Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
"Miközben meg egy 8.gen intel vagy egy 2.gen ryzen hivatalosan is támogatva van, egyik se mai gyerek. 100e alatt full konfigot kapni. De ezen elsiklottak."
Bizonyára így is van, de nekem van egy i7 7700k, 32gb ram, sok háttér. Amikor vettem, akkor brutál cpu volt, most már szinte minden körberöhögi.
Ad nekem bármiben pluszt? Amire én használom, arra megfelel a mostani Windows 10. Értem, hogy megszűnik a támogatás blabla, az én gépem 7 éve lett véve, korszerűtlen, lassú, stb.
Miért is "szeressek" én akár 10ft-ot is rákölteni pluszban, hogy feltegyek egy újabb Windows verziót? Linux, és egyéb alternatívákat engedjük el. Én nem panaszkodom (bár nem igazán értem továbbra sem, hogy miért lettek kizárva a régi gépek), elfogadom, hogy október után megreked egy szinten a történet, de valahogy majd feldolgozom.
Ha vennék újabb gépet, pont ugyanezeket a feladatokat látná el, mint a mostani, annyi különbséggel, hogy újabb Windows verzió lenne a gépen. Egyelőre köszönöm, de nem élek a lehetőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dark Souls sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest