- TOTP generátor PHP-ra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
volt egy regi iroasztal, kb 30kg, tenyleg qrva nehez volt egyedul megmozditani, vettem egy ujat helyette, a reginek elegge kopott volt a lapja, kiiirtam ingyen elviheto es a szallitasban nem tudok segiteni
felhivnak, hogy Bp-rol Maglodra ki tudnam-e vinni neki
nem
masik jon, hogy elviszi
eleve 3 oraval kesobb er ide egy nyugdijas hazaspar, hogy elvinnem-e nekik Kispestre, ha szepen megkernek
nem
eleve nem tudom szetszedni, meg levinni sem egyedul, meg be sem fer egy atlag szgk-ba lapra szerelve sem, csak kb vmi nagyobb kombiba
masfel-ket hetig itt kerulgettem meg, kozben jottek a telefonok, hogy ide kene hozni meg oda... aha, devegul jott egy ismi ismije, egy hasonloan jol megtermett haverjaval ketten levittek, es egy utanfuton elvittek vmi videki rokonjuknak
nemtom mi nem volt ertheto abban vkiknek, hogy "a szallitasban nem tudok segiteni", de ennel magyarabbul en nem tudom leirni
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TOTP generátor PHP-ra
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Politika
- További aktív témák...
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook x360 830 G10 Laptop! / i5-1345U 16GB 256GB Garancia2027.09
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14S /i7-1185G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Kyocera MD2040 lézer nyomtató szép állapotban, hibamentesen
- Hp Elitebook 755 G5 laptopok, AMD Ryzen 5 Pro 2400U, 8GB ram, 256, számla, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest