- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli577
senior tag
válasz
Cyberpunk #113 üzenetére
Pont azért. Belerakják a jobb hardware-t abba a készülékbe, amit vélhetően kisebb számban adnak el...és voila, máris magasabb számokat produkálnak az eladások terén (a másik meg, hogy az S3-ba bekerül az "olcsóbb" HW, így azt meg nagyobb haszonnal tudják eladni, mivel az meg rekordeladásokat produkál).
Most őszintén, ha kihozták volna ugyanazzal a HW-vel a Note 2-őt, mint az S3-mat, akkor a kutya se cserélte volna le pl. a régi Note-ját. Az a 3-3,5 hónap különbség, ami a két telefon bemutatása között volt, nem gondolom hogy egy Samsung méretű vállaltnál jelentene bármit is. Ha akarták volna, akkor az S3-ba is bele tudták volna rakni ugyanezt a HW-t, csak akkor ugye a Note 2-nél nincs semmi újdonság, csak a kijelző mérete.
Én pipa vagyok emiatt a Samsungra.
(#115) Nazara: a pentile-nál az S3-ra gondoltam, mert a Note 2 már nem azt használ (ami elég rendesen látszik is). A többivel egyetértek, sok a "szemét hsz.". Sokaknak nyilván ez a kijelzőméret jobban fekszik, amit a Note sorozat használ, nekem is tetszik....de mégsem tudtam 2-3 hétnél tovább használni a méretei miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest