Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Syl #12539 üzenetére

Én is szoktam a szomszédoknak szervizelni, és ők a legjobb ügyfelek, kár, hogy ritkán hívnak.
    Három szomszéd van jellemzően : A József, ő piszok jól fizet, sajnos nagyon ritkán hív. Volt olyan, hogy (igaz vasárnap délután) egy fél délutáni munkáért több mint egy heti fizetésemet adta oda, azzal, hogy így rendben leszünk? (hozzá csak László és Szabolcs hasonlatosak, de Szabolcs annyival jobb ügyfél, hogy sokkal sűrűbben hívott (sajna elköltözött), de tipkus Szabolcs story, hogy őt is lehessen valahová helyezni : egyik nap tönkrement a winyója, vasárnap délután, mondom neki, hogy véletlenül nekem van egy fölösleges 500GB-os, még évekkel ezelőtt. Kérdi mennyi? mondom hát boltban úgy tizenháro... mire Szabolcs közbevág : kerekítsünk, legyen egy 20-as, na hozzad. - MINDIG(!) azonnal fizet, sosem alkuszik, jattol, és sokszor még van olyan, hogy kapok mellé pl 1 liter páleszt, vagy itt van 2L sör, vigyed stb. persze a pénzen felül)
    A másik szomszéd : nagyon ritkán hív, pár évente egyszer, sosem fogadok el tőle pénzt, ugyanis akárhányszor baja van a mikrómnak, mosógépnek ilyesminek, rögtön jön, megcsinálja és maximum alkatrészre fogad el pénzt. Ha az utóbbi éveket nézzük, szerintem még én tartozok neki, szóval ő FREE tag.
    Na és van a Miki akiről januárban írtam. Hát nos ... ő egy határ eset. de szerencsére a hamis VGA óta nem zaklatott semmivel, meg vannak a maga dolgai, de legalább ritkán kerül elő.

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés