- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adyz.
aktív tag
olyan dolgokat mondtok neki, mint ha kiállítási autó lenne. polírozott szelepfedél meg festett hővédő pajzs? a forróságtól meg majd ledobja a festéket, aztán még rondább lesz. egy ilyen autóra minek? (nem úgy értem, hogy roncs vagy valami, de egy napi használatban lévő autóra ezek a dolgok teljesen feleslegesek.
motormosás? oké, szép lesz pár hétig, hónapig. esetleg majd beázik valami és hopp, máris nem indul az autó. -
Vakegérke
félisten
válasz
gamek!ller #12 üzenetére
Én a helyedben lecsiszolnám az akkumulátor lefogató idomot, és lefesteném. A sarukat nem ártana lecserélni, vagy legalább alaposan megpucolni.
-
lsebestyen
addikt
válasz
gamek!ller #12 üzenetére
am saját eset: elmentünk motormosásra, mert h attól majd faszább lesz, azt hazafele le is robbant a kocsi, már nem emlékszem mi volt a ludas, de a szervizes azt mondta, h jobb h most jött ki a hiba, mert az alkatrész 2 hónapon belül am is tönkre ment volna
-
Psychonaut
veterán
válasz
dízelracer #9 üzenetére
Amerikai
autó... -
-
lsebestyen
addikt
válasz
gamek!ller #6 üzenetére
motormosás után számíts rá, h kijönnek még apró hibák...igazából sokan nem is ajánlják a motormosást, egyesek szerint nagyobb a kár mint a haszon...
-
.bableWes
őstag
válasz
dízelracer #9 üzenetére
hehe
-
DEJVID
őstag
Ha úgy is lekerül a szelepfedél, én a helyedben alaposan megpucolnám, és talán kicist fel is políroznám. A leömlő fölötti takarót szintén.
-
.bableWes
őstag
nemtudom a fordnak milyen a gyári gyujtáskábelei, de nekünk anno a plymouthhoz rendeltünk Amerikábol gyárit és olyan szar volt, hogy kapásbol 6 hengerböl csak 4 ment. áthuzott minden szar volt, kkapot azt hiszem bosch márkájut és azzal is adtuk el a kocsit.
de reméljük neked több szerencséd lesz majd -
gamek!ller
őstag
válasz
Psychonaut #5 üzenetére
Mindenképpen!
-
Psychonaut
veterán
válasz
gamek!ller #4 üzenetére
Majd rakj mar ki elotte-utana kepet a motorrol is, ha megejtetted ezt a takaritast. Kivancsi vagyok.
-
gamek!ller
őstag
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
Igen, muszáj és amúgy is kitakarítanám mert a nagy szerviz után látni szeretném jön e még olaj valahonnan. Ha jól emlékszem 2-3.000 forint körül van egy brigéciolos motormosás a városban.
darál0w: Szerintem jó muri
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
gamek!ller #1 üzenetére
egyre jobban kedvet kapok bontozáshoz...
-
Psychonaut
veterán
Zsir, uj resz.
Motort kitakaritod majd, ha beleraktad az uj szurohazat? Kicsit koszosnak tunik... -
gamek!ller
őstag
Tévedtem, bármi lehet még a mai nap folyamán, ugyanis délután bontózok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR