Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
unclefucka
senior tag
válasz
msgt.fubar #1 üzenetére
Jó kis írás, engem régóta érdekelt már, hogy mi ez a "Performance enhance" dolog.
Viszont nekem azon kívűl, hogy instabillá tette a rendszert mást nem csinált, úgyhogy szerintem nem érdemes elállítani, gyorsabb nem lesz tőle a cucc.Mindíg csodáltam az olyan embereket, mint BiG G3ry és NFree, ki az az elvetemült, aki hajnali fél 2-kor
PH-t olvas? Insomnia
Bocsi
BiG G3ry:
Furcsa jelenség egyébként nálam (E8400), hogy alapfeszen szinte semmedig nem húzható a proci, mintahogy nem is csökkenthető a feszültsége alapórajelen, de amint adsz neki egy kis kakaót, úgy meglódul, mint a szélvész. Személyszerint nem használom tuningolva a procit, mert nincs ami kihasználja a 3GHz-et sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest