Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Teljesen jól hangzik, köszönöm a választ.
Bár a frissülés részt nem értem. Lényegében a marketen be lesz jelölve, mintha megvettem volna onnan, vagy mi? És akkor a marketen keresztül lesz a frissítés is, gondolom.
Mindegy, lényeg, hogy kapom, a többi már csak érdekesség szinten érdekel
-
opr
nagyúr
Fasza, viszont akkor gondolom az apk-t kapom meg, és külső forrából telepítem. Ezesetben mi a helyzet az esetleges update-ekkel? Ugyanúgy megkapom őket, vagy gameloft.com-ról apk-ként szedem azokat is, vagy csak simán lemaradok róluk?
Mindenesetre jól hangzik, a DHD-n pedig nemhiszem, hogy bármilyen jelenlegi játék futtatásával gondom lesz
-
rep3at
őstag
Véleményem szerint ehhez azért kellenének hardveres gombok, érintőn kissé nehézkes lehet irányítani.
-
opr
nagyúr
Van valami megoldás, hogy ezt beszerezze valaki, akinek
a) nem samsung-ja van
b) nincs fizetős market-je
c) nem akarja root-olni a telefont, hogy legyen fizetős market-je?Torrent meg stb annyira nem érdekel, csak ha tényleg nincs más út, amennyiért ezeket a programokat adni szokták, masszív pofátlanságnak érzem, hogy ne fizessek érte, pláne ha már ugye Androidos telóra volt pénz, stb. szal értitek
Köszönöm -
rudymester
senior tag
Nekem ez új, szóval az én állam most majdnem leesett. Jó a grafika és ha ilyen fizatós progik vannak androidra, akkor jöhetne már az a fizetős marketléc.
-
Zirowe
nagyúr
Ennek már időközben kijött a második része is..
-
VD
őstag
Csak azt nem értem, hogy mi értelme ennek a Galaxy Store-nak, ha tavalyi játékokkal van feltöltve?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mai játékbemutatóban a főszerep egy first person shooteré.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kés topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- PlayStation 5
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest