Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
Ferrari fan #28027 üzenetére
Na igen, de... Ha barmi van, ami miatt ujra ra kell keresni, akkor minden egyes hirdetesnel megnezed, hogy amugy az konyvjelzozve van-e? Baromi kenyelmetlen az egesz. En ugy szoktam, hogy kulon ablakban vannak tabokon, oda huzgalom at, es akkor ket monitoron ossze tudom nezni, hogy xy hirdetest lattam-e mar, de meg nekem is faraszto, pedig egy ideje nem aprozok sokat, gyakorlatilag evente 1-2 alkalommal hasznalom maximum. Ha tobbet hasznalnam, siman lehet, hogy en is eljutnek arra a bizonyos pontra, hogy baszok ra, inkabb megnyomogatom a gombot es kesz, ugy legalabb latom mi van. Teljesen agyhalott dolog, hogy ez az egyetlen olyan modja platformon belul a listakeszitesnek, aminek a hatasa a listaban is latszik, de ez van. Kalap szar az egesz, mint kb minden, ami facebook, de kb megkerulhetetlen.
hcl: Igen, pontosan. Ahogy a marketplace most kinez, az eppenhogy egy mvp, egy talan 1.0, de jobb helyeken inkabb open beta.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest