- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Kicsit "meghaltunk", de ha még él a szerveződés, akkor benne vagyok, hogy akár ősszel kimenjünk. Addigra csak lesz munka és félretett kis pénz.
Egyébként meg friss hírek: [link]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
-
Snowy_owl
őstag
Újra látogatható Csernobil.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #101 üzenetére
Vagy ha úgy tetszik, hittetek... Amúgy nagyon akaródzana kimenni Csernobilba, de jó lenne addigra egy jó fényképező...
mp
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz molnarpeter #101 üzenetére
Nemá, hogy 14 vagy..
-
JetiRulez
őstag
válasz molnarpeter #87 üzenetére
Valóban. Lehet át kellett volna gondolni a lehetőségeket, mielőtt odaírom, hogy "indok egyelőre nincs".
Láttam is a szarkofágról valahol egy viszonylag új videót, közeli felvételt. Tényleg eléggé rozoga már."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
EczkE
veterán
válasz Cthulhu Dawn #98 üzenetére
Nem tudom. Meg van sértődve pár tagra, lehet amiatt is.
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
-
Cthulhu Dawn
őstag
Amúgy abe arcképe hova lett?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #93 üzenetére
Szerintem ólomruci jobb lenne... már csak az atomsugárzás miatt
mp
-
gamek!ller
őstag
válasz Cthulhu Dawn #93 üzenetére
Ha megoldod ezt a ruhát, én benne vagyok
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz gamek!ller #92 üzenetére
Ilyen szerelésbe kell menni.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
gamek!ller
őstag
válasz Cthulhu Dawn #91 üzenetére
Jah hátha lelőnek?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Menjünk azért, így csak még izgalmasabb lesz .
-
molnarpeter
nagyúr
válasz gamek!ller #88 üzenetére
Azért gondolom
mp
-
Mr.Csizmás
titán
nembaj, jöhettek velem a volt balkáni háborús övezetbe
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
gamek!ller
őstag
válasz molnarpeter #87 üzenetére
Elég sok szó van mostanában arról, hogy a szarkofág már elég gyenge és újraépítik.
-
JetiRulez
őstag
Figyeltétek? Megszűnt a zóna látogathatósága
Indokok egyelőre nincsenek."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Engem még érdekel. Valamikor ősszel lehetne megejteni.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
danih
veterán
Sokat jártam Ukrajnában - muszájból, átutazóban.
Ott szivatnak és húznak le, ahol tudnak.... Hoppá, ezt visszaolvasva akár a magyarokról is írhattam volna
Mindegy. Falun mindenki vendégszerető, a városokat kell kerülni.
(Dilemma, mert a városokban viszont a világ talán legjobb női élnek ) -
ferensz
senior tag
-
-
LadyLorien
tag
Az utazási-szállás-kaja költségekről / új fejleményekről esetleg nincs valami hír? Lehetne frissíteni a bejegyzést szerintem ezekkel, hogy ne kelljen hsz-eket bogarászni.
Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
ferensz
senior tag
Ha jól tudom ezévtől kezdve hivatalosan is látogathatják valamely formában az utca emberei is. Pontosabban valamelyik rádióban erről lett volna szó, mikor a médiatörvény elleni bojkottként egy perces szünetet akart tartani a meghívott.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
danih
veterán
Ez még napirenden van? Vagy egy amolyan szokásos logout-os fellángolás volt?
Engem érdekel, bár kétségeim vannak affelől, hogy sima halandókat a város közelébe engednének... -
Worker
aktív tag
Úúúbakker, nagyon nagy kezdeményezés, anno nekem is jópárszor megfordult már a fejemben, hogy nagyon kimennék oda!
Youtube-on anno az összes Pripjaty-tyal és Csernobillal foglalkozó dokumentumfilm-részletet meg egyéb videót megnéztem, engem nagyon beszippantott ez az apokolapitikus jellegű hely...Ha addigra lesz annyi lóvé, akkor majd jelentkezem! (mindenesetre egyik listára se írjatok fel :S)
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
JetiRulez
őstag
Felhozom, mert lekerült a listámról.
Eszembe jutott, hogy unokabátyám felesége Ukrajnában nőtt fel, szülei ott élnek és rendszeresen jár ki látogatóba. Megkérdezhetem őt is, mi a véleménye a környékről. Majd meglátom, hogy találkozunk.
-
JetiRulez
őstag
Utólag belegondolva inkább a 100%-a igaz itthon is, csak itt még a listához csaphatnánk a "Brazilok" esetleges támadásait.
nem_tom: Körülnéztem az irataink között. Érvényes útlevelet kell csináltatnunk.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Különben igazad van.
A fentebb felsorolt esetlegesen felmerülő problémák közel 50%-át ma Magyarországon (bárhol is él az ember) a lakóhelyének max 20km-es sugarú körzetében megtapasztalhatja.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
nem_tom
őstag
válasz gamek!ller #72 üzenetére
Ez semmiség, ennyi nem tart vissza.
-
JetiRulez
őstag
Mi történhet útközben?
Hábórús vagy nemzetiségi konfliktusok
Az otthonitól eltérő vallási, poliikai vagy kulturális környezet, amely konfliktusokhoz vezethet
Bezárnak, mert elütsz egy gyalogost
Bezárnak bármi egyéb okból, vagy mert egyszerűen gyanús vagy
Autóbaleset a nem megfelelő sebesség megválasztása, vagy a helyi őrült sofőrök miatt
Baleset vagy sebesülés lakott területektől távol
Megjavíthatatlan technikai hiba lakott területektől távol
Rablás, kizsebelés
Veszélyes sofőrök a Balkánon
Áradások és földcsuszamlások
Kiszáradás
Napszúrás
Ételmérgezés
Elégtelen vagy semmilyen orvosi ellátás
Korrupt szervek, amelyek jelentősen lelassíthatnak, vagy nem engednek tovább, amig megfelelő módon meg nem vesztegeted őket
Korrupt rendőrök, akik csak azért akarnak lelejmolni, mert külföldi vagyIzgi.
Klemens: Az Paksi erőműben még nem voltam, ellenben háromszor is jártam a parlamentben. Ennyi előnye van annak, aki három általános iskolába is járt.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Én csak upp-olni tudom a témát
ha valakit érdekelnek képek hogy kb. mire számíthat
Budapest-Chernobil Run, kényelmesebbeknek, tehetősebbeknek kocsival (lehet lesz idén is, vagy jövőre)"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Klemens
őstag
válasz LamerGyuri #68 üzenetére
Semmi ilyen.
Olyan helyre mentünk az erömüvön belül, ahova nem mehet akárki, jobban mondva civil egyáltalán nem mehet. Mi akkor a dolgozókkal együtt ettünk az ebédlöben, az egyik reaktortól kb. 5m-re voltunk és csak egy üveg fal választott el, sétáltunk a generátor teremben meg ilyenek. Nekem is ez a lehetöség 1x adatott meg."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Klemens
őstag
Amúgy én 1x a pasi atomerőműben voltam. Természetesen nem csak a bemutató részen, hanem közvetlenül szinte a rekatornál. A generátor teremben, az irányító terem mellett. Eszméletlen élmény volt... sajna soha többé nem juthatok oda vissza...
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
westcoastog
veterán
Minden álmom kijutni csernobilba, pripjaty-ba, a vörös erdőhöz, stalker fanként kötelező, egyszer megvalósítom az álmom, sőt összeállítok egy stalkeres öltözetet és abban fogok fényképezkedni.
-
JetiRulez
őstag
válasz anjani182 #64 üzenetére
Nem is lennél. Nem időznénk ott annyit, hogy veszélyes dózis jusson a szervezetünkbe. Ha jól tudom a túra végén még vegyi mosást is kapnánk.
Szerintem csak a reaktornál és a Vörös-erdőben nem volna tanácsos piknikezni.(#42) gamek!ller:
Akkor rendben. Szerintem a 3310-est és a celluxszal ragasztott Roadstar MP3-mat nem kapják ki a kezemből Kijev közepén.[ Szerkesztve ]
-
anjani182
őstag
Én nem akarok rákos lenni
Forever and ever, let's make this last forever.
-
veterán
Én minden őrültségben benne vagyok, szóval felírhatsz a Talánhoz. Konkrét időpont hiányában nem tudom biztosra mondani, sok a külföldi program jövőre...
-
nem_tom
őstag
Talánba írj fel, mert ha lesz pénzem, mindenképpen ott leszek.
-
mrgg
tag
Sok sikert kívánnék én is!
-
EczkE
veterán
Sok sikert srácok! Kívánom, hogy összejöjjön!
Asszem mindenféleképpen!
-
keIdor
titán
válasz gamek!ller #56 üzenetére
Ha táj engem sem. Városokban csak "nyugat".
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
gamek!ller
őstag
A világbejárás project szerintem azért nekünk már elkezdődött. Engem most nem az ország érdekel, hanem az a környék. Ha ez Németbe történt volna meg, akkor Németbe mennénk..
Most dec.-be kimegyek UA-ba, utánaérdeklődök pár dolognak. Amúgy tudod te, hogy engem nem csak a nyugat érdekel..
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Kívánom, hogy jöjjön össze. Nekem kb. a 100. (vagy inkább 200?) helyen áll a "meg kell nézni/el szeretnék jutni" listámon, szóval erre közel 100.000Ft most esélytelen. Majd ha bejártam a fél világot, akkor oké, úgy 40 év múlva.
4x-5x jártam Ukrajnában, nem egy leányálom...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
gamek!ller
őstag
válasz Cthulhu Dawn #53 üzenetére
Erről nem hallottam még sehol. Utánakérdezek.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Bár ha igaz az, hogy csak 18 fölött engednek be akkor kiestem.
-
gamek!ller
őstag
válasz Cthulhu Dawn #50 üzenetére
Akkor beírlak fentre.
-
Thome
veterán
válasz LadyLorien #44 üzenetére
Már fölötte vagyok...
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz gamek!ller #24 üzenetére
Ha lesz akkor pénzem (tehát amennyiben nem fesztiválozom el) akkor a mindenképpen kategória. Bár a föld alól is előkaparnám rá a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz JetiRulez #47 üzenetére
Nem Németország biztonság szempontjából, de közel sem olyan húzós mint mondjuk egy éjszaka Palermo-ban. Jobban kell figyelni az értékeidre ott ahol sok ember vesz körül az biztos. Nem biztos, hogy kijev közepén elővenném a Wave-t egy fénykép erejéig. Viszont megölni, nem fognak. Nem olyan vészes.
Igazából néhol gyomor is kell az országhoz. Ezt azért mondom mert rengeteg a kéregető, hadirokkant, gyerek aki sírva fogja meg a kezed és kérlel pár grivnyát. Ukrajna elég megrázó tud lenni, főleg a borús, nyálkás időben. Nem szeretek télen menni. Most legközelebb Dec. 25-én megyek, csinálok nektek egy pár képet a határról suttyomban ha gondoljátok.
Mindjárt keresek pár képet amit jó lenne ha látnátok.
Trutymó könyvéről sajnos nem tudok információval szolgálni, én sem olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
válasz gamek!ller #42 üzenetére
Akkor tényleg nem tűnik olyan húzósnak. Főleg, hogy tapasztalt vagy Ukrán földön.
Egy barátom a délelőtt mesélt valami olyasmit, hogy veszélyes ország és inkább ne menjek, ha kedves az életem. Nem tudom, hogy mennyi tapasztalata van. Ebből mennyi igaz?szerk.: Az illető azt tanácsolta még, hogy feltétlenül olvassam el Trutko erről szóló könyvét. Már ránézésre sem szimpi az ürge, de tényleg érdemes elolvasni azt a könyvet is?
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz gamek!ller #42 üzenetére
Mivel elfelejtettem ide feltüntetni a kijev-pripjaty útvonal árát és nem tudom pontosan mennyi, módosítom az összeget 60-70.000 forintra. Az sem árt ha többre számolunk, mert akkor max pozitívan csalódhatunk.
-
mephi666
nagyúr
hm, kíváncsi vagyok, mi lesz a túrátokból... láttam csernobilról pár dokumentumfilmet, de én valahogy nem szívesen mennék a környékre... pripjaty 16km-re van a felrobbant blokktól és a sugárzás nagy részét okozó céziumizotóp felezési ideje 30év... (a katasztrófa óta nem telt el még 30 év sem, nemhogy annyi, hogy normális szintre csökkenjen a sugárzás mértéke) a robbanásnál jóval nagyobb mennyiség szabadult a környékre, mint mondjuk a japánra ledobott atombombáknál... a durva az egészben az, hogy kering a radioaktivitás folyamatosan... talajból felveszik a növények, növényeket megeszik a kisebb állatok, kisebb állatokat pedig a nagyobbak, stb... bizonyos egyedekben (pl gombákban és a csúcsragadozókban) meg nagyon fel tud halmozódni... emellett a szél/eső is szétteríti... szerintem kicsit "hazárdjáték" oda kimenni: lehet, hogy semmi baja nem lesz az embernek, de az is lehet, hogy mégis...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Thome
veterán
Uhh, ez k*rvajó lesz az tuti, sajnos még szülőkre vagyok utalva, azok meg ebbe tuti nem mennének bele...
-
gamek!ller
őstag
Így van. Figy. Ha nem lettem volna már 30* UA-ban, neki se mernék vágni. Így viszont, hogy tudom mire kell számítani, nem véletlenül írtam azt amit. Csak összehasonlításképpen..: Én már nyaraltam is az említett országban. 14 napot voltam kint az egész családommal és egy egész házat béreltünk a Tiszaparton. Naponta 300 forint volt az egész ház halastóval, mindennel. Összesen a 14 nap 50.000 forint volt kajával, mindennel együtt 5 személyre, de akkor úgy éltünk 2 hétig mint az istenek. Minden nap étteremben kajáltunk délben - este.
Határon igaz volt amikor szívattak mert nem a mi nevünkön volt az autó, egyszer elkobozták keresztanyám összes készpénzét meg egyéb ilyen finomságok, de sosem adtunk nekik egy kopeket sem.
Egyszer megállított minket a rendőr. Ránézett apámra, azt mondta Ön ivott. 3.000 forint. Odaadtuk, további jó utat. Ez a 18 év alatt egyszer fordult elő. Születésemtől kezdve járok ki.
Az határon az a kis sajtpapír amiről beszélsz a voucher. Csak halkan mondom: Senki le sem szarja, hogy az illető mit ír rá. Saját szememmel láttam amikor odaadtam a határőrnek, hogy megtelt a zsebe és szép komótosan belevágta a kukába..
Sőt. Egyszer elfelejtettem az Ungvári címet amit be szoktunk írni. A csávó ráütött a hasára és beírt engem egy szálloda 182.-es szobájába. Hazatérés után megnéztük, hogy a szálloda amit beírt 20 éve nem is üzemel.. Szóval nem számít, ha pedig mégis számítana, akkor sincs gond, mert ha megyünk, úgyis beszélek előtte a kijev-i rokonokkal és beírja a csapat az ő címüket.
Pénz: A vonat ára 21,500ft oda vissza + hálókocsi ami 15euró.
A kaja nem hiszem el, hogy nem jön ki fejenként 5-10.000 forintból.. Ide tartozik még: Amikor 3-4 havonta kimegyünk, 10.000 forintot szoktunk beváltani. Akkor élünk ott 3-4 napig és úgy jövünk haza, hogy a kocsi csomagtartója tele van csokival, túróval, az áthozható mennyiség szeszes itallal, sörrel.
A jatt ha nagyon akar adni valaki: Tudom, hogy a határon 200 forintot szoktak belecsúsztatni az útlevélbe, rendőr csak autósokat sz.patja, de tegyük fel, hogy minket is fog. Legyen 5.000 forint.
Idegenvezetés: 10-20euró. Sajnos enélkül nem is lehet bemenni a zónába.
Szállás legyen mondjuk fejenként 1 napra sokat mondok 6-7.000 forint..Ha ezt összeszámoljuk, akkor a végösszeg nagyon körülbelül (az eurót 300-ba számoltam): 55,000 forint. Azért mondtam hogy 50-60k környéke.
(#25) pr1mzejEE:
(#30) ABE: Remélem én is.
(#37) LadyLorien: Rendben, téged is beírlak talán-hoz. Amúgy útlevél max 1 hét alatt kész.
(#40) proof88: Ok!
(#36) hdman: Ok!
(#34) Dany007: Be lehet menni ha jól tudom, de ahogy olvastam a több mint 11.000 lakást már fosztogatók meglátogatták.
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
válasz Mr.Csizmás #39 üzenetére
Mobilról voltam, véletlenül a válaszra kattintottam, bocsi
Sopron city :)
-
proof88
addikt
A Talán jönnének kategóriába engem is felírhatsz amúgy!
-
Mr.Csizmás
titán
A legtöbb helyen
a legtöbb helyen max újságokat, naptárakat találsz a földön. Ki van fosztva az egész. A Szovjetunió széthullása után kezdődött az egész, amikor nem volt már elég cash a katonaságra, és így az őrzésre sem.
(#36) hdman nem csernobil, én máshova megyek. (igaz az az övezet is szerepelt a hírekben sokáig....1992-1995)
[ Szerkesztve ]
-
LadyLorien
tag
Bocsánat, rossz a netem és dupla lett.
[ Szerkesztve ]
Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
LadyLorien
tag
Fotózás miatt érdekelt az a hely régen, sokat olvastam róla, meg "izgalmas" lenne, sok a látnivaló.
Engem is érdekel, ha tényleg jövőre lesz, akkor elkezdek már most gyűjteni rá, csak tudni szeretném, hogy pontosan mennyibe is kerül ez egy fő-re, meg nagyjából mikor akartok menni és mennyi időre.
Érvényes útlevelem nincs, de addigra simán csináltatok, mondjuk csak akkor, ha már biztos, hogy megyek.
Felírhatnátok a "talán jön" emberkék közé.
Mivel nem nagyon van időm olvasgatni, mert most otthon vagyok, de ha van valami fejlemény, megtenné valaki, hogy írja nekem a privátokat? Előre is nagyon szépen köszönöm, ha valaki hajlandó erre.Torpenyuszik.hu - A nyuszigazdik kisokosa!
-
hdman
őstag
válasz Mr.Csizmás #33 üzenetére
ez egy nagyon jó kezdeményezés! Engem is felirhattok a talán rovatba,és a további fejleményekről is kérek tájékoztatást!
Sopron city :)
-
JetiRulez
őstag
válasz Mr.Csizmás #33 üzenetére
Teccem figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Remélem összejön. Szivesen olvasnék egy erről szóló cikket képes beszámolóval egybekötve
De ha Kalandornak igaza van és tényleg 2x-es árba fog kerülni, akkor azt jó lenne tudatni a kedves utazókkal is mielőtt valaki rámondja az áhment.
Mármint érdemes lenne pontosan kiszámolni a várható költségeket (+ - 10%), hogy jelentkező tudja mire vállalkozik és ne érje meglepetés.
Plusz érdemes lenne felkeresni egy utazási irodát. Ha jóltudom már magyar utazási irodák is szerveznek ilyen túrákat.Btw engem az érdekelne, hogy be lehet-e menni a 25 éve elhagyott házakba? Sok helyen olvastam, hogy mivel azonnali kitelepítés volt, így semmit nem vihettek magukkal. A legtöbb helyen a reggeli újság és a kávé azóta is ottvan az asztalon pl. Na én erre lennék inkább kíváncsi, mint simán egy kihalt lakótelepet nézegetni kívülről.
-
JetiRulez
őstag
Ha legalább a duplája, akkor nagyon kétséges, hogy el tudjak jönni. Azonban azt, hogy 1-2 helyen baksist kell fizetni, Én is számításba vettem.
Ha jól tudom van is olyan utazási iroda Ukrajnában, ami külön szervez ilyen túrákat oda, de az nagyságrendekkel drágább."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
ABE
őstag
válasz gamek!ller #4 üzenetére
Nagyon remélem, hogy lesz valami a "kirándulásból", már jó ideje kacérkodom a gondolattal, hogy meg kéne nézni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz JetiRulez #28 üzenetére
köze nincs csernobilhoz, előre szólok.
a STALKER játékban, és a könyvben a közös dolog csak a Zóna, és a fura dolgok. (ellenségek, lövöldözés nincs) csak az anomáliák, különleges tárgyak stb. ezek közösek.
a könyvben a zóna az egy fura meteor becsapódás nyomán jött létre, míg a játékban a '86-os katasztrófa az oka.
Mellesleg Tarkovszkij filmet is csinált a Stalker könyből. [link]
Érdemes elolvasni/megnézni, és rájön az ember, hogy mi is az indítéka a stalkereknek, akik a Zónába mennek guberálni dolgokat.
-
JetiRulez
őstag
válasz Mr.Csizmás #27 üzenetére
Ha mindennek alapja, akkor beszerzem és elolvasom, mielőtt biztossá válik, hogy tudok-e menni.
-
Mr.Csizmás
titán
Stalker könyv mindennek az alapja.
Pripjaty a magyar átírás.
és a föld legradioaktívabb helye pedig egy hajó a Murmanszk feletti tengerészeti kikötőben - az ok egyszerű, ebbe hordták össze a lemerült fűtőelemeket, amiket a nukleáris meghajtású tengeralattjárókból szereltek ki. Állítólag már 100-150 m-ről érezni, hogy meleg a hajó, felmenni meg nem lehet rá, mert 100+ °C van.
-
JetiRulez
őstag
Röggölt!
Én talán jönnék. Minden csupán pénz kérdése. Évek óta el szeretnék menni. Ismerem is a történetét, amennyire kell. Nagy részletekbe még nem mentem bele, de át fogom lapozni a linkelt oldalakat. A PH! zászlót támogatom!"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
pr1mzejEE
addikt
válasz gamek!ller #24 üzenetére
Én valószínűleg nem veszek részt a túrán, de kívánom nektek, hogy össze jöjjön a dolog. Beszámolókat (képekkel) természetesen, majd mindenki írjon!
Jah és igen cod4..Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
gamek!ller
őstag
válasz Cthulhu Dawn #2 üzenetére
Jajj, téged el is felejtettelek. Szóval akkor téged hova tegyelek?
fec555- kész[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
válasz gamek!ller #22 üzenetére
Igen, a talán kategória egyenlőre tökéletes lesz
-
ferensz
senior tag
Engem is nagyon érdekelne, régóta vágyálmom már, hogy eljuthassak egyszer ide. Amennyiben az anyagi helyzetem engedni fogja megyek én is nagyon szívesen.
-
Wictor
őstag
válasz gamek!ller #17 üzenetére
Ok, köszönöm! Várom a fejleményeket!
-
proof88
addikt
Cod4? STALKER-t kihagytad én játszottam mindkettővel, ezek miatt fogott nagyon meg a dolog én szívesen részt vennék ilyenen, csak kérdés, hogy mennyi pénzem lenne meg időm
-
morhange
tag
válasz gamek!ller #15 üzenetére
Egyelőre én sem, szándékom van, lehetőségem még nem biztos. Ha van ennek megfelelő listád akkor oda írj
-
Wictor
őstag
válasz gamek!ller #13 üzenetére
Hát, ha nem kell eladnom a gatyám is és busszal, vagy kocsival nem kell az országon belül sokat utazni (nem bírom), akkor szerintem igen. Érdekelne nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
Vonattal?! Ha lesz elég pénzem, tuti vevő leszek rá.
-
morhange
tag
válasz gamek!ller #8 üzenetére
Nyár az már jól hangzik, utána meg ismét nem jó (nekem) mert külföldre lelépek, persze ez még jövő zenéje, mindegy, majd akkor kiderül . Pitypang ez Észak-Korea Fővárosa, és van ott egy hatalmas szobor ami előtt külföldi nem borulhat le.
-
Klemens
őstag
Hogy a viharba ne érdekelne engem is!
Ha képeket nézegetek róla... bazz... nagyon durva."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
morhange
tag
válasz gamek!ller #6 üzenetére
Jövőre annyira már nincs messze, de megpróbálom fejben tartani, hátha addigra én is tudok menni.
/Pitypangba, vagy hogy mondjákba is szívesen elmennék /
[ Szerkesztve ]
-
morhange
tag
Ha ez néhány hónappal később lenne mennék, de most nem tudok
-
gamek!ller
őstag
válasz Cthulhu Dawn #2 üzenetére
Egy svájci útleírás szerint elég rendesen megmutogatnak mindent, bevisznek az utcákba, régi épületekbe, minden elmondanak. Persze Angolul, de hát azzal nincs baj.
(#3) ABE: Na ennek örülök. Biztosan mindent megdumálunk majd jó előre. Beírlak, aztán nem felejtjük el egymást.
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
Benne vagyok.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Én vevő lennék rá, csak attól tartok, hogy ez az idegenvezetés tényleg úgy fog kinézni, mint egy idegenvezetés. Bevisznek a körzetbe, távolról megmutogatják a várost, talán bevisznek, 1 utcán kinézegetheted magadnak oszt vége.
-
gamek!ller
őstag
Púp!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest