Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Az indok a sok le- és felhajtási lehetőség (Tesco, Auchan, Budaörs, benzintyúkok), tehát amikor Józsi bá' a Suzuki Altóval totyog a brikó sztórba gereblyét venni a telekre, és épp felhajtana az autópályára, akkor nehogy véletlenül túl gyorsan érje utol a törökbálinti gazdaggyerek a Mazdával. Állítólag, amióta felszerelték a fix trafikat, nem is történt ott halálos baleset, bár egyszer egy nagyon érdekes dolgot láttam. Az M7-esen rögtön a közös szakasz után a szalagkorlát és a zajvédő fal közé egy Toyota Corolla Verso volt szépen beleállítva orral felfelé, mintha valaki csak úgy lazán odaparkolt volna.
Amit én nem értek az Székesfehérvár után Budapest felé az a sok 110-es korlátozás.
-
törölt tag
Na mondjuk ez gáz. Nem jut eszébe senkinek szólni a mittomén ki az illetékes az ügyben hatóságnak? Vagy naív vagyok ha azt hiszem, ez így megoldható?
Errefelé megcsinálják azt hogy ha nem magát az utat, hanem mellette valamit túrnak fel, mondjuk útszélesítés miatt, és munkaidöben sok a felhajtó teherautó, akkor kitesznek mondjuk egy 50-es táblát, de a munkaidö végeztével rákasztanak egy 80-asat (ami a normál lakott területen kívüli megengedett sebesség).
-
Csemike
aktív tag
Pár éve? Én talán max. 1 éve, hogy realizáltam, hogy az ott van. Bár, én ráfogtam a Sasadi úti kereszteződésre, de így belegondolva, annak meg nincs értelme, hogy egy kereszteződés miatt csak 10 km/h-val csökkentsék a sebességet.
Notórius gyorshajtóknak azon a részen javaslom a külső sávot, az ha kell ha nem tötymörög ott pont a kereszteződés és a buszmegálló miatt, ott biztos nem trafiznak le 80-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest