Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3503) formasu válasza inf3rno (#3499) üzenetére


formasu
tag

"Tehát összefoglalva érdemesebb egy kockázatos műtétet bevállalni mielőtt kipróbálnál bármit, ami esetleg segíthet, és kevésbé kockázatos." ezt írtad.
Én viszont nem ezt mondom, hanem: mindent kipróbálok, csak ne kelljen műtétre menni.
Vegyük Bogyi007 példáját, és az enyémet.
Mindkettőnknek kb. hasonlóan, 4 éve lett sérvünk, és mindkettőnknek az azonnali műtétet javasolták. Bogyi megműttette magát, vállalva a műtéttel, és utána járó fájdalmakat, gyógytornákat, tornákat, fürdői kezeléseket, stb. néhány hónapig, és azóta is minden évben. /Az ezekkel járó költségekről most nem is beszélek/
Én nem műttettem meg magam, hanem kerestem egy "nagyon profi" orvost, aki adott néhány injekciót 4 éve, és azóta talán még kétszer. Az injekció után 1 órával fájdalommentes voltam, nem járok fürdőbe, nem tornázom, nem gyógytornázom, nem járok rehabilitációs programokra, stb. Négy éve, az első injekció után egy héttel végig vezettem Szilvásváradra, végig sétáltam oda-vissza ott a 2x5 Km-t fájdalom nélkül. /Két héttel korábban még 10 métert nem tudtam egyfolytában menni!/ Minden nap lábon vagyok, járok kirándulni, járok külföldre, járok évente többször síelni Ausztriába.
Nem akarom senkinek megmondani a "tutit". Ezek után mindenki döntse el maga, hogy mit választ...

[ Szerkesztve ]

A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.