- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos96
senior tag
"egy szexnél csak csigajelmezbe öltözve autópáylán másznijobb"
"Cod4"
Azért a kommentelők se semmik."A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
caizzz
senior tag
válasz gamerkiller #13 üzenetére
Csak high shader opcio mellett izzaszt.
[ Szerkesztve ]
marakujás kőbányai
-
7
addikt
válasz gamerkiller #13 üzenetére
Nem tudom még, hogy játszunk-e ma. Majd kiderül.
-
gamerkiller
senior tag
Azért az esős résznél izzasztotta a 8800-at 1280*1024-ben minden maxon. 30fps körül mozgott.
Lukasra rágták volna? POCOK meg állandóan riasztotta a boszit.. Ma is megyünk ugye?
[ Módosította: 7 ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
veterán
-
Depression
veterán
Az előjáték sokkal jobb.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
negyedes
addikt
Az egyest vegigtoltam singelben, sajna a gepem meg lowban se igazan akarta vinni. 6 eves palyafutaspm alatt meg nem talaltam annal jobban.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
7
addikt
Nem azert jatszottuk, mert meno, hanem mert vegre volt olyan akcio, ahol elfogadhato aron be lehetett szerezni.
Egyebkent szerintem nalad is elfutkarozna lebutitott grafikaval (nekem sincs epp eromuvem, egyedul az Athlon X3 az, ami erezhetoen erosebb a te masinadnal, cserebe viszont csak egy integralt HD 4200-as Radeonom van).
Ja, kiegeszites: a masik PH!-s szn0rbi volt, a negyedik jatekos pedig az o kedvese, csak gamerkiller fejet lyukasra ragtak a zombik jatek kozben, ugyhogy memoriaproblemakkal kuszkodik.
[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
-
madstunt
addikt
ez a játék konkrétan mi a rák?
-
Wictor
őstag
válasz gamerkiller #1 üzenetére
"A borban sült disznókaraj kaukázusi vegyeskörettel..."
Azért a börtönből szabadulni 5 év után sem durva...Nemtom amúgy, még nem próbáltam...
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
Szerintetek mi jobb szexnél?
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest