- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamek!ller
őstag
válasz
TazLeacher #55 üzenetére
xDDDDDDDDDDD
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Motion_Blur #27 üzenetére
És milyen íze volt a mérgezett egérnek...? Pfff....fene a gusztusod.
-
gamek!ller
őstag
válasz
Szten Márs #50 üzenetére
Alapjáraton nem vagyok az, de van amikor kiborul a bili, sry. Amúgy igen, napközben igen ritkán de ránézek a fórumra, sőt egy két pár szavas hsz-t el is szoktam sütni viszont kisregényre nincs időm csak ilyenkor este.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
gamek!ller #49 üzenetére
Látom kellően sértődős vagy. Ez néha igen kényelmetlenné tudja tenni az életet, vedd kissé lazábban a dolgokat, sok energiát spórolhatsz.
Arra utaltam az előző hsz-emben, hogy eléggé fontos dolognak tűnik, amiről a bejegyzésben szó van, és igen sok tippet, véleményt kaptál, de - negyed óra után - nem reagáltál egyikre sem, pedig itt voltál a fórumon. Én ezt azért furcsállom, ilyen témánál. Más témánál nem furcsállnám, ennél igen. -
gamek!ller
őstag
válasz
Szten Márs #48 üzenetére
Ha gondolod levezetem neked a napomat és talán még egyszer nem írsz ilyet, hogy nem méltatok válaszra.
Köszönöm szépen amúgy mindenkinek, reggel adtunk neki 1L tejet, májat. Mind megitta/megette. Felhívtam az állatorvost is, azt mondta ne féljünk ekkora dózistól tutira nem lesz semmi baja.
Mindenesetre ebből is tanultam. Most megyek és csinálom tovább a dolgomat, ne haragudj Szten Márs ha esetleg nem válaszolok neked 1 órán belül ha írnál.
-
.bableWes
őstag
válasz
dízelracer #45 üzenetére
nem hivni kell az orvost hanem vinni hozzá.
vagy: brokkoli fejes saláta káposzta tejtermékek májat adj neki de sürgösen sokat. ha nem megy akkor dugjad le a torkán.
egyébként meg ezek a mérgeknek sajnos utohatásai is vannak. szoval sürgösen orvos vagy az elöbb emlitett kaját! -
dízelracer
őstag
Hívj fel egy állatorvost és kérj tőle tanácsot. Ha nagytestű a kutya akkor nem hiszem, hogy megérzi a dolgot. No para.
-
ló úr
őstag
válasz
Mr.Csizmás #43 üzenetére
Inkább már narancs tetves és dugó akkor
-
ló úr
őstag
válasz
Mr.Csizmás #41 üzenetére
Jól van te kis szőrgombolyag
-
ló úr
őstag
válasz
Mr.Csizmás #39 üzenetére
Inkább nem mondok semmit a macskákkal kapcsolatban
Nem tenne jót a lelki békédnek,meg az enyémnek sem
-
Adjál neki 2 óriáslepkét, tele van K1 vitaminnal.
Jobban lesz.
A G vitamint meg dugd el apu elől. -
FPéter
aktív tag
Én nem a véralvadásgátló miatt aggódnék, hanem a rengeteg parazitától ami az egérben előfordul... Szerintem féregtelenítés nem árt a közeljövőben.
-
ló úr
őstag
válasz
Motion_Blur #27 üzenetére
Te is megetetted a mérgezett egeret a kutyiddal?
-
Motion_Blur
félisten
Nem lesz baja a kutyának, én is voltam már hasonló helyzetben.
-
Egy a lényeg, a kutyusodnak nem lesz baja, ne izgulj.
Máskor viszont ne etesd egérkével. -
Crystalheart
őstag
Egy egér által felvehető véralvadásgátló adag egyáltalán nem veszélyes még egy pincsire (vagy macskára) sem, nemhogy egy kutyára. Nagyobb gond, hogy egyáltalán odaadtad a potenciális fertőzésforrást jelentő egeret a kutyának. o.O
-
Csemike
aktív tag
válasz
gamek!ller #9 üzenetére
Konakion néven gyógyszertárban beszerezhető, viszont vényköteles.
