Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Spurit minden autoba, hiszen az auto energiaitala
oruljetek, hogy nem a kipufogocsovon szivja fel utcankent
en a sima spurit hasznalom, nem a jg2-t.
Lauda: semmit, de ismerek olyat, aki heizöl melle nyomatja a spurit
-
hdman
őstag
1 eve en is hasznalok spurit, 2600 ft, es szinte minden autosboltban lehet kapni. Az ismerosi koromben is hasznaljak paran. en a dizel kocsimba telen sem tankolok benzint, a paraffinkivalas ellen, hanem dupla adag spuri megy bele helyette. eddig mindig indult -10c ban is. 1 flakon 250l benyahoz eleg. van weboldaluk is, de ha nem baj mobilrol nem linkelem
-
hNp88
aktív tag
király!
-
Bling95
őstag
hát nemtudom ha a gyári állapot a cél akkor ez túl csilivili
nekem nagyon nem tetszik
természetesen nem trollkodni akarok, csak vélemény
-
gamek!ller
őstag
válasz
dízelracer #13 üzenetére
Engem nem zavar, lehet azért mert megszoktam a kamionban már ezt.. Amúgy nincs olyan erős fénye mert egyáltalán nem látom a ledet csak a bevilágított teret közben. Amúgy azért is látszódhat túl erősnek mert éjszakai módban fényképeztem. A csomagtérvilágítás tényleg jó ötlet volt, nagyon király..
-
dízelracer
őstag
Alapjában véve tetszik az ötlet csak engem zavarna vezetés közben. Túl erős fénye van a ledeknek. Bár lehet csak a fotó adja vissza hülyén és élőben tök más. A csomagtér világítás viszont nagyon jó ötlet volt.
-
DEJVID
őstag
Ójajj.
-
gamek!ller
őstag
válasz
postajoska #9 üzenetére
Dehoogy, nem tuningolom meg semmi ilyesmi.. Egyetlen dolog amit kap az a SPURI és a SPURI JG2 minden tankolásnál..
Gyári állapot a cél.
-
h1n1_900
senior tag
válasz
postajoska #7 üzenetére
És mennyit tervezel még beledobni?
Hidd el, az elején sem tervezett semennyit
Legalábbis a szűrök,olaj stb cserén kívül.
Legalábbis gondolom én.Mod.:
Motort tuningolni?
Ahogy olvasgatom azért szívta meg ezt a kocsit mert az előző tulaj tuningolta.Mod2.:
Ez a Spuri adalékanyag bevált? Mennyibe kerül és hol kapható? Megmozgatta a fantáziámat. -
postajoska
tag
Hát, gondolom bőven megy a tuning, valami kiegészítő, vagy motorpiszkálás? Vagy gyári állapotba akarod hozni?
-
gamek!ller
őstag
válasz
postajoska #7 üzenetére
Semennyit.
Ez kicsit fura kérdés volt nem?
-
postajoska
tag
Értem. És mennyit tervezel még beledobni?
-
gamek!ller
őstag
válasz
postajoska #5 üzenetére
450.000 körül.
-
postajoska
tag
válasz
gamek!ller #4 üzenetére
Libakergető= Autó
-
gamek!ller
őstag
válasz
postajoska #2 üzenetére
De letudnám de az marha nagy meló. Lehet majd ha sok pénzem és időm lesz megcsinálom. Mi az a libakergető?
-
darál0w
Jómunkásember
zsír
-
postajoska
tag
Jó lett. Esetleg a gyári zöld beltérvilágítást nem tudod lecserélni kékre? Mennyibe áll most a libakergető?
-
gamek!ller
őstag
Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Teljesen kész vagyok vele. Marha jó lett, imádom ezt a színt, gépemben is csak ilyen színű minden led. A hátsó ledeket...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest