Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
fatpingvin #21415 üzenetére
A megfogalmazásod nem igazán azt támasztotta számomra alá, hogy úgy kellett volna értelmeznem, de ez simán lehet az én oldalamról kommunikációs félreértés.
Az viszont mindenképpen az én saram, hogy nem volt egyértelmű részemről, hogy nem konkrétan téged "szapullak", hanem egy, amúgy a Prohardveren meglehetősen szembetűnően gyakran előforduló hozzáállást.
A kérdésedre részben talán adhat választ a bambanőnek írt hsz.-em, de ez azért igencsak komplex, kifejtős téma, ami szerintem inkább egy akár több órás beszélgetés kereteibe férne bele.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Milyen autót vegyek?
- Macska topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egy óra, két rendszer
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Revolut
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Új! Lenovo IdeaPad Slim 3 Médiás Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics 2GB ! FHD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- PlayStation 3 Move kontroller + PS3 Eye + Wonderbook + magyarul beszélő Harry Potter játék
- Eladó Intel NUC 5i3RYK (i3 5.gen - 8GB - Win) - Nagy házas verzió!
- Lenovo Thinkpad T490: i5-8365U, 16GM Ram, 256GB SSD,FHD IPS kijelző,100%-os akku
- Sapphire Nitro+ RX580 8GB szép állapotban!
- ASRock Radeon RX 6600 Challenger 8 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest