- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #79 üzenetére
Azt figyeltem meg a fekete is hátrány.
SLCD2 meg IPS után is, ha nézel egy éjszakai videót alig tudja megjeleníteni rendesen a szürkét. A sötét árnyalatok gyengék, nincs rendes átmenet, nagyon ronda és gagyi érzetet ad egyben. Nem nagyon tudom szemléltetni, mert videóban nem jön ki, viszont egymás mellé sem kell tenni a kettőt az IPS-hez szokott szemem egyből észrevette, hogy rondák a sötét videók AMOLED-en és ez nem a Pentile miatt lesz, mert S2 is van a családban és ugyanolyan, direkt elkértem. A fehér is gyenge, bár az nem érdekel.
Majdnem mindenben jobb a Galaxy S III, mint a One X, kivétel a kijelző, abban a HTC jobb, de fényévekkel.Nem tudom megszeretni ezt az AMOLED-et, 2010-ben S1-nél sem ment, most se fog, ugyanazok a gyengeségei megvannak a mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest