- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAI
senior tag
-
7600 GS
addikt
-
GAI
senior tag
Igen, képzeld: az összes kártyával rendelkezem, amit a blogomban bemutatok! Tehát nem a levegőbe beszélek. Az, hogy csodával határos módon működik, nem jelenti azt, hogy amúgy nem egy csapnivaló minőségű kártyáról lenne szó. A teljesítményét az NVIDIA-nak köszönd, ahhoz az ASUS-nak semmi köze, az összes GTX260-at ugyanígy szeretted volna ez alapján. A hűtését különösebben halknak nem nevezném, bár tény hogy nem is vészesen hangos. Én kb 15 percet járattam, és utána már égette a kezem a VRM rész ha hozzáértem, szóval ennyit erről

-
7600 GS
addikt
Volt már ilyenetek? Ha nem, akkor miért fikázzátok?
Nekem 1,5 évig volt ilyenem, és most a bátyám használja. Idén decemberben lesz 2 éves, és tökéletesen működik.Első blikkre kis gagyinak tűnhet a hűtése, de eddig nekem semmi bajom nem volt vele, pedig jópár órát izzadott már különböző gamek alatt. Szinte hangtalan, hála a jó ventivezérlésnek. A teljesitményével is meg voltam elégedve, pedig csak szükségmegoldásnak vettem anno. mégis a mai napig használja a tesóm.
Egy szó mint száz: Én nagyon szerettem ezt a kis kártyát, csak dicsérni tudom.

( A cimmel meg totál nem értek egyet
)Marci
-
Chosen
addikt
-
törölt tag
-
Chosen
addikt
-
GAI
senior tag
szvsz nem is csak a GPU hűtés elsősorban a gáz itt, hanem a ram és a vrm hűtés teljes hiánya...
-
kmisi99
addikt
hát a sapphire vapor-x 4870 es megoldása se volt izmosabb ettől az is csak kis rézmag kis alumínium meg műanyag doboz rá bár ott legalább volt memóriahűtő.
-
djculture
félisten
-
GAI
senior tag
-
baluka26
veterán
-
Chosen
addikt
-
GAI
senior tag
-
albert8
veterán
Komoly ilyen szar lesz a gyüjteményedbe?

-
madmaxxx
senior tag
Sajnos ez az igazság, mivel az ASUS szakemberei nem igazán törekedtek itt a tökéletességre.
-
h1n1_900
senior tag
4870-et is szerelték ezzel a rettenet hűtéssel...

-
GAI
senior tag
-
KisTopi95
aktív tag
Nemrégiben az egik srác itt ph-n hirdetett egy ugyan ilyen kártyát és megmaradt belőle nekem pár szó, illetve mondat részlet:
Sokkal hatékonyabb hűtése van, a referencia hűtőhöz képest -15C° a jobbb szellőzés miatt. Ez a legjobb gtx260.
Valamit nagyon benézhetett. Erre valami olyan hűtő kellett volna mint az 5770-en lévő vapor-x. -
kmisi99
addikt
Szerintem sokkal jobban néz ki mint a gyári csak hát tényleg elég szar hűtőés
-
D1Rect
félisten
-
netpeti98
addikt
A hivatalos képeken még nem is volt olyan rossz de az csak fotosop. Mármint a gyári képek.

Üdv netpeti98
-
GAI
senior tag
-
D1Rect
félisten
A Glaciator a VGA hűtés legalja alatt van valamivel.

Komolyan. Az 1 slotos 4850 rettenet is jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És akkor a RAM-okról még nem is beszéltünk, amik szintén hűtetlenek
)
Nekem 1,5 évig volt ilyenem, és most a bátyám használja. Idén decemberben lesz 2 éves, és tökéletesen működik.

Bár nem -15 °C-t hazudnak, csak 12-t...