-
-
kexksz
addikt
Most komolyan, hamarabb jutott az eszedbe hogy egy techportálon kérj segítséget a kutyád miatt, mint hogy felhívj egy állatorvost?
-
caizzz
senior tag
Az alacsony
hatóanyag tartalom miatt előírásos használat esetén mérgezés
kialakulása valószínűtlen. -
maláj
addikt
állatorvos azonnal ...
-
válasz
gamek!ller #5 üzenetére
Itt a biztonsagi adatlapja. En a helyedben legkesobb holnap reggel felhivnam azert az allatorvost es bemondanam neki, hogy esetleg mit ehetett meg a kutya.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
gamek!ller #9 üzenetére
Vegyél...
Törd porrá, vagy a kapszulából szedd ki, keverd a kajájába.
-
Rive
veterán
A véralvadásgátlók 'másodlagosan' is hatnak. (Egy környékbeli család mérgez, nekünk meg macskánk van, úgyhogy rákérdeztünk.) Ha jól emlékszem, a mérgezést onnan lehet észrevenni, hogy a háziállat jellegzetes módon zihál. Az ellenszer valamelyik vitamin, nagy dózisban, gyorsan (negyedórák kérdése a dolog az első tünetektől). Állatorvos be tudja adni a szükséges injekciót.
Nem gondolom, hogy baj lesz, de inkább használj mechanikus csapdát, illetve legközelebb ne etesd ismeretlen eredetű étellel (döglött egér) a jószágot.
Ui.: a kutyák, ha nincsenek beidomítva, hogy csak az étel, amit a gazdi ad vagy a gazdi jóváhagy, akkor kifejezetten könnyen mérgezhetők.
-
caizzz
senior tag
válasz
gamek!ller #9 üzenetére
gyúrunk waze?
komolyra fordítva: biztos nem lesz semmi baja a kutyának, ezek nagyon kis dózisok, általában súly alapján változik, egy egér ~10 deka, a kutyád meg 20 kila. kb fél köbmétert kéne bepuszilnia hogy komoly baja legyen.
Rive: hát ez sok dologtűl függhet, az enyém nemhogy másét, még néha a mienkét se eszi meg. bizalmatlan kis kurva.
-
ló úr
őstag
válasz
gamek!ller #9 üzenetére
Akkor tolj be neki 1 jó adag G vitamint,az úgyis van kéznél mindíg,ha meg nem akkor bajban vagy
-
caizzz
senior tag
válasz
gamek!ller #5 üzenetére
szerintem még éjjel kifossa a kis dög maradványát a kutyád, legalább kicsit könnyebben kicsusszan az egércsont, nem lesz semmi baja 100%...
-
ló úr
őstag
válasz
gamek!ller #5 üzenetére
Ottvan,h ellenszere a K1 vitamin,adj be a kutyádnak azt akkor
-
Gergő_
őstag
kezdjél tejjel, amennyit csak meg tud inni, te talán állatorvos lenne a legjobb...
-
gamek!ller
őstag
Cizoe: Remélem..
A dobozára az volt ráírva, hogy 3-4 nap a lappangási idő.
-
Móci
addikt
Olyan pici dózisban szerintem nem gond.
-
caizzz
senior tag
"fogott egy egeret a padláson az egérfogó és odaadtam a kutyának" - az egérfogót? hát ettől lehet baja :ĐĐĐĐ
a kutya nem eszik meg szart, nagyon nehéz átverni az ebet (megmérgezni is). szerintem nem kell aggódni emiatt sem, no meg az ebek bele kibír mindent szinte, a kis egérdózis max kicsit megfosatja
én nem aggódnék különlegesebben tehát, főleg hogy amennyire emlékszem elég nagy testű ebet tartasz!
amúgy meg ha az egér betolta a mérget, akkor tuti hamar megmurdált volna, nem fanyalodott volna rá még a csapdára is.
-
Milyen mereg ami ki lett rakva az egernek?
-
gamek!ller
őstag
asdasd
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest