Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
"Miközben meg egy 8.gen intel vagy egy 2.gen ryzen hivatalosan is támogatva van, egyik se mai gyerek. 100e alatt full konfigot kapni. De ezen elsiklottak."
Bizonyára így is van, de nekem van egy i7 7700k, 32gb ram, sok háttér. Amikor vettem, akkor brutál cpu volt, most már szinte minden körberöhögi.
Ad nekem bármiben pluszt? Amire én használom, arra megfelel a mostani Windows 10. Értem, hogy megszűnik a támogatás blabla, az én gépem 7 éve lett véve, korszerűtlen, lassú, stb.
Miért is "szeressek" én akár 10ft-ot is rákölteni pluszban, hogy feltegyek egy újabb Windows verziót? Linux, és egyéb alternatívákat engedjük el. Én nem panaszkodom (bár nem igazán értem továbbra sem, hogy miért lettek kizárva a régi gépek), elfogadom, hogy október után megreked egy szinten a történet, de valahogy majd feldolgozom.
Ha vennék újabb gépet, pont ugyanezeket a feladatokat látná el, mint a mostani, annyi különbséggel, hogy újabb Windows verzió lenne a gépen. Egyelőre köszönöm, de nem élek a lehetőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Politika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adobe Lightroom topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest