hogy a liquid se az én műfajom, főleg ha dubstep. Egyszerűen nem jön be a lassúsága és vappogása. No meg én vagyok az utolsó, akinek egy előadó azért tetszene, mert jó benne a vokál. Amellé zene is kell nekem, és ha az nem tetszik, akkor nálam dől az egész. Ez főleg onnan jön, hogy rühellem a popot (nem a seggre gondoltam, hanem a "műfajra", vagyis a zenestílusra
), mert az gyakorlatilag erről szól... De ez már erősen szubjektív és off, úgyhogy offba is teszem.
[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
Ne már!
Szóval akkor van külön liquid meg funk meg liquid funk?
Az élet nem egyszerű!
Ez akkor sima liquid? [link]
A lényeg az ilyen zenéket szeretem.
... és a dubstep-nek is van ezer válfaja. Nem lehet ezt követni.(#74) GrandeP: Ezzel a "zenével" rossz helyen kopogtatsz!
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
-
Nesze neked "goa"-trance.
Meg ha már itt tartunk: trance & bass.
[ Szerkesztve ]
-
xlife11
senior tag
Hallgatható zene, de ha elektronikus, akkor Mindwave,Egorithmia,Kashyyyk,vagy Furious.
Amúgy meg Deathcore,Metalcore-ban mozgok, bár az egy teljesen más világ. -
Ja, a liquid funk kimaradt. Az előző csak simán liquid.
Amúgy a dupstepre visszatérve, nekem nekem már azért sem tetszik, hogy sok dnb előadó elkezdett dubstepet csinálni. Lásd noisia, bár az főleg az experimental (?) és atomszeletelős irányba ment el - itt most a jobbakat linkeltem. A legfelső szám is noisia amúgy, csak drifter néven adták ki a számot. Régen nagyon jó számokat csináltak.
Ezek esetleg nevezhetők sima dnb funk-nak: [link] [link]
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
annyira nekem nem gyere be , inkább TOA , Mystification , COA , Dj Hidden
-
Giot
addikt
Én is liquid funk-nak ismerem ezt az irányzatot, de jobb ezt pontosítani.
(#60) lezso6: Úgy tűnik liquid funk az irányzat pontos megnevezése a d&b-en belül. Ahogy említettem is fentebb, én annak ismerem, és szeretem ezt a válfajt.
Amit linkeltél az teljesen jól példázza az irányzat lényegét, szinte folyik, hömpölyög.
Szerk:viszont már az általad linkelt a Neurofunk, már nem annyira az én világom kicsit dark nekem.
Magyar muzsika a liquid? Jó!![ Szerkesztve ]
-
-
proci985
MODERÁTOR
annyira nem voltam benne, hogy éppen mit hogy hívtak, inkább bulikba jártam (nekem még a techno/minimal/electro volt az, amit egy időben tényleg követtem subgenre szinten is), de szerintem liquid funk, néha röviden liquid volt.
dnbn belül subgenrek nagyon gyorsan változtak, illetve a scene elitizmusa miatt néha eléggé gyorsan váltakoztak az elnevezések, illetve pár stílusnak egy kötegnyi képviselője volt (pl neuro).
-
Giot
addikt
A liquid és a funk külön irányzatok a d&b-ben vagy egyben liquid funk?
-
proci985
MODERÁTOR
dnbnél picit más volt a helyzet. mielőtt még mainstream lett, underground szinten eléggé ismert volt, és akkor már megjelent a számok 90+%a szemét effektus. szóval a pendulum hold your colorja utáni vérfrissítés nagyon kellett. ironikus módon a későbbi pendulum albumok szerintem repetitívek és unalmasak lettek
dubstepnél meg volt kb 5-10 producer előtte, abszolút képlékeny stílusdefinícióval (Burialt is a dubstephez sorolták). árulás meg... hm, el lehet árulni valamit, ami igazából nagyon nem is létezik, és mellesleg az árulónak tekintett dolognak nincs is hozzá sok köze?
greyone engem picit counterstrikera emlékeztet.
hardcore kifejezés: szerintem a korai dubstep lenne a megfelelő kifejezés. hardcore tényleg túl sok mindent jelenthet
-
Giot
addikt
Tiszta a mainstream fogalma.
Igen igen Brookes Brothers-el indult a d&b nálam ő volt a bűnös (Meg az MR2 akik akkor még adtak ilyen jó zenéket): [link]
Azelőtt is ismertem a d&b-t csak nem ástam mélyebbre.(#40) moha21: Jaja amit linkeltél az inkább liquid mert nekem is tetszik.
(#48) rankesz: Fura ez mert hallgatok, minimal house, meg minimal tech zenéket is, illetve kevergetni szeretem. De a trance mindig kimaradt a sorból, nem adja annyira. Ettől függetlenül jó.
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Ez a Skrillex nekem is bejött.
De amúgy magát a elektrot meg annak irányzatait nem bírom, úgy vagyok vele hogy buliba jók ezek többre nem. Van ami bejön, de pár hétnél tovább sose tudok ilyeneket hallgatni, nem úgy mint egy Metallicát, amit évek óta hallgatok.
[ Szerkesztve ]
-
-
moha21
veterán
Doctor P. tetris elmegy.:>
Camo & Krooked az viszont teljesen fasza .
Mondjuk nekem jobban D&B közül is az oldschool jön be : Concord Dawn - Blow vagy mondjuk :Body & Soul - Blow Out
-
rankesz
veterán
Dehogy! Nem tudom hogy az általad linkelt valamitől nem kapnék-e pararohamot...én inkább valami ilyesmire gondoltam, meg egy kicsit progisabb vonalra. Itt is annyi féle iráány van mint állat...
-
Crystalheart
őstag
Érdekes amúgy, hogy az érdeklődés mennyire hozza magával a zenei irányultságot is. Nem minden esetben, de a Ph!-n asszem a dubstep-szeretők aránya eléggé felülmúlja az országos átlagot, még ha az idősebb korosztályt nem is számoljuk.
Amúgy én is menekülök... Bizonyos durvább filmjelenetek alá aláfestőként jól fel lehet használni néhány taktust, de úgy magában sosem hallgatnám.
-
Thome
veterán
Ez a liquid inkább a nyugis irányvonal, de nyugtatónak nekem tökéletes, buliban meg erre is ugyanúg rángok, mint az összes többire.
Updateltem az előző hsz-em, nézd meg a végét.
(#44) rankesz: Egyik ismerősöm a psychedelic (pl. Infected Mushroom) mellett technot hallgat, de nekem egyik stílus sem jön be, illetve ez a psytrance sem az én világom, nekem nem áll össze. Ahogy ennek az ismerősömnek sem fekszik a dubstep, és a dnb is csak korlátozottan jön be. Érthetetlen, hogy ez miért van.
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Ha már ilyen erősen megosztó stílusról van szó, a psytrance, goa bejön valakinek?
-
moha21
veterán
Nagyjából leszarom az irányvonalakat, mert mindenből annyi van, hogy nehéz követni ( Elég csak a trance-t megnézni, ott is határon van a progressive és a vocal ).
-
Thome
veterán
Mainstreambe beletartozik, igen, de a liquid maga az irányvonal, a mainstream pedig magába foglalja azokat az irányvonalakat, amelyekből mainstream lett.
Nekem ezek nem hallgathatatlanok, szeretem az ilyet is (egyedül a jumup ami kevésbé jön be, de a bulikban azokat is simán meghallgatom, csapatom rá), mondjuk előadókat nem ismerek, csak Brookes Brothers, Netsky, akiről tudom hogy ilyet tol.
(#40) moha21: Lóf*szt az.
Az is csak liquid (ahogy hallottam, ami a darkstep mellett egy másik irányvonal...
Még itt van 2 szám, ami nagyon bejön (Liquid-jumpup keverék ebből is látszik, hogy a keveredés baromi jót tesz a hangzásnak, sokkal jobban bejön ez a keverék, mint külön-külön.):
Breezeblock - 1:03-tól
Feel Your Pulse - 1:27-től[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
"De hát tudod milyen a alódi dubstep, akkor nem értem a "hardcore" szcénát miért rakod a dubstep elejére."
Mert nem tudom hogy időben hogyan következik. És valamiért az tűnt ésszerűnek hogy a "hardcore" ból indult. Ne kérdezd miért! De akkor a minimal szülte meg az alapját.A liquid funk mainstream irányvonal?
Ez pld nekem nagyon bejön: [link]
Bár gondolom ez neked már szinte hallgathatatlan ha a darkstep-pet a best of. -
Thome
veterán
Neem, ez a dubstep amit linkelsz, az bőven az "új generációs" dubstep szülöttje.
Az eredeti dubstep ilyen: LINKEléggé minimal, hangzástalan, igaz?Szerk: De hát tudod milyen a alódi dubstep, akkor nem értem a "hardcore" szcénát miért rakod a dubstep elejére.Dnb-ből nekem leginkább a Darkstep az én világom, Limewax leginkább.
(#36) proci985: Na igen, leginkább erre hegezték ki. A zenében a basszus adja a legjobban, mint amit linkeltél is.
Nem egészen más, csak ugyanaz történt, mint ami a dnb-nél is, jöttek a kísérletező szellemű dj-k, s megszületett a mainstream irányvonal (mint ahogy a dnb is feldarabolódott).
S jött a sok dubstep "fanatikus", aki a dubstep árulásával vádolja őket. Holott ez így nem igaz.(#37) Giot: Látszik, hogy abszolút a liquid funk jön be neked leginkább.
De itt (1:05-től) egy darkstep, hallgass bele...[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
egy kis teszt:
goat stare: aki nem hallja 1:26nál a dropot, az valszeg nem hallgat dubstepet az eredeti értelmében. annyit segítek, hogy laptop hangszóróval nem lesz ott semmi érdekes.
eredetileg clubokra volt kitalálva, és nagyon subnehéz stílus volt. utóbbi pár évben már annyira nem követem az eseményeket, elsőre meg is lepődtem, hogy egy kb 4 éve Budapesten párszáz embert mozgató stílust mennyien szeretik logouton... aztán rájöttem, hogy itt már valami egészen másról van szó.
-
Thome
veterán
Nem, a hardcorenak nem volt köze hozzá (bár ez alatt speciel nem tudom mire gondolsz, erre a metálosdi témára?), leginkább a dnb-nek volt köze hozzá, lassították, majd torzították a basszusokat, mindenféle kitekert hangot (ami addig a dnb-ben jelen lehetett) kivették, így a minimal hangzás volt rá a jellemző.
-
Toxic
tag
-
Domxc
senior tag
Ha dubstep akkor, csak Skrillex.
-
Toxic
tag
skrillex egy örült
-
Toxic
tag
megjegyzem abszolult nem új a dubstep.. szerintem a clawfinger már 92-be nyomta.. csak nem nem ilyen néven..
-
Toxic
tag
ez odab@sz [link]
[ Szerkesztve ]
-
The DJ
addikt
-
Ocarina
aktív tag
A metál mellett ez a másik stílus amitől egyszerűen megfájdul a fejem. Tetszik az alap, de megfájdul a fejem. :/ Ha elektronikus zene akkor jumpstyle, és Daft Punk.
-
Raucher
tag
"Ez a videó sajnos nem érhető el N..országban, mivel olyan zenét tartalmazhat, amelyre a GEMA nem hagyta jóvá a megfelelő zenei jogosultságokat.
Már megint lemaradok valamiről.
-
Mr X
veterán
Lehet, hogy én vagyok túl öreg, de engem kifejezetten irritál a legtöbb dubstep zene. Igaz, a legtöbb mai is.
Én megragadtam a 90-es évek második elejének és a kétezres évek elejének zenéjénél.
-
djyuri
őstag
Dubstep 4ever
Bár minden evő vagyok (kivéve rock)(bár Nightwish-t szeretem),így ennek is egy bizonyos százalékát szeretem,de azt eszementül.
Ez a zenestílus csalóka azoknak,akik hagyományos és/vagy igen karcsú technikán "hallgatják"... ennek a stílusnak a főbb előadó-képviselői pont azért teszik számunkra oly élvezhetővé,mert megtömik hangzatos és/vagy elképesztő effektekkel.
A legtöbb zenestílust nem tudják megérteni,elviselni az úgymond "régimódi" emberek,akik még főként háttér muzsikának képzelik el a zenét. Úgy,mint egy lakodalomnál az élő fuvolás,zongorás....stb zenekar. (nem feltétlen ilyen hangszerekkel,csak a hasonlat miatt mondom. )
Én főként hardcore rajongó vagyok. És mégis Rihanna,Selena Gomez,David Guetta feldolgozások ugyanúgy kedvenceim,mint Cookie Monsta, Bar9....
Mindent a lehető legjobb minőségben kell átélni...főként úgy,hogy ahogy az előadó azt be akarta mutatni a zenéjével/dalával.
Nem kívánok megsérteni senkit....a lehető legtöbb stílust végigpróbáltam. Van alapom az elméletemhez.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
menekülök!
az én világom a metalba, azon belül a gothic, symphonic, power és heavy metalba vezet.
-
mephi666
nagyúr
nekünk ez jött be leginkább:
Korn (ft. Skrillex and Kill The Noise) - Narcissistic Cannibal
...szerintem valami állatjól szól
-
szaszlaci
addikt
Csak az első dubstep, nekem tettsző. A többi más stílus.
Akkor már én se maradjak ki a linkelősdiből: Dj Beauty, amivel már mindenki találkozott, az "igazi" és büntetős dubstep.Meg létezik ám még a minimal stílus, az is hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
Semmi gond a törtélnemmel, sőt jól jön.
Egyébként:
Xilent - Choose Me
Modestep - Sunlight
Ez a kettő.(#12) The DJ: Ha már Flux Pavilion akkor Haunt You ez benne van a mixben is.
[ Szerkesztve ]
-
The DJ
addikt
Valóban, bár maga a vokál nagyon bejön. Az eredeti verziót szerettem meg anno, de az meg elég öszvér szegénykém, az eleje clubosabb, míg a felétől átmegy dubstepbe.
Hallgatom egyébként a mixet, vannak benne nagyon finom csemegék, például: Breakage - Fightin Fire
Thome: Ejj, de finom csemegéket tetszett linkelni.
Bass cannon alternatív verzió: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Pedig nem annyira új zenei műfaj. Jó pár éves. Egészen más hangulatú zene volt, csak Skrillex megerőszakolta a kitekert, fülbemászó dallamokkal-hangokkal, (mint a Pendulum a dnb-t a kicsit a rockos témával, de ez is ugyanígy egy sikertéma), s így jött a divatba. Amiért 1000 köszönet.
Gondoltam egy kis "történelem". S nem fikázni szerettem volna ezzel, nekem is Skrillexel indult a "pályafutásom".Egyébként ha érdekel a történet jobban is, vagyis eljönnél ilyen buliba, ahol csak dubstep-electro house-dnb-jumpup és tsai megy, akkor ajánlom figyelmedbe: Thrasher, Otherside eventeket. Ja igen, facebook kell hozzá, hogy értesülj róluk (nincs balhé egyik eventen sem).
Egyébként, az első linken sem igénytelen zenék mennek, egyszerűen nem a ti ízlésetek, nekem bejönnek, bár én elég sokrétű vagyok a dubstepen belül. Mondjuk Borgore zenéit pont nem komálom, de ha összedob egy sessionbe néhány -nem saját- számot, azzal nincs bajom.
Ajánlom figyelmetekbe Modestep zenéit, ő emészthető számokat gyárt a nem annyira dubstepesek számára is.
Na a mondókám végére itt van néhány szám (mindenféle "keménységben"), mazsolázgassatok:
Nero - Crush On You (Knife Party remix)
Plan B - Love Goes Down (Doctor P remix)
Medison - Harry ft. Skrein (Bare Noize remix)
Delta Heavy - Overkill
Xilent - Choose Me
Modestep - Sunlight
Terravita - Freak Out
Flux Pavilion - Bass Cannon - Ez az abszolút kedvencem, de ne aggódjatok, nektek nem fog tetszeni.[ Szerkesztve ]
-
The DJ
addikt
Hohó, dubstep
Alapvetően nem ez a fő stílusom, de van, ami nagyon bejön innen is.
Például a keményen bólogatós és hangfalrepesztős vonalból: [link]
A lágyabb dallamokat is szeretjük: [link] vagy [link] meg úgy az összes Mt.Eden
Ez meg az új kedvenc: [link]
Belinkelem ezt is, mert ettől meg eldobod az agyad, haláli: [link]
(1:50-től behalsz
)
-
Gyusz
őstag
Biztos akad ilyen stílusú zenéből is olyan, ami tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
dew28
aktív tag
nem a kedvenc mufajom a dubstep, de az elso link egy buli, a masik ketto meg annyira nem. namost kepzeld el milyen er felvagas lenne egy dubstep buli kozepen mondjuk magneticet betolni.. es a mostanaban hallottak alapjan meg azt kell mondanom club szinten meg a jobbak koze tartozik az elso linkelt video. (1:00-3:30ig)
[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
Katy B bizony szép is ügyes is és a hangja is nagyon jó. Az általad linkelt Magnetic Man, Katy B-vel az élen az egyik legjobb, a vonósok nagyon jó hangulatot hoznak a zenébe.
(#2) Vladi: Valóban nincs új a nap alatt. Ha kicsik keményebb muzsika akkor nekem kb ez ami nagyon bejön. [link]
Igaz ez benne van a mixben is.(#3) Nordic: Itt azért a klip is elgondolkodtató.
(#4) kmisi99: Nekem ezek még beleférnek.
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Igen, menekulok.
-
Nordic
Közösségépítő
Valahogy én is így állok most ezzel a stílussal, csak nekem más tetszett meg, bár ezek se rosszak. Ennek a faszinak a munkássága bejön, de nem tudnám megmondani miért. Valahogy összességében odabaszott nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Hmmm dubstep? Új stílus?
Bár ahogy hallom nincs új a nap alatt. Kis techno, acid hangzással és némi tört ütemmel. Évtizedes móka.Azért jó.
Hmm... az első jobban tetszik. A másik kettő nekem túl szvít, bár én mindig a koszosabb irányokat szerettem.
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Sztem az első linken lévő katasztrófa. Kifejezetten f@s.
B. Katailn nekem nagyon szimpi, bejövős a hangja. Arról nem is beszélve, h mint nő is nagyon szép. Big like neki!
Mágneses ember munkája sztem egyedül (ha nem a sok feat.), akkor elveszne a többi hasonló előadó művei között.
Amúgy számomra a közös produkciójuk közül ez a legjobban tetsző.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Én egy időben elkerültem ezt a stílust, mivel az első dubstep élményem, valami ilyesmi volt. [link]Nem igazán tudtam...
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Kés topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest