Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Igen, az árak vállalhatatlanok. Most a középkategória kerül annyiba, mint pár éve a felső.
A felső meg még fölötte van.
Az, hogy az említett A54, ami nem szar teló, mégis középkat., az 160e? (sufnigsmben 125-től) Nonszensz.És igen, 4+1 év az már olyan, hogy annyi alatt kb. elhasználódik/elavul úgyis, a nagy átlag meg össze is töri egyszer azalatt.
Én életemben egyszer vettem 100e felett telefont, egy S9-et, amikor az még relatív új volt, 170-ért, azóta feleségem telefonja. Bírja még, de azért érződik, hogy már nem fürge.
Azóta lélektani határ a 100e, egyre nehezebb tartani. (úgy tartom, hogy nem veszek telefont, pedig bizsereg a kezem, hogy cseréljem az amúgy használtan vett S10-et)
De már használtan is alig kapsz értelmes telefont 100 alatt. 20-30ért meg khm. Olyat, ami telefonálni még talán lehet, de mást nem nagyon. Persze ha kellően türelmes vagy...Iphone-t, ipad-et meg csakis használtan. Újan olyan áruk van, hogy hihetetlen. Cserébe jól tartják a sebességüket, így egy pár éves modell még bőven jó cucc, de megfizethető áron.
Családban, ismerősnél több tabletet is vettünk így az elmúlt években 100e-es árszinten, mindenki elégedett. (úgy jöttek, hogy kéne tablet. Oké, nem vagyok alma fan, de ha tablet, akkor csak az játszik) -
szebe
addikt
Meg mostanában azért nincsenek akkora szívások a frissítések körül, mint anno. Emlékszem a Desire500-assal megszívtam, mert 4.1.2-vel jött, a 4.4-et már nem kapta meg fél évvel később. Egy csomó appnak meg az lett az alapkövetelménye, én meg vettem inkább egy 5S-t
Tudom, jobban utánanézés kellett volna, meg root, de nekem nem volt kedvem ezzel foglalkozni, menjen azt' kész.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest