- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hány éves a kocsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz fatpingvin #21415 üzenetére
A megfogalmazásod nem igazán azt támasztotta számomra alá, hogy úgy kellett volna értelmeznem, de ez simán lehet az én oldalamról kommunikációs félreértés.
Az viszont mindenképpen az én saram, hogy nem volt egyértelmű részemről, hogy nem konkrétan téged "szapullak", hanem egy, amúgy a Prohardveren meglehetősen szembetűnően gyakran előforduló hozzáállást.
A kérdésedre részben talán adhat választ a bambanőnek írt hsz.-em, de ez azért igencsak komplex, kifejtős téma, ami szerintem inkább egy akár több órás beszélgetés kereteibe férne bele.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest