- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
A hangváltó számolásával ne szenvedj annyit,azt már tudjuk hogy a meglévő hangszorók 4Ohmosak,és tudjuk a kondi értékét is.Ebből visszaszámolható az aktuális kereztezési freki,azt veheted alapnak,a magasra ugysem szabad mélyebb frekiket ráengedni.
Vannak oldalak ahol megadod az ellenállást és ferkvenciát és már ki is számolja neked a kondi és az induktivitások értékét.
A sósav és a hiperol valójában már eléggé elavult technológia,és még ráadásul elég veszélyes is,ma már több hatékonyabb és veszélytelenebb megoldás létezik rá,csak példaképp hoztam fel,na meg az én korosztályom annó ezzel kezdte,és amilyen ritkán matratok nyákot igy mindig megmaradtam ennél,ezt ismerem.A vaskloridos megoldás nekem nem jött be,de attól még az ugyan olyan jó,de már van fotolakkos,nyomtatható stb sok fajta módszer is.
De ha elég ügyes vagy akkor nyák nélkül is meg lehet oldani,igaz nem annyira sztétikus,de a célnak az is megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Genius SP-HF 1250x tuningolás: forrasztás-ütés-vágás egyszerűen, olcsón.
- Megállíthatatlan a Clair Obscur: Expedition 33 - Túl a 2 millión!
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- GTA V
- ASUS routerek
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest