- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
válasz
Golyooo89 #4746 üzenetére
Próbáltam utána nézni, sajnos csak sima galaxy watch-ról találtam videót és cikket, nemtom hogy ez érvényes erre is. Elvileg iPhone-n 2szer jelenik meg az óra Bluetooth menüben és mind2-t kell párosítani a hívásokhoz. Nincs iPhone-m ezért nem tudom csekkolni. Random indiai videókban láttam hogy tud fogadni hívást az órán (watch active 2), de nehezen értem mit mondanak néha és beállításokat nem mutatják, de működik elvileg.
https://medium.com/@iOSTrixFixX/call-function-in-samsung-galaxy-watch-with-iphone-613a2949c4d2
-
Zolás
addikt
válasz
Golyooo89 #4746 üzenetére
Szerintem ez a funkció nem fog neki hiányozni. Egy Xiaomi MI A1 a telefonja, nem hajlandó lecserélni. Most egy Amazfit Band 5 karperece van, és szeretne egy órát helyette. Gagyit nem szeretnék, és ami fontos, hogy rózsaszín legyen, az meg leginkább Samsungba van. Ezért esett erre a választás, csak egy kicsit eltántorított a play áruházas egycsillagos szitokáradat a hivatalos programmal kapcsolatban.
-
adamklark
senior tag
válasz
Golyooo89 #4697 üzenetére
elvileg van Apple készülékre is Samsung wearables alkalmazás, hülye kérdés de az le van töltve? Illetve említetted hogy lehet e órától telefonálni, esim készüléken lehet csak az óráról indítani hívást, Bluetooth készüléknél csatlakoznia kell a telefonnal hogy tudj hívást indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch7 Cellular 45mm
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged