Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
volt egy regi iroasztal, kb 30kg, tenyleg qrva nehez volt egyedul megmozditani, vettem egy ujat helyette, a reginek elegge kopott volt a lapja, kiiirtam ingyen elviheto es a szallitasban nem tudok segiteni
felhivnak, hogy Bp-rol Maglodra ki tudnam-e vinni neki
nem
masik jon, hogy elviszi
eleve 3 oraval kesobb er ide egy nyugdijas hazaspar, hogy elvinnem-e nekik Kispestre, ha szepen megkernek
nem
eleve nem tudom szetszedni, meg levinni sem egyedul, meg be sem fer egy atlag szgk-ba lapra szerelve sem, csak kb vmi nagyobb kombiba
masfel-ket hetig itt kerulgettem meg, kozben jottek a telefonok, hogy ide kene hozni meg oda... aha, devegul jott egy ismi ismije, egy hasonloan jol megtermett haverjaval ketten levittek, es egy utanfuton elvittek vmi videki rokonjuknak
nemtom mi nem volt ertheto abban vkiknek, hogy "a szallitasban nem tudok segiteni", de ennel magyarabbul en nem tudom leirni
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest