- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Nekem Albin Myers is bejön
Igazából közel áll hozzám a disco zene, de egy kelemen kabátbant a világ összes kincséért se játszanék le. Inkább a klasszikus house, electro. -
GabN73
addikt
Ez így igaz, Gorillaztól kezdve Armining, szinte majdnem minden genreből van zeném. Aloe Blacc, Bob Marley, Def Leppard, Chris Lake, Fedde Le Grand, Guns N Roses... csak egy pár (album)...
De ha csak a korosztályomat nézem: nem nagyon ismerek olyat aki például jazzt vagy chillt hallgatna. Inkább a disco/rock a menő még mindig, meg egy kis hip-hop... Ami szerintem szörnyű
mármint nem a hiphop a szörnyű hanem a mai fiatalok ízlése zene téren
-
Giot
addikt
Én is liquid funk-nak ismerem ezt az irányzatot, de jobb ezt pontosítani.
(#60) lezso6: Úgy tűnik liquid funk az irányzat pontos megnevezése a d&b-en belül. Ahogy említettem is fentebb, én annak ismerem, és szeretem ezt a válfajt.
Amit linkeltél az teljesen jól példázza az irányzat lényegét, szinte folyik, hömpölyög.
Szerk:viszont már az általad linkelt a Neurofunk, már nem annyira az én világom kicsit dark nekem.
Magyar muzsika a liquid? Jó!!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Én egy időben elkerültem ezt a stílust, mivel az első dubstep élményem, valami ilyesmi volt. [link]Nem igazán tudtam...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest