Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Nem olyan bonyolult azért : a userneved a valódi neved első 3 betűi pl Nagy László -- NAGLAS. Mindegy hogy kis vagy nagy betűvel írod be. Az említett user jelszava meg start1 volt (ennél egyszerűbbet nem tudtam beállítani neki) és ez meghaladta a képességeit.
Egyébként ezt az egész rendszert egy olyan kollégának lehetett köszönni, akinek az volt a szokása, hogy 20 percenként kiment 10 percre cigizni, és a többiek meg elkezdtek mutogatni, hogy akkor neki miért annyi a fizuja meg stb. Plusz akadt pár emberke aki sportot űzött abból, hogy mindennap 1-2 órával későbbre jártak be, úgyhogy a vezetőség kitalálta ezt a rendszert. Azt én sem értem miért nem lehetett kártyázni, de talán ez is elrettentő erővel bírt. Az említett kolléga meg 1 hónappal később felmondott XD
Egyébként decemberben én is minden reggel 37 perces késéssel értem be, de egyszerűen azért mert Lindauból az első vonat úgy ért a melóhelyre, de ezt jeleztem a vezetőség felé, akik tudomásul vették. Mivel a zeit+ úgyis azt nézi, hogy összesen az adott hónapban hány órát dolgozol annyival nem lett több a fizetésem (a sok munka miatt előrehozták a munkakezdést 2 órával), de nem érdekelt, mert ígyis hosszú volt este 6-7ig (mikor hogy maradtunk). (ennyiből jobb volt Bregenzben lakni, mert onnan akár gyalog is eltudtam menni a melóhelyre, csak abban meg az volt a cink, hogyha nem drágán akartam vásárolni akkor minden bevásárláshoz vonatozni kellett Lindauba).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Stellar Blade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest