- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Angel1981 #111 üzenetére
Az, de engem a hideg is kiráz ettől a "phablet" elnevezéstől. Akkor már inkább tepsi.
Egyébként én meglepően jól elvagyok a kis pöttöm kijelzős Blackberrymen is.
Egész meglepő 5,3" után. Nyilván nem egérmozizok, azt a nótámon sem csináltam sosem.
Az elején leginkább a mérete tűnt fel a zsebemben, hogy mint ha nem is lenne ott.
Eli577: ácsi, S3 hamarabb volt kint, mint a Note 2. A dizájn nem tetszik amit hozott onnét, bár ebben a méretben még mindig szebb mint az S3 az igaz, de ez a forma nem gyere be. Gondolom nem volt még kellő mennyiségű RGB mátrixos kijelzőjük ekkora felbontásban és méretben. Én szerintem ez állna a dolog mögött. Ugyan mi a fenének butítanák le, ha a nagyobb vásárlóerőt az S széria képviseli? A Note a mérete miatt eleve hátrányból indul.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest