- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
biztos hőfoktól függ, a magam részéről én télen-nyáron a 23 fokot kedvelem beltérben, és éjjel-nappal annyi van. nevetni fogsz, de a 22 fokot már hidegnek érzem, a 24 még elmegy, a 25 pedig túl meleg
meg aztán 6an vagyunk, ez napi 6 fürdést jelent, gondolom ez is dob rajta, hiszen a bojler is gázzal megy.
(#182) Crystalheart
jelentem, 23 fokon sincs páralecsapódás(#181) j0k3r!
praktikusan havi nettó 1millió, kinti árak mellett mondjuk az itthoni 6-700ezerhez hasonlítanám. 3 gyerekhez szerintem még ez is kevés (és akkor még egyikük sem hű de speciális iskolába jár, és a ház sem a luxus fellegvára), ha mondjuk számolunk egy síelést + egy nyaralást évente + azt, hogy az asszony nem nagyon tud dolgozni, mert van elég gondja a gyerekekkel.
persze, alapvetően ez már egy nem olyan rossz szám...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Beszélgettük munkatársakkal, mennyi lenne az ideális fizetés, amivel elégedettek lennének. Legtöbbjük már 150.000...
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest