Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ennél a manapság divatos átnevezősdit sokkal nagyobb átverésnek tartom... a júzer azt hiszi hogy hopp egy új széria, vegyük meg
Aztán ugyanazt kapja mint 1 éve csak más néven. A GF4MX igaz hogy csak dx7-es mint a GF2-esek, de volt benne fejlesztés bőven, sokkal hatékonyabb architektúra! 2 pipe-al veri a 4 pipe-os GF2-eseket (ráadásul közel azonos órajeleken), ami azért nem semmi ha belegondolunk. A GPU-ba integrált TV-Out vezérlő is jó újítás volt, amit te is említesz -
válasz
djculture
üzenetére
Ezt sose értettem, minek hőbörgött ezen mindenki... Mi az hogy "aztán kiderült" hogy dx7-es?
Soha, senki nem állította róla hogy dx8-as lenne. Aki nem nézett utána, és azt hitte hogy dx8-as, az elég nagy láma volt, és megérdemli. Akkoriban egyébként egyáltalán nem volt még szükség a dx8-ra az alsó kategóriában, mert elvétve volt csak játék ami kihasználta volna, de azok is elfutottak dx7-es kártyákon, dx7 alatt pedig nagyon jól szerepelnek a GF4MX-ek, simán verik a GF2 széria csúcskártyáit annak ellenére hogy kevesebb pipe van bennük, sőt a GF3 Ti200-at is megszorongatják, szóval szerintem egyáltalán nem volt rossz vétel anno ez a széria...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Autós kamera eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt már most elárulhatom, hogy a GF4MX-ek elég jó eredményt értek el mindenhol.
Soha, senki nem állította róla hogy dx8-as lenne. Aki nem nézett utána, és azt hitte hogy dx8-as, az elég nagy láma volt, és megérdemli. Akkoriban egyébként egyáltalán nem volt még szükség a dx8-ra az alsó kategóriában, mert elvétve volt csak játék ami kihasználta volna, de azok is elfutottak dx7-es kártyákon, dx7 alatt pedig nagyon jól szerepelnek a GF4MX-ek, simán verik a GF2 széria csúcskártyáit annak ellenére hogy kevesebb pipe van bennük, sőt a GF3 Ti200-at is megszorongatják, szóval szerintem egyáltalán nem volt rossz vétel anno ez a széria